بالاخره وقت شد برم سراغش و یکم بازی کردم امروز
برعکس بتا، الان بهتر فهمیدم چی به چیه و چطوره و بیشتر خوشم اومد...البته یکم هنگ میزنم، ولی باز وضعم بهتره
بخش اول سینگل پلیر رو رفتم... و بعدش کوچ کردم آنلاین
بین 4تا مود بازی، countdown رو بیشتر از بقیه دوست دارم، ملموس تر،جذاب تر و نزدیک تره وضعیت مسابقه!(گرچه اکثر بازی ها تو آنلاین تا حالا هرچی زدم نزدیک بودن!)
کلاس خاصی بین ماشین ها هنوز مد نظرم نیست...فقط میدونم برعکس MotorStorm ، اینجا اصلا اهل موتور نیستم
(اکثرا اونی که کلاه خود یونانیه یا گاو لوگوشون هست برمیدارم
)
بخش آنلاینش حال میده...البته شاید چون الان رنک سیزنه و جایزه های مخصوص داره، ولی هرچی هست انگیزه بازی کردن میده
، مرحوم MS3 هم آنلاینش خیلی حال میداد
گفتم MS3 ... هرچقدر طراحی کاراکترهای MS3 خوب و خفن و جذاب بود، کاراکتر(راننده)های اینجا آشغالن
بازی پر از چیز میز برای باز کردنه، که خیلی خوبه
فقط...یکی اینکه لوت باکس
البته به قیمت خون پدرشونم میشه خرید آیتم ها رو
گرچه اون آیتم های مربوط به رنک سیزن خیلی بهتر و منطقی تر با بازی کردن فقط به دست میان
وقت میبرن،اما به نظرم می ارزه اوضاعشون
و یک مورد دیگه اینکه در صورت وصل نبودن نت نمیشه lvl up شد
که یعنی با بازی کردن هیچی نصیبمون نمیشه اینجوری!
نمیدونم چشه دوبار هم یهو ترکید و تا از بازی کلا خارج نشدم و دوباره نرفتم تو بازی، وصل نمیشد به سرور...اذیت میکرد
در کل بازیه بدی نیست، برای من که هیجان و بزن بزنه MSها رو دوست داشتم،خوبه! فردا دوباره حسابی بشینم پاش
اما با این حال MSها رو بیشتر میپسندیدم! مسابقه ی ... واقعا مسابقه باز جذاب تره به نظرم از این ها
ولی با این وضع فروشش احتمالا دیگه آنراشی نمیبینیم، و MSم که کلا به تاریخ پیوست...
پ.ن: نبود Spilit Screen برای ما که موهامون رو توی SSه MS2 اونم 4نفره سفید کردیم بس ناامید کننده بود
ویرایش: این رو هم یادم رفت بگم...بازی فعلا که سه سوته برای آنلاین پیدا میکنه
بشتابید اگر میخواید بازی کنید و لذت ببرید و ... اگر تروفی آنلاین داره بگیرید