One Piece - خطر اسپویل (پست اول حتما خوانده شود)

656

خوب مثل اینکه باز اُدا رسما قصد داره به همه شوک وارد کنه !
نظرتون چیه فقط یک جفت پا ناکاما بشه :d

مانگا 656 :

این یارو نصفه دیگش پیدا میشه بالاخره دو تا پا نمیمونه :d

ولی به احتمال زیاد میتونه گزینه مناسبی برای ناکامای جدید بودن باشه

خدمه رو کی اینجوری کرد ؟ بید ببینیم شیجوبوکای جدید کی هست که این یارو ازش حرف میزد

وان پيس داره ميره رو اعصاب اينقد طولاني شده داره ديوونم ميكنه اه .اينطوركه مانگا نشون ميده حالاحالاها انيمش درخدمتمونه

چرا اعصابت به هم بریزه ! اگه داری انیمه رو نگاه میکنی باید از تک تک قسمت هاش لذت ببری :d
مثل بعضی ها نیست که n قسمت فیلر داشته باشه .
خلاصه بهت بگم تازه داستان شروع شده ....

آخرین ویرایش:
خُ مَ یکم در از خواب بیدار شدم. 656 رو خوندم. اُدا ثابت کرد One Piece غیرقابل‌پیشبینی ترین داستان رو داره :دی.
قسمت قشنگی بود. طراحی ها مثل همیشه عالی بودن. داستان داره پیچیده میشه قربان :دی.

537 - Anime
یعنی کف کردم وقتی زورو هودی رو زد ♥
چقدر من اینو دوست دارم :x
اگه هاکی یاد بگیره چه شود !!!

از اون بخش هم که لوفی با دست و پای بسته دِکِن رو زد خیلی خوشم اومد !
اختلاف قدرت و پیشرفت بی حد لوفی رو به وضوح نشون داد
مثل بقیه انیمه ها نیست که با بقال سر کوچه هم جنگ کنن عین فیلما فرانکی اول باید تا حد مرگ کتک بخورن بعد یکی رو ببینن جون بگیرن بزنن :دی

آرک خیلی خوبی شروع شده! واقعاً آرک قبلی مانگا رو مخ بود! من فقط دانلود می کردم ببینم خبری توش میشه یا نه! که هیچی هم نشد و فقط بخش:
نشون دادن بیگ مام کمی من رو امید وار کرد.

اما توی این آرک جدید مانگا:
این قسمت فوق العادعده بود و اودا واقعاً غافل گیرم کرد! اصلاً توقع نداشتم شیچیبوکای جدید کسی باشه که لوفی رو از مرگ حتمی نجات داده باشه! جایزه اش هم که 440 شده بود! خیلی خفن شد مانگا! امیدوارم چپتر بعدی همین طور اوج بگیره.

بالاخره به 538 رسیدم !:d تا اینجا که فوق العادست . از تک تک قسمتاش لذت بردم . از الان دیگه هر هفته واسه یک قسمت باید صبر کنم که یکم مشکل ساز میشه !:d

از زورو بیش از حد خوشم میاد . شخصیت مورد علاقمه .:d الانم که دیگه هیچکی جلودارش نیست . البته همه شخصیتهاش عالی هستن ولی Brook و Franky رو زیاد نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم .

صحنه مورد علاقم هم وقتیه که لوفی کلاهشو میزاره سر نامی و میره با Arlong بجنگه . فوق العاده بود واقعا این صحنه . البته اولا بود شاید یادتون نباشه .:d او تیکه ای که آکاینو ACE رو میزنه ، گارپ میخواد بره دهنشو سرویس کنه هم خیلی تاثیر گزار بود . اون تیکه ای هم که Dadan گارپ رو میزنه هم قشنگ بود . :d کلا گارپ شخصیت باحالی داره یکوقتایی آدم حالش ازش بهم میخوره مثل وقتیکه بدون اینکه کسی بهش بگه نمیزاره مارکو ACE رو آزاد کنه . یکوقتایی هم واقعا احساس همدردی میکنه باهاش .

در نهایت بگم که از One Piece بیشتر از ناروتو خوشم اومد .:d

گفتم که 661 و 2 رو خوندم یعنی همون 662 هم شاملش میشه :دی. شروع کن بحث رو :دی.

ایول 2 رو ندیدم!:d

بحث اول که خیلی مهمه اینه که چرا ترافالگار رفته توی اون چزیری که بعدش آکاینو ازش اومده ودیگه خبری از آئوکیجی نشده؟ نکنه آئوکیجی توی اون جزیره به حدی داغون شده بوده که ترافالگار داره درمانش می کنه، یا روش آزمایش انجام میده؟ آیا دلیل شیچیبوکای شدنش این نیست که به یه پست امن و مکان امن برای آزمایشش روی آئوکیجی و چگونگی استخراج یک میوه از بدن یه نفر و استفاده مجدد از اون باشه؟
اوه راستی تیکه ی در آوردن قلب اسموکر خیلی خوب بود!

ایول 2 رو ندیدم!:d

بحث اول که خیلی مهمه اینه که چرا ترافالگار رفته توی اون چزیری که بعدش آکاینو ازش اومده ودیگه خبری از آئوکیجی نشده؟ نکنه آئوکیجی توی اون جزیره به حدی داغون شده بوده که ترافالگار داره درمانش می کنه، یا روش آزمایش انجام میده؟ آیا دلیل شیچیبوکای شدنش این نیست که به یه پست امن و مکان امن برای آزمایشش روی آئوکیجی و چگونگی استخراج یک میوه از بدن یه نفر و استفاده مجدد از اون باشه؟
اوه راستی تیکه ی در آوردن قلب اسموکر خیلی خوب بود!
عزیز دلم (:دی) قدرت میوه شیطانی یه چیز مادی نیست که لاو بتونه درش بیاره. تنها شخصی انجام به این کار هست که Yami Yami No mi داشته باشه. شخص ـه شخیص تیچ :دی.
دوم، تنها چیزی که میدونی: 1. پانک هازار میدون جنگ آئوکیجی و ساکازوکی بوده. 2. میگن ساکازوکی برنده شده. چرا و چطور و شرح ماجرائی نداریم. 3. این ارک خیلی پیچید به هم. معلوم نیست لاو به دختره و اون یارو چیزه (مایه ست دوده چیه، همونی که رئیس صداش میکنن) ربط دارن یا نه. گروه دزدان ریش قهوه‌ی با کدوم طرف هستن!. مستقل ان ایا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or