Fratos
کاربر سایت
با هایپی که اون راه انداخت انتظار هم داشتیم (100% بود دیگه). این وسط تکلیف نفر هفتم مشخص نیست بعد جدی جدی انگار دوفلامینگو موریا رو کشته! انگار.مـــــــادر بگـــــــریــــد!
باگی شیچیبوکای شده بود بعد از جنگ...
چه خوب بود شما قبل از اینکه پست منو پاک کنی از چهار نفر میپرسیدی اسپویل مانگا داره یا انیمه.سلام
بچه ها اسپویل هاتون در حد انیمه باشه ، نه مانگا .
سلام
با توجه به عظمت این سری بنظر میرسه که تاپیکی برای بحث و روشن شدن نکات مختلف داستان و حواشی One Piece نیازه. لطفا قبل از پست دادن و یا خواندن پست ها به این نکات توجه کنید:
1- لینک دانلود ممنوع
2- فرض این تاپیک بر این است که شما تا اخرین قسمت پخش شده رو تماشا کرده اید و نیازی به استفاده از تگ اسپویلر نیست و اصولا دلیل وجود این تاپیک بحث بر سر نکات داستانی و حواشی این سریست. پس اگر هنوز فرصت دیدن One Piece را نداشته اید و خطر لورفتن داستان برایتان وجود داره لطفا ادامه تاپیک را نخوانید و سوالات خود را در تاپیک انیمه پیگیری کنید.
3- باتوجه به اینکه دوستان اکثرا انیمه رو پیگیری میکنند حد اسپویل تا اخر انیمه پخش شده است نه مانگا و قسمتهایی از داستان که در مانگا جلوتر از انمیه منتشر شده رو داخل تگ اسپویلر قرار بدین.
این قوانین پست اول ـه . توش هم ذکر شده که از مانگا چیزی دارید توی تگ اسپویل.
پست های پاک شده رو ندیدم، اما اگه بدون تگ اسپویل بوده خوب پاک شدنش به نفع اون دسته دوستانی هست که مانگا نمی خونند.
تو پستت به چیزی اشاره کردی که من با توجه به اینکه دارم انیمه رو میبینم ، هنوز در موردش یقین پیدا نکردم .کامنت من در باره مارین فورد بود که ۱ سال ازپخشش میگذره. چرا پاک شده؟
بله. غیر اینه. هیچ ربطی به مانگا نداره. جریان مارین فورد تقریبان واسه 2 سال پیش انیمه ست.اگر غیر از اینه ، بگو تا پستت رو برگردونم .
سلام
مربوط به چند سال پیشه ؟قطعی شدن کشته شدن موریا به وسیله دوفلامینگو از نظر شما که با توجه به اتفاقت بعدی هست