One Piece - خطر اسپویل (پست اول حتما خوانده شود)

با دورد
تئوریهای آئوکیجی رو برسی کردم و .... (خطر اسپوبل):
داشتم فک میکردم چرا و چطور خودش رو مدیون گارپ میدونه و قدیمها چه اتفاقی میتونه بینشون رخ داده باشه. بعد تو همین فکرا بودم که یه لامب بالای سرم روشن شد :دی. ممکنه آئوکیجی دوره 15-16 سالگیش Pirate بوده باشه و بعد گروهشون خورده باشه به پست گارپ و Vice Admiral اون چیزی رو که باید; درش میبینه و به جای اینکه تحویلش بده، لطف میکنه و اون رو با خودش همراه میکنه مثل کوبی. یکی از دلایلی که آئوکیجی به هیچ کس سخت نمیگیره و با همه مُدارا میکنه میتونه همین باشه. یا اینکه توی عکس صفحه قبل یا صحنه های دیگه; به وضح مشخصه حواسش یه جا دیگه ست. مثلا ممکنه به گذشته و آزادی که به عنوان یه Rookie Pirate داشته فکر میکنه یا ناکاماهاش.
دقیقا برعکس اتفاقی که برای Smoker افتاده. بنظرم اون عاشق رآجر بوده ولی با تسلیم شدنش (یا دستگیریش زیاد فرق نداره) و مشاهده اینکه قهرمانش اعدام میشه به مارین ها میپیونده. خُلق و خوی Smoker بیشتر به یه Pirate میخوره تا Marine، قبول دارید انشالله؟
منتظر نظرم :دی.

با دورد
تئوریهای آئوکیجی رو برسی کردم و .... (خطر اسپوبل):
داشتم فک میکردم چرا و چطور خودش رو مدیون گارپ میدونه و قدیمها چه اتفاقی میتونه بینشون رخ داده باشه. بعد تو همین فکرا بودم که یه لامب بالای سرم روشن شد :دی. ممکنه آئوکیجی دوره 15-16 سالگیش Pirate بوده باشه و بعد گروهشون خورده باشه به پست گارپ و Vice Admiral اون چیزی رو که باید; درش میبینه و به جای اینکه تحویلش بده، لطف میکنه و اون رو با خودش همراه میکنه مثل کوبی. یکی از دلایلی که آئوکیجی به هیچ کس سخت نمیگیره و با همه مُدارا میکنه میتونه همین باشه. یا اینکه توی عکس صفحه قبل یا صحنه های دیگه; به وضح مشخصه حواسش یه جا دیگه ست. مثلا ممکنه به گذشته و آزادی که به عنوان یه Rookie Pirate داشته فکر میکنه یا ناکاماهاش.
دقیقا برعکس اتفاقی که برای Smoker افتاده. بنظرم اون عاشق رآجر بوده ولی با تسلیم شدنش (یا دستگیریش زیاد فرق نداره) و مشاهده اینکه قهرمانش اعدام میشه به مارین ها میپیونده. خُلق و خوی Smoker بیشتر به یه Pirate میخوره تا Marine، قبول دارید انشالله؟
منتظر نظرم :دی.

تئوری فوق العاده جالبی ـه. قسمت اولش منطقی بنظر میرسه ( کلا رو ائوکیجی حساسم :d). حتی اگه روند داستانی اینی نیست که گفتی امیدوارم اودا تغییرش بده به اینی که گفتی. دلیلم هم اینه که من تنها مانعی که برای ناکاما شدن ائوکیجی میبینم این ـه که چون ادمیرال بوده نمیاد سطح خودش رو در حد دزددریایی پایین بیاره ولی اگه گذشته اش اینطوری بوده اونوقت میشه دوباره برگرده به زندگی قبلی یا حداقل همکاری کنه.
در مورد اسموکر مخالفم. من اسموکر رو یک کپی کوچکتر از اکاینو میدونم. یک جور قانون مطلق (البته اکاینو رو میگن به عدالت معتقده ولی در حقیقت بویی از عدالت برده و به قانون معتقده) اسموکر هم باوجود اینکه چند بار بین حرفاش اشاره میکنه که میدونه گروه لوفی فلان جا رو ازاد کرده و فلانی رو نجات داده ولی تاثیری در خشونتش نداره. بنوعی یک عوضی تمام عیاره البته اگه در اینده عوضش نکنند.

تئوری فوق العاده جالبی ـه. قسمت اولش منطقی بنظر میرسه ( کلا رو ائوکیجی حساسم :d). حتی اگه روند داستانی اینی نیست که گفتی امیدوارم اودا تغییرش بده به اینی که گفتی. دلیلم هم اینه که من تنها مانعی که برای ناکاما شدن ائوکیجی میبینم این ـه که چون ادمیرال بوده نمیاد سطح خودش رو در حد دزددریایی پایین بیاره ولی اگه گذشته اش اینطوری بوده اونوقت میشه دوباره برگرده به زندگی قبلی یا حداقل همکاری کنه.
در مورد اسموکر مخالفم. من اسموکر رو یک کپی کوچکتر از اکاینو میدونم. یک جور قانون مطلق (البته اکاینو رو میگن به عدالت معتقده ولی در حقیقت بویی از عدالت برده و به قانون معتقده) اسموکر هم باوجود اینکه چند بار بین حرفاش اشاره میکنه که میدونه گروه لوفی فلان جا رو ازاد کرده و فلانی رو نجات داده ولی تاثیری در خشونتش نداره. بنوعی یک عوضی تمام عیاره البته اگه در اینده عوضش نکنند.
:d ما اومدیم :
تنها چیزی که بنظرم منطقی میرسید همین ـه. بعد توجه کرده باشی آئوکیجی با تمام وجودش با ساکازوکی جنگید درحالی که تو مراینفورد، حظورش برای خالی نبود عریضه بود. رفت بود که یه وقت نگن چرا نیست :دی. یکی از چیزهای هم که باعث میشه شک نکنم تو ناکاما شدنش همینه. "خُ من که Pirate بودم الانم میشم". هرکسی توی گروه یه آرزو داره مثل دیدن all blue یا Best Swordman یا ... . ارزوی آئوکیجی هم میتونه تلافی شکستش از ساکازوکی و دولت باشه برای پشت کردن به سنگوکو بودآ و خودش.
درمورد اسموکر. وقت داشتی یه بار اون قسمت رو ببین و حالت صورتش رو چک کن.
عجیبه. ترد، ترده ارواح شده فقط منو و شما کامنت میزاریم! :دی. البته همین خوبه. One Piece رو خز نکنن بیتره واسه همه :دی.

تادای-مآ :دی
مانگا 655:
شروع طوفانی "New World". حالا به حرفهای Gekko Moriah رسیدم. واقعا جای خطیر و خطرناکی هست!. اسموکر هم سرخر رو کج کرد سمتِ Punk Hazard :|. اون اژدها بنظرم ناکامای خیلی خوبه هست. تنها گذینه مناسب برای نبرد با Sanjuan Wolf.
درکل خیلی زیبا بود از هرنظر. از این شماره خیـــــــلی لذت برد.

:d ما اومدیم :
تنها چیزی که بنظرم منطقی میرسید همین ـه. بعد توجه کرده باشی آئوکیجی با تمام وجودش با ساکازوکی جنگید درحالی که تو مراینفورد، حظورش برای خالی نبود عریضه بود. رفت بود که یه وقت نگن چرا نیست :دی. یکی از چیزهای هم که باعث میشه شک نکنم تو ناکاما شدنش همینه. "خُ من که Pirate بودم الانم میشم". هرکسی توی گروه یه آرزو داره مثل دیدن all blue یا Best Swordman یا ... . ارزوی آئوکیجی هم میتونه تلافی شکستش از ساکازوکی و دولت باشه برای پشت کردن به سنگوکو بودآ و خودش.
درمورد اسموکر. وقت داشتی یه بار اون قسمت رو ببین و حالت صورتش رو چک کن.
عجیبه. ترد، ترده ارواح شده فقط منو و شما کامنت میزاریم! :دی. البته همین خوبه. One Piece رو خز نکنن بیتره واسه همه :دی.

ترده ترد نیست :دی

به شخصه میخونم ، ولی چون مانگا رو دنبال نمیکنم و هفته گی با yibis جلو میام نمیتونم نظری بدم :دی

البته ممکنه بگید که منی که مانگا نمیخونم اینجا رو بخونم لوس میشه برام ، ولی بیشتر بهم انگیزه میده که دنبال کنم سری رو

مثلا از یکی شنیدم که :
کایدو یه چیز دیگه ازش مشخص شده که میتونه یه نفره تمام خدمه و خود تیچ رو نابود کنه !!!
که این باعث میشه من از خوشحالی بال درارم :x
چون کایدو شخصیتیه که ندیده عاشقش شدم :دی

مثلا از یکی شنیدم که :
کایدو یه چیز دیگه ازش مشخص شده که میتونه یه نفره تمام خدمه و خود تیچ رو نابود کنه !!!
خب باید بگم متاسفانه چیزه چرندی گفته چون تا الان هیچ حرفی از کایدو و قدرتش و خدمه ش و ... در مانگا نیامده. به گفته تیـــچ و تاییدـه روبین، Yami Yami no Mi قویترین میوه شیطانی شناخته شده ست. از طرفی خدمه تیـــچ همه شون جزو زندانی های Level 6 ـه Impel Down هستن با اجازه تون. درهیچ شرایطی و بههیچ وجه من الوجوه امکان نداره تمام Kurohige Kaizokudan رو با یه حرکت نابود کنه (freakin LOL). حتی Shock Waveـه سنگوکو هم اینقدر قوی نیست با اینکه طرف Fleet Admiral بود.
منتظر نظر کوروش هستیم فـِیلان. ببینیم 655 رو خونده یا نه :دی.

خب باید بگم متاسفانه چیزه چرندی گفته چون تا الان هیچ حرفی از کایدو و قدرتش و خدمه ش و ... در مانگا نیامده. به گفته تیـــچ و تاییدـه روبین، Yami Yami no Mi قویترین میوه شیطانی شناخته شده ست. از طرفی خدمه تیـــچ همه شون جزو زندانی های Level 6 ـه Impel Down هستن با اجازه تون. درهیچ شرایطی و بههیچ وجه من الوجوه امکان نداره تمام Kurohige Kaizokudan رو با یه حرکت نابود کنه (freakin LOL). حتی Shock Waveـه سنگوکو هم اینقدر قوی نیست با اینکه طرف Fleet Admiral بود.
As one of the Yonko, Kaido is one of the strongest pirates in the world. He attempted to take Whitebeard's life, which is something that few would dare, and clashed with Shanks. He also once fought against Gekko Moriah of the Shichibukai, and emerged victorious. Being a Yonko in and of itself is a testament to his power. It was also stated by the Gorosei that he is one of the few people capable of killing Teach.

نه تو مانگا مطمئنم که اینو گفتن ! کسی که بهم گفته در حد نویسنده مانگا قبولش دارم :دی

اینم لینک اون بالاییه تو اسپویلر

در مورد کایدو من هم چیز خاصی نشنیدم.
نه هنوز نخوندم. میخوام چند قسمتی جمع بشه تا همه رو با هم بخونم.

کسی که بهم گفته در حد نویسنده مانگا قبولش دارم :دی
lمهم نیست شما چقدر قبولش دارید. مهم اینکه "هیچ" مطلب خاصی درمورد کایدو موجود نیست. مگر اینکه با Telepathy از ذهن اُدا خونده باشه چیزی رو :دی.

---------- نوشته در 12:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 PM ارسال شده بود ----------

نه هنوز نخوندم. میخوام چند قسمتی جمع بشه تا همه رو با هم بخونم.
پس یه 10 هفته ی ترد میخوابه! :دی.

منم به خاطر نمیارم در مورد کایدو چیزی گفته باشند

مانگای 655 :

بسار چپتر جالبی بود از یه طرف اسموکر داره میاد از طرف دیگه تو جزیره احتمال برخورد با سامورایی ها هست که نشون دادن واقعآ کاراکتر های خفنی هستند خوش به حال زورو میتونه کاتانا های جالبی پیدا کنه از یه طرف دیگه هم این اژدها بود

نکته جالب این چپتر موقعی که اسپویل اومد حرف از دراگون بود کلی حال کردیم گقتیم دراگون داریم احتمال برخورد پدر و پسر و این حرفا وقتی مانگا اومد دیدیم زرشک یه دراگون واقعی :d

خو الان این بخشی که میگه :

It was also stated by the Gorosei that he is one of the few people capable of killing Teach.

رو پس از کجا دراوردن ؟ حتما تو یه جایی از مانگا گفته شده !!!
وگرنه همینطوری که تو وان پیس ویکیپدیا که نمینویسنش !!!
من از دوستمم میپرسم که شماره اون چپتری که توش گفته این قدرت رو داره رو بهم بده .
------------------------------
به این سوالای پایینم جواب بدید ممنون میشم

مانگا از زیر آب درومدن ؟
بعد تو مانگا چند قسمت نسبت به خوده انیمه جلو تره ؟؟ حدودا .

خو الان این بخشی که میگه :

It was also stated by the Gorosei that he is one of the few people capable of killing Teach.

رو پس از کجا دراوردن ؟ حتما تو یه جایی از مانگا گفته شده !!!
وگرنه همینطوری که تو وان پیس ویکیپدیا که نمینویسنش !!!
من از دوستمم میپرسم که شماره اون چپتری که توش گفته این قدرت رو داره رو بهم بده .
------------------------------
به این سوالای پایینم جواب بدید ممنون میشم

مانگا از زیر آب درومدن ؟
بعد تو مانگا چند قسمت نسبت به خوده انیمه جلو تره ؟؟ حدودا .

بازم میگم من همچین چیزی از کایدو یادم نمیاد بازم شما شماره چپترش رو بگید ما دوباره چک کنیم معلوم میشه

در مورد سوالتون هم :

بله از زیر اب در اومدن از لحاظ قسمتی هم نسبت به انیمه خیلی جلوتر هستش شاید بالای 30 قسمت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or