بتا واسه این بازی شدیدا لازم بودبازی قراره 17تا21می Open Beta داشته باشه! حملهههههه!
اطلاعات بیشتر در مورد بتا هم تو متن خبر :
Onrush open beta set for May 17 to 21 - Gematsu
---
واقعا فقط همین 3-4نفر به بازی علاقه داریم؟
وقتی بتا اومد اینجا هیاهو و کولی بازی دربیارین همه بفهمنبتا واسه این بازی شدیدا لازم بود
حتما باید قبل خرید امتحانش میکردم...خیلی فان بنظر میرسه.
مثل اینکه Open Beta دو تا Mode رو شامل میشه...Count Down و Overdrive...
View attachment 87484 View attachment 87485
شت! ناامیدم کردیمن ۷ ۸ دستی بازی کردم خیلی خوشم نیمد، یعنی در حد همین بتا کافیه، فوقش ۱۰دست دیگم بزنم کارم با بازی کلا تموم میشه
نمیدونم قراره چندتا Mode داشته باشه اما اینا ۲تاشو داریم
یکی اینکه باید از بین خطهای سبز رنگ رد بشین تا برای تیمتون تایم به دست بیارین ! هرکی زودتر تایمش تموم شه بازندس
یکی هم اینکه هرتیمی بیشتر از بوست استفاده کنه برنده هستش امتیاز ۱۵۰۰۰ داره که هرکی۲راند ببره برندس و ۱۰۰۰۰ گه ۳راند باید ببری
۲تا استیج هم داشت یکی جنگلی یکی برفی، برفی رو دوس داشتم خوب بود. فکر کنم ۶تا کلاس مختلفم بود یادم نی دقیق
ولی خب مشکل اصلیم این بود که خیلی بورینگ و یکنواخت هستش. عملا حس پوچی میده. هیجان خاصی هم نداشت حالت شاید با دوستات بازی کنی بهتر شه
گرافیکم خیلی معمولی بود با توجه به سبک و سازندهها و البته سالی که داخلش حضور داریم
سرورهای خوبی داره، سریع مچ پیدا میکنه و لگ هم خیلی کمه
ولی همچنان معتقدم ارزشش ۶۰$ نیست این بازی
به طور کلی تجربه جالب و خوبیه همه نه در حدی که بگم wow باید بخرمش یا کاش میشد بخرمش
نوید مثل ماشین جنگی نیست هر کی یک تیر نارنجکی چیزی بزنه به حریف ؟من ۷ ۸ دستی بازی کردم خیلی خوشم نیمد، یعنی در حد همین بتا کافیه، فوقش ۱۰دست دیگم بزنم کارم با بازی کلا تموم میشه
نمیدونم قراره چندتا Mode داشته باشه اما اینا ۲تاشو داریم
یکی اینکه باید از بین خطهای سبز رنگ رد بشین تا برای تیمتون تایم به دست بیارین ! هرکی زودتر تایمش تموم شه بازندس
یکی هم اینکه هرتیمی بیشتر از بوست استفاده کنه برنده هستش امتیاز ۱۵۰۰۰ داره که هرکی۲راند ببره برندس و ۱۰۰۰۰ گه ۳راند باید ببری
۲تا استیج هم داشت یکی جنگلی یکی برفی، برفی رو دوس داشتم خوب بود. فکر کنم ۶تا کلاس مختلفم بود یادم نی دقیق
ولی خب مشکل اصلیم این بود که خیلی بورینگ و یکنواخت هستش. عملا حس پوچی میده. هیجان خاصی هم نداشت حالت شاید با دوستات بازی کنی بهتر شه
گرافیکم خیلی معمولی بود با توجه به سبک و سازندهها و البته سالی که داخلش حضور داریم
سرورهای خوبی داره، سریع مچ پیدا میکنه و لگ هم خیلی کمه
ولی همچنان معتقدم ارزشش ۶۰$ نیست این بازی
به طور کلی تجربه جالب و خوبیه همه نه در حدی که بگم wow باید بخرمش یا کاش میشد بخرمش
شت! ناامیدم کردی
جدی هیجانی نداشت بازی؟ پس باید حتما خودم امتحانش کنم چون با این نظرات خریدش خطری میزنه.
بدجوری به یه ریسینگ آرکید احتیاج داشتم...فک کنم باید برگردم به FH3
نوید مثل ماشین جنگی نیست هر کی یک تیر نارنجکی چیزی بزنه به حریف ؟