Multi Platform Onimusha: Way of the Sword

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

1000024212.jpg
بازی Onimusha: Way of the Sword پس از ۱۸ سال دوری، دوباره توسط کپکام رسماً معرفی شد و این بازی در سال 2026 عرضه خواهد شد.

1000003172.jpg

فرنچایز اونیموشا اولین بار در سال 2001 با بازی Onimusha: Warlords معرفی شد که بر پایه مکانیسم ضدحمله "Issen" ساخته شده بود. دستکش شیطانی اونیموشا که به عنوان یک عنصر اصلی در این سری معرفی شد، توانایی جذب روح از جنما، موجودات هیولایی و بدشکل از دنیای دیگر را به بازیکن می‌داد.
در مراسم جوایز بازی 2024، با بازگشت قدرتمندانه ای روبرو شدیم. Onimusha: Way of the Sword در کیوتو در اوایل دوره ادو اتفاق می‌افتد. شرور خبیث، Malice، شهر تاریخی را به پناهگاهی تاریک و پیچیده برای بازگشت جنماهای شیطانی تبدیل کرده است.

1000003173.jpg

آخرین ویرایش:
اقا من تریلر به تریلر دارم بیشتر عاشق این بازی میشم.
بازی منو یاد ترکیبی از Prince of Persia + Ghost of Tsushima + Sekiro میندازه. (یکمی هم GOW های جدید از نظر گشتن محیط و قصه گوییش). بعد گرافیکش! فوق‌العاده هست.
تم بازی هم که دارک و جدی هست رو خیلی میپسندم.
خیلی خیلی هایپم.
برعکس برای من با هر تریلر از انیموشا بودن دور تر میشه ....
لول دیزاین یادآور نسخه اول هست و به کل از نسخه دوم و سوم فاصله داره ولی کلا به من وایب انیموشا نمیده ...

با اختلاف بهترین نمایش کل این ایونت های این چند روزه برای من بود... چقدر انیمیشن های مبارزاتش نرم بود...

امیدوارم با توجه به اینکه این سومین تریلر بازی بود... بازی همین نیمه اول 2026 عرضه بشه...

آخرین ویرایش:
خب با این تریلر مشخص شد گیم پلی خیلی روی داج/پری تکیه داره و سرعت بازی به نسبت خیلی پایینه که البته امضای سری همینه که ترکیبی از سروایوال و اکشنه.
خب از این لحاظ ایرادی بهش وارد نیست.

ولی فکر میکردم میبرنش به سمت نینجا گایدن و DMC ...
اینکه کمی سرعتش رو بیشتر میکنن که خب چسبیدن به هویت اصلی بازی و همچنان راه خودش رو میره که به نظرم این هم نکته مثبت دیگشه.

اما از لحاظ گرافیکی و... انصافا خیلی بازی زیباییه .

اینکه کیفیت نهایی چطوره و این موارد کنار هم جواب داده یا نه رو باید بازی منتشر بشه و بازی کنیم ولی برای این تریلر واقعا خیلی خوب بود.
با این تریلر سطح انتظارم خیلی بالاتر رفت.

خب با این تریلر مشخص شد گیم پلی خیلی روی داج/پری تکیه داره و سرعت بازی به نسبت خیلی پایینه که البته امضای سری همینه که ترکیبی از سروایوال و اکشنه.
خب از این لحاظ ایرادی بهش وارد نیست.

ولی فکر میکردم میبرنش به سمت نینجا گایدن و DMC ...
اینکه کمی سرعتش رو بیشتر میکنن که خب چسبیدن به هویت اصلی بازی و همچنان راه خودش رو میره که به نظرم این هم نکته مثبت دیگشه.

اما از لحاظ گرافیکی و... انصافا خیلی بازی زیباییه .

اینکه کیفیت نهایی چطوره و این موارد کنار هم جواب داده یا نه رو باید بازی منتشر بشه و بازی کنیم ولی برای این تریلر واقعا خیلی خوب بود.
با این تریلر سطح انتظارم خیلی بالاتر رفت.
بیشتر از اویل 9 من منتظر این بازی هستم 😁. خیلی همه چیز بازی عجیب سرجاش به نظر میرسه. کپکام واقعا به جامعه مخاطبش احترام میزاره. دمشون گرم

بیشتر از اویل 9 من منتظر این بازی هستم 😁. خیلی همه چیز بازی عجیب سرجاش به نظر میرسه. کپکام واقعا به جامعه مخاطبش احترام میزاره. دمشون گرم
یادم نمیره نسخه اول که اومد رو PS2، چه هیجانی داشتم. دو روز مداوم از خواب و خوراک افتادم تمومش کردم.یه نوآوری فوق العاده بود زمان خودش.
فقط موضوع اینه که اون زمان بی رقیب بود در این سبک. در واقع تبدیل به یه الگو شد برای کارهای خوب بعدی. ولی الان خیلی زیاد شده عناوین این شکلی و هم باید اصالت و امضای خودش رو حفظ کنه و هم مخاطب رو جذب. به ویژه مخاطب جدید.
ولی به قول شما از کپکام خیالمون راحته که کار بلده و مطمئن هستم که راضیمون میکنه.

یادم نمیره نسخه اول که اومد رو PS2، چه هیجانی داشتم. دو روز مداوم از خواب و خوراک افتادم تمومش کردم.یه نوآوری فوق العاده بود زمان خودش.
فقط موضوع اینه که اون زمان بی رقیب بود در این سبک. در واقع تبدیل به یه الگو شد برای کارهای خوب بعدی. ولی الان خیلی زیاد شده عناوین این شکلی و هم باید اصالت و امضای خودش رو حفظ کنه و هم مخاطب رو جذب. به ویژه مخاطب جدید.
ولی به قول شما از کپکام خیالمون راحته که کار بلده و مطمئن هستم که راضیمون میکنه.
دقیقا، اون تایم اینقدر این بازی و اسمش مطرح شده بود که تقریبا تمام گیمرهای هم دوره ما بازیش کرده بودن. یه چیزی شبیه مکس پین بود که هرکسی رو که میدیدی بازیش کرده بود 😁 . تعجب من از این بود که اینهمه سال چجوری کپکام بیخیال همچین بازی ای شده بود.
درسته بازی واقعا نو آور بود زمان خودش و اصلا به همین خاطر هم اینهمه محبوب شده بود. الانم با اینکه بازار این سبک عناوین بسیار زیادی به خودش دیده ولی اونیموشا یک عنوان با اصالت هست و کپکام با اینکه دیر دوباره رفت سراغش ولی احساس میکنم موقعی بازی رو دوباره احیا کرده که جذابیت و حرف جدیدی برای گفتن داره. نمایش هاش تا الان واقعا عالی بودن. شخصا سال آینده در کنار clive barkers hell raiser این بازی بیشترین هایپ رو برای من داره و منتظرش هستم.

عجب چیز سمی بود!
نمیدونم بازی نهایی رو هم میخوان با همین جد از ظرافت و دقت دربیارن یا اینا فقط cherry picking بود
در هر حال که تریلر گیم پلی تمیزی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or