سلام
وان پیس پر از شخصیت های اینجوریه .
با رسم الشکل و بدون اسپویل کردن انیمه تو تاپیک خودش توضیح بدید لطفا .
20 نمره :biggrin1:
LOL میهواک و کروکودیل جلوی این دوستمون مثل کوبی ه دربرابره شیروهیگه .منظورش احتمالا یکی مثل میهاوک یا کروکودایله! :biggrin1:
سلام
اسپویل این تاپیک با توجه به انیمه جلو میره .
کسایی که مانگا میخونن حواسشون باشه .
البته با توجه به نوديتي (:دي) و خشونت زياد بعضي از جاهاش گفتم. تزريق ماگما توي شكم شيروهيگه!. يا كارهاي كه دوفلامينگو با ملت درث روزا و ٠٠٠٠٠٠٠٠ خودش كرده!. بعضي جاهاش بالآي ٢١ سال ميشه كلا :ديکجای مانگای وان پیس نوشته درجه سنیش 17+ ـه؟
البته با توجه به نوديتي (:دي) و خشونت زياد بعضي از جاهاش گفتم. تزريق ماگما توي شكم شيروهيگه!. يا كارهاي كه دوفلامينگو با ملت درث روزا و ٠٠٠٠٠٠٠٠ خودش كرده!. بعضي جاهاش بالآي ٢١ سال ميشه كلا :دي
از لحاظ خشونت میگی یا پوشش بانوان؟!!:dبذار دو سه تا مانگای +13 بهت نشون بدم که قشنگ ببینی ژاپنی ها چه قدر باز فکر می کنن
اسپویل مانگا نیومده؟اگه کل 5600 تا متحد لوفی +کلاه حصیری ها+لاو و کل خدمش باهم به کایدو حمله کنند فکر نکنم خطی هم روش بیفته!
بزارید یه جور دیگه بگم توی انیمه همه چیز افت میکنه. مثلا بعضی جاها توی مانگا دوفلامینگو جوری طراحی شده که شیطان رو میشه توی صورتش دید ولی همون توی مانگا بیشتر شبیه دلقکه !! . مانگا هرجا هست، انیمه 10 پله ازش پایین تره.وان پیس حالا مگه چقدرش خشونت سانسور شده! اصلا چقدر داشته که بگیم سانسور!
نهایتش اون پریدن نصف صورت وایت بیرد بوده که همونم توی مانگا حتی نمیشه بهش گفت خشن! :d
http://media.animevice.com/uploads/0/9491/415893-wb_super.jpg
این الان خیلی خشن حساب میشه؟ :d
اینکه مانگا مزایایی داره درش شکی نیست! ولی از نظر من خشونت یکی از اون مزایا نیست که توی 100 چپتر یک پنل اینجوری شاید داشته باشیم! (اونم خبرش به بیرون درز پیدا میکنه ملت میبینند )
یکی رونده خیلی کنده انیمه و آب بندی (فیلر) هست که وسط آرک ها اضافه میشه مثل اوضاع کلوسیومه درس روزا! (که هنوز نمیدونم چرا بر نمیدارن بین دوتا آرک ، صفحه های اول رو بسازن ! :d )
یکی دیگشم طراحی فوق العاده خوف مانگاست که چند سر و گردن از انیمه بهتره! و حتی توی مبارزات آدم احساس میکنه انیمیشن موجود در تصویر از انیمه بیشتره! (چی گفتم )
راه رستگاری دنبال کردن جفتشونه! :d و البته اسپویل نکردنه مانگا برای جماعتی که نمیخونند
من دقیق یادم نمیاد ولی فکر کنم اون قضیه پای استاد سانجی رو تو انیمه یجور دیگه تعریف کرده بودن...وان پیس حالا مگه چقدرش خشونت سانسور شده! اصلا چقدر داشته که بگیم سانسور!
نهایتش اون پریدن نصف صورت وایت بیرد بوده که همونم توی مانگا حتی نمیشه بهش گفت خشن! :d
http://media.animevice.com/uploads/0/9491/415893-wb_super.jpg
این الان خیلی خشن حساب میشه؟ :d