PrinceofPersiα
کاربر سایت
محمدعلی،فکر کنم اونجایی که گفته بود نصف ماجرا اومدیم،یکم بیشتر 10 سال بوده ها یعنی الان 5 سال از فیشمن گذشته؟ اگر فقط 5 سال مونده،به نظرم به شدت بالانس انیمه بهم میخوره امیدوارم بیشتر طول بکشه :d
---
اومدم یه سری عکس بزارم! :d فقط اول به پرهام بگم بن نکنیا :d اخطار هم ندیا روزانه 40 تا بدتر این گذاشته میشه یه زمانی که کاراکترهای MK9 از اینا هم خوش پوش تر بودن و خبری نبود
مقدمه بسه :d
همینطور که دیدید، برای کلاه حصیری ها یه سری لباس به مناسبت 15 سالگی طراحی شده بود که توی اپنینیگ دیدیم :d ، حالا نمیدونم میدونید یا نه ولی یه سری لباس هم برای چندتا از کاراکترهای محبوب دیگه هم طراحی شده به همین مناسبت! :d
این کید عجب غول بی شاخ و دمی شده بعد از 2 سال! دو متر پهنای شونه هاشه :d
این عکسا فکر کنم رسمی باشن ( 99% :d ) ولی توی یه سایتی که فن آرت و آرت ورک های رسمی میزارن گذاشته شده! :d برای همین نمیدونم بازم هست یا فقط برای همین 5 نفر طراحی کردن:d
مگه میشه وان پیس بد باشه؟اصلا همچین چیزی داریم؟نیازی به گفتن نیست کسی میدونه کی ترجمه میشه ؟دوستان مانگاخون که دوست دارن وان پیس رو از اول بخونند! :d میتونند از اینجا،رنگی رو شروع کنند :d
One Piece - Colored Manga - Read One Piece - Colored Online For Free
البته هنوز تا کامل شدن 200 چپتری مونده ولی خوب...خوبه همینم فعلا دیگه :d سیاه و سفیدم اگر میخواید،که همه جا هست! :d
در One Piece Party هنوز هیچ خبری از ترجمش نشده؟ من فقط همین نسخه ژاپنی رو دیدم
One Piece Extra-One Piece party 1 page 1 | MangaBird
طراحی کاراکترها که عالیه :d
زورو ساما چقدر خفنه
فرانکی هم که موهاش عالیه کاش همیشه اینجوری بود
کلاه خود اسوپ
بانو روبین هم مثل همیشه عالی :d
آقا بهترین آرک وان پیس که معلومه چیه(مارینفورد)
بیایید یه نظرسنجی بذاریم در مورد
بدترین آرک وان پیس کدوم آرک آن است
که کلّاً این بحث قدیمی رو برای همیشه جمع کنیم
نچ! بهترین آرک انیس لابی-واتر7 میباشد! #فکت
بدترین رو اتفاقا میخواستم پیشنهاد بدم نمیدونم چرا نگفتم
بزارید ببینیم ملت با کدوم آرک مشکل داشتن و چرا