One Piece - خطر اسپویل (پست اول حتما خوانده شود)

تو فرومهای دیگه همه میگن کاره تیچ ـه ولی شما یه تئوری دیگه ارائه میدی کوروش :دی. بعد زخمها یه جورائی تازه بنظر میرسن مثلا 15 سال. اگر دوران بچه گی این زخمها رو گرفته باشه تا الان باید کمرنگتر باشن.
بنظرم درگیری با تیچ منطقی بنظر میرسه تا زخم قدیمی.

اتفاقا من هم میگم کاره تیچه میگم از کجا میدونی مربوط به اون دوران که شنکس و تیچ معمولی بودن نیست. تیچ کی قوی شد؟ وقتی میوه خورد. کی میوه خورد؟ همون موقع که دوستش رو کشت و ایس شروع کرد به جستجو یعنی کمتر از 3 سال قبل یعنی قبل از میوه خوردن تیچ, شنکس یونکو بود. خوب خدای نکرده منظورتون این نیست که دوسال قبل که شنکس یونکو بود و تیچ یه ملوان ساده با هم درگیر شدن یعنی کمی قبل از میوه خوردن چون در اون صورت شنکس نباید وقتی برای اولین بار دیده میشه صورتش زخمی باشه ( چون اخیرا زخمی شده ) ولی تا جایی که یادمه این زخم رو داشت یعنی مربوط به خیلی قبلتر از شروع داستانه که تیچ یک ملوان ساده بود ولی شنکس یک گروه کامل رو داشت.
به عبارت دیگه اگه تیچ از قدیم قوی بوده اونوقت میشد درگیری در هر زمانی اتفاق بیافته ولی از میوه خوردن تیچ کمی بیشتر از 2 سال میگذره که اون موقع شنکس در اوج قدرتشه پس نمیتونه مربوط به این زمان باشه و باید اونقدر به عقب برگردیم که شنکس نه تنها یونکو نباشه بلکه حتی خدمه هم نداشته باشه و یه ملوان معمولی باشه که تیچ بتونه با شنکس درگیر بشه. البته این نظر شخصی منه که سعی میکنم منطقی باشه ولی از ژاپنی جماعت هرکاری بگی برمیاد:d

اتفاقا من هم میگم کاره تیچه میگم از کجا میدونی مربوط به اون دوران که شنکس و تیچ معمولی بودن نیست. تیچ کی قوی شد؟ وقتی میوه خورد. کی میوه خورد؟ همون موقع که دوستش رو کشت و ایس شروع کرد به جستجو یعنی کمتر از 3 سال قبل یعنی قبل از میوه خوردن تیچ, شنکس یونکو بود. خوب خدای نکرده منظورتون این نیست که دوسال قبل که شنکس یونکو بود و تیچ یه ملوان ساده با هم درگیر شدن یعنی کمی قبل از میوه خوردن چون در اون صورت شنکس نباید وقتی برای اولین بار دیده میشه صورتش زخمی باشه ( چون اخیرا زخمی شده ) ولی تا جایی که یادمه این زخم رو داشت یعنی مربوط به خیلی قبلتر از شروع داستانه که تیچ یک ملوان ساده بود ولی شنکس یک گروه کامل رو داشت.
به عبارت دیگه اگه تیچ از قدیم قوی بوده اونوقت میشد درگیری در هر زمانی اتفاق بیافته ولی از میوه خوردن تیچ کمی بیشتر از 2 سال میگذره که اون موقع شنکس در اوج قدرتشه پس نمیتونه مربوط به این زمان باشه و باید اونقدر به عقب برگردیم که شنکس نه تنها یونکو نباشه بلکه حتی خدمه هم نداشته باشه و یه ملوان معمولی باشه که تیچ بتونه با شنکس درگیر بشه. البته این نظر شخصی منه که سعی میکنم منطقی باشه ولی از ژاپنی جماعت هرکاری بگی برمیاد:d
:دی تیچ کلان قوی هست. اگر یادت باشه Ace بهش میگفت "ناراحت نیستی منو میخواد فرمانده کنه" یعنی تیچ حق تقدوم داشت نسبت به Ace ودرسته که خدمه ساده ست ولی خب; اینطوری راحتره براش چون هدفش چیز دیگه ست (بدست اوردن Yami Yami no Mi).
اگرم واسه خیلی قبل باشه که نیست (:دی) یحتمل واسه زمانی هست که رآجر رو اعدام کردن. چون Strong World رو اگر دیده باشی صورت شانکس زخمی نیست :دی.

---------- نوشته در 05:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:00 PM ارسال شده بود ----------

در مورد 652 هم صحبتی بکنیم .

با بلایی که Pekoms سر Caribou اورد خیلی کنجکاوم بدونم قدرت Baron Tamago در چه سطحیه .
حاجی ما هنو هیچی نخوندیم یکم امون میدای خُ :دی.

در مورد 652 هم صحبتی بکنیم .

با بلایی که Pekoms سر Caribou اورد خیلی کنجکاوم بدونم قدرت Baron Tamago در چه سطحیه .

مانگای 652 :

کلآ کاپیتان های یونکو ها همشون افراد خفنی هستند چه شیروهیگه چه شنکس و کایدو رو هم که ندیدیم ولی افرادشون سرشون به تنشون میرزه

حالا بیگ مام طلاها برسه دستش چقدر میخندیم فکر میکنه لوفی بمب گذاشته حسابی داغ میکنه :))

و نکته جالب داستان هم نشون دادن اسموکر بود که جنگ بعدی کلاه حصیری ها به احتمال زیاد با اسموکر خواهد بود و این رویارویی قدیمی میتونه یبار برای همیشه نتیجش مشخص بشه هرچند که لوفی دفعات قبل همیشه بازنده بوده ولی الان با داشتن هاکی وضعیت فرق میکنه زورو هم که رقیبش معلومه البته این دختره هیچوقت در سطح زورو نبود و الانم نیست ولی بقیه اعضا هنوز حریفان خودشون رو جی 5 نمیشناسیم

Tsugoi :دی
2 سال تموم در 5-G وحشیگری کرده که هیچ، وایــــ.... وایس ادمیرال شده !! :دی. شکست دادن یه وایس ادمیرال نامدار برای شروع کافیه.
----
جریان بمب خیلی باحاله. چه کُتکی خوردن از نامی =)).
----
جینبِ هم بلاخره لب ترکوند. Jump In کرد در آغوش خدمه، نکرد؟
----
این یارو پکومس خیلی احمق بنظر میرسه ولی خریه واسه هودش. بارون تاماگو احتمالاً قدرت در ضربه های پا هست.

---------- نوشته در 08:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

مانگای 652 :

کلآ کاپیتان های یونکو ها همشون افراد خفنی هستند چه شیروهیگه چه شنکس و کایدو رو هم که ندیدیم ولی افرادشون سرشون به تنشون میرزه

حالا بیگ مام طلاها برسه دستش چقدر میخندیم فکر میکنه لوفی بمب گذاشته حسابی داغ میکنه :))

و نکته جالب داستان هم نشون دادن اسموکر بود که جنگ بعدی کلاه حصیری ها به احتمال زیاد با اسموکر خواهد بود و این رویارویی قدیمی میتونه یبار برای همیشه نتیجش مشخص بشه هرچند که لوفی دفعات قبل همیشه بازنده بوده ولی الان با داشتن هاکی وضعیت فرق میکنه زورو هم که رقیبش معلومه البته این دختره هیچوقت در سطح زورو نبود و الانم نیست ولی بقیه اعضا هنوز حریفان خودشون رو جی 5 نمیشناسیم
درود بر کیزارو-سان :دی
یادمه دایموند-جُز با آدوکیجی میجنگید بعد مارکو به راحتی با کیزارو و ساکازوکی مبارزه میکرد. فرمانده های یونکو خیلی راحت درحده ادمیرال ها هستن :دی.

فرمانده های یونکو خیلی راحت درحده ادمیرال ها هستن

یعنی اصلا ادمیرالها رو نابودشون کردی :d
کلا 3 تا ادمیرال داریم و یک لشکر کاپیتان فلان, الان اینا قدرتشون در یک حده؟ اگه اره که چند تاش همراه شیروهیگه بودن پس چرا کاری ازشون برنیومد؟(اگه اشتباه نکنم 17 تا کشتی بودن که میشه 17 تا فرمانده با ایس میشه 18 تا). 4 یونکو در مقابل 3 ادمیرال باعث تعادل قدرت میشدن الان کاپیتان چندم قدرتش شد در حد ادمیرال؟ ادمیرالهایی که فقط اکاینوشون ایس رو متلاشی کرد و بقیه رو له کرد :d حالا اگه کیزارو و ائوکیجی جدی میجنگیدن چی میشد؟ خواهشا نگید که جدی بودن چون خودتون در جریان اون قضیه 10 روز هستید. ادمیرالهایی که وقتی سرکله یکیشون پیدا میشه(اکاینو) تیچ و دارو دسته اش فلنگ رو میبندن الان شدن در حد مثلا مارکو و ایس و اینا؟ مقایسه کنید روبرو شدن تیچ با یک میوه رو با ایس در مقابل تیچ با دو میوه و تیم خیلی قویتر رو با اکاینو. بابا بیخیال. فن باشید ولی بدون فنبازی قضاوت کنید :d
البته میدونم دوستان رو ایس و مارکو و بقیه تعصب دارن ولی خواهشا از روی احساس قضاوت نکنید.
من نظر شخصیم رو میگم ممکنه دوستان خوششون نیاد ولی فقط ریلی رو میشه با یک ادمیرال مقایسه کرد تازه این هم کنار دست راجر بوده و باید در اون حد باشه.
ایس باحال بود مهربون بود مارکو پسر خوبیه قبول ولی طرف ادمیییییییرال ـه.

کلا 3 تا ادمیرال داریم و یک لشکر کاپیتان فلان, الان اینا قدرتشون در یک حده؟ اگه اره که چند تاش همراه شیروهیگه بودن پس چرا کاری ازشون برنیومد؟(اگه اشتباه نکنم 17 تا کشتی بودن که میشه 17 تا فرمانده با ایس میشه 18 تا). 4 یونکو در مقابل 3 ادمیرال باعث تعادل قدرت میشدن الان کاپیتان چندم قدرتش شد در حد ادمیرال؟ ادمیرالهایی که فقط اکاینوشون ایس رو متلاشی کرد و بقیه رو له کرد :d حالا اگه کیزارو و ائوکیجی جدی میجنگیدن چی میشد؟ خواهشا نگید که جدی بودن چون خودتون در جریان اون قضیه 10 روز هستید. ادمیرالهایی که وقتی سرکله یکیشون پیدا میشه(اکاینو) تیچ و دارو دسته اش فلنگ رو میبندن الان شدن در حد مثلا مارکو و ایس و اینا؟ مقایسه کنید روبرو شدن تیچ با یک میوه رو با ایس در مقابل تیچ با دو میوه و تیم خیلی قویتر رو با اکاینو. بابا بیخیال. فن باشید ولی بدون فنبازی قضاوت کنید :d
البته میدونم دوستان رو ایس و مارکو و بقیه تعصب دارن ولی خواهشا از روی احساس قضاوت نکنید.
من نظر شخصیم رو میگم ممکنه دوستان خوششون نیاد ولی فقط ریلی رو میشه با یک ادمیرال مقایسه کرد تازه این هم کنار دست راجر بوده و باید در اون حد باشه.
درمود اون قسمت از کامنت تقصیر من نیست، امان از جنس نامرغوب آقا :دی.
تا فردا صبح یه بار دیگه قضایای مارین فورد رو میبینم دوباره کامنت میزارم.

آخرین ویرایش:

قبول دارم فرمانده های یونکو ها اونقدار قوی نیستن که بخوان با ادمیرال ها مقایسه بشن اما قضیه ایس و مارکو فرق میکنه.
همین ایس بدون مشکل میتونست با ائوکیجی درگیر بشه ، تو مارین فورد شاهد این مسئله بودیم شاید اگر اکاینو ایس رو کشت فقط به خاطر قدرتش بود که کلا سرتر از قدرت ایس بود .
در رابطه با مارکو معتقدم اصلا اون قدرتی رو که داره تو مارین فورد نشون نداد به احتمال زیاد به خاطر اون دستبند مسخره بود :d ، معقتدم از لحاظ قدرت بعد از Whitebeard حرف اول رو میزنه .

والا مارکو تا حدودی تونست جلوی کیزارو برابری کنه. شاید فقط یخورده کیزارو قوی تر باشه. ایس هم وقتی جلوی آوکیجی اومد تقریبا برابر بود. حتی ایس کلا وضعیف داغونی داشت.
ما چیزی از گروه شنکس هم ندیدیم ولی بن بکمن ِ میخوره از اون خفن ها باشه :دی!
البته منم از روی فن بازی نمیگم فرمانده ها قوی ترن چون نیستن. نباید هم باشن! ادمیرال اصولا کم چیزی نیست! منتها خود مارکو انقدری قوی هست که تونست جلوی کیزارو برابری کنه. آکاینو هم یکی از دوستان خوب میدونه نظر من رو راجبش :دی! انقدری ازش تنفر دارم که گاهی وقت ها باعث میشه از این همه نفرت در جایگاه شخصیت منفی ازش خوشم بیاد به عنوان شخصیت بده! حتی توی جنگ از تیچ هم به نظر من قوی تره. تیچ دست و پا چلفتی نمیتونه درست از میوه و قدرتش استفاده کنه.

خُ حالم سرجاش اومده بلاخره :دی.
از Marco شروع کنیم:

مهار یکی از قوی ترین تکنیکهای کیزارو (اوایل آرک).
دفاع یه فن بسیار سنگین از ساکازوکی (آخر آرک).
قبول دارم کیزارو بهش سخت نگرفت. اگر قرار بود همونطوری که با ریلی میجنگید با مارکو دربیافته... الفاتحه :دی.

Ace:

یه برخورد کوتاه با آئوکیجی و ساکازوکی داشت و با توجه به فشارهای روحی روانی و خستگی که داشت دوست ندارم در موردش نظر بدم. ازطرفی فرمانده دوم بود و خیلی خوب در برابره تیـــچ مقاومت کرد یا میشه به مبارزه ش با Smoker اشاره کنم که بدون دردسر جلوش ایستاد.

Jozu:
همین که صورت آئوکیجی رو خونی کرد برای اثبات قدرتش کافیه.

Vista:

شمشیرزنی هم رده میهاوک اونم بدون استفاده از میوه.

بدون تعصب بیخوام نگاه کنیم Division Commander های اصلی همشون درحده Shichibukai هستن و یه Shichibukai میتونه دربرابر Admiral مقاومت نکنه ولی توقع نبرد پایاپای یا پیروزی ازش نداریم.

------------
این Doflamingo خیلی مشکوک میزنه!. قدرتش که بیش از حد زیاده واسه یه Shichibukai و توی جنگ خیلی سَرسَری گرفته بود قضیه رو و بیشتر ول میچرخید دنبال ناکاما میگشت تا اینکه بجنگه. یه بده بستونی هم با دولت داره. و چرا Gekko Moriah رو حذف کرد (کشت یا اداغون کرد رو کاری ندارم)؟ هدف دولت؟ جایگذرین کردن باگی بجای Moriah؟

این ام یکی از صحنه های بیاد ماندی هست:

ائوکیجی اصلا تو یه فاز دیگه ست!. انگار به زور اوردنش اینجا. ساکازوکی خیلی "سگ اخلاق" بنظر میرسه که بعدا متوجه میشیم فقط برای کشتن اومده Pirate و marine هم براش فرق نداره. کیزارو هم که خوشحاله (:دی) بعدا تَقِش در میاد که اندرجهته جم اوری مقداری جایزه خودش رو اماده کرده.

این بود نتیجه شب تا صبح بیداری :دی.

بدون تعصب بیخوام نگاه کنیم Division Commander های اصلی همشون درحده Shichibukai هستن و یه Shichibukai میتونه دربرابر Admiral مقاومت نکنه ولی توقع نبرد پایاپای یا پیروزی ازش نداریم.

حالا خیلی خیلی بهتر شد. این بنظرم کاملا منطقی ـه.
این ام یکی از صحنه های بیاد ماندی هست:

بنوعی بیادماندنی ترین(برای من). کلا من از درگیری بزرگان بیشتر خوشم میاد تا اینکه خدمه لوفی برن با یک عده درگیر بشن. متاسفانه فقط یکبار همچین چیزی رو دیدیم.

حالا خیلی خیلی بهتر شد. این بنظرم کاملا منطقی ـه.
100% منطقی هست که اگر نبود الان Marco بجای teach یونکو شده بود. One Piece حساب کتاب داره ولی ما ایرانها رو وقتی شورحسینی بگیره و بزنیم تو صحرای کربالا، Marco قدرتش به اندازه یه Admiral زیاد میشه :دی.
بنوعی بیادماندنی ترین(برای من). کلا من از درگیری بزرگان بیشتر خوشم میاد تا اینکه خدمه لوفی برن با یک عده درگیر بشن. متاسفانه فقط یکبار همچین چیزی رو دیدیم.
یه اینمه هم داریم که اسمش رو نمیبرم. توی اون در 50 قسمت اول پای بزرگان باز میشه و بعد انیمه با صورت میخوره به تخت سنگ و 70 تا 70 تا فیلره میره تا بشه جم و جورش کرد. سیستم "آسیباب به نوب" یا "گاماس گاماس" رو ترجیح میدم :دی.

100% منطقی هست که اگر نبود الان Marco بجای teach یونکو شده بود. One Piece حساب کتاب داره ولی ما ایرانها رو وقتی شورحسینی بگیره و بزنیم تو صحرای کربالا، Marco قدرتش به اندازه یه Admiral زیاد میشه :دی.

یه اینمه هم داریم که اسمش رو نمیبرم. توی اون در 50 قسمت اول پای بزرگان باز میشه و بعد انیمه با صورت میخوره به تخت سنگ و 70 تا 70 تا فیلره میره تا بشه جم و جورش کرد. سیستم "آسیباب به نوب" یا "گاماس گاماس" رو ترجیح میدم :دی.

اول اسمش ناروتو نیست؟ البته هنوز ندیدم ولی چون اسمش رو نمیگی گفتم شاید طرفداران زیادی داشته باشه.

یه آرت ورک پیدا کردم که fan Madeـه بسیار هم خفن; اندر وصفه مبارزه " آدمیرال کوبی vs لوفی یونکو "ـه که بینهایت با جزئیات کار شده ولی متاسفانه اندازه بزرگش موجود نیست احتمالا خوشتون میاد:

03814827914078853124.jpg

پ.ن. درضمن این عکس حق کپی رایت داره یه وقت فکر استفاده ازش به سرتون نزنه که بد قاطی میکنم :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or