Official WWDC07 Thread

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با اين موتور قدرتمند اگه قرار باشه براي كنسولها بازي ساخته بشه چه شود گرافيك ميتركونه .
:confused:
راستي جان كارمك يكي از بزرگترين طرفدارهاي xbox360 هست و هميشه اينو تكرار ميكنه كه ساختن بازي به xbox360 حتي راحتر از pc هست .

حالا من نميدونم اين نمايش بازي كه ميگه 20 گيگابايت textures داره چطور ميخوان در dvd هاي xbox360 قرار بدن .
شايد تو 4 دي وي دي :confused::lol::lol: يا اينكه مايكروسافت بايد استفاده از hddvd را براي xbox360 اجبار كنه .:baby::baby::baby:

'گفته توی این نمایش حدود 20GB نشون دادیم که منظورش raw textures بوده . قرار نیست

اولااز تکرار استفاده نشه .. برای یک کوه که از پایین تا بالا فقط یک texture استفاده نمیکنیم که ..
ثانیا اینها به صورت فشرده نشده ذخیره و پخش بشوند
ثالثا کارت گرافیک که این وسط بیکار نیست .. صد و خورده میلیون ترانزیستور فقط برای خرج کردن پول گیمر ها تولید نمیشه .. البته در مرحله دوم چرا .
رابعا http://en.wikipedia.org/wiki/MegaTexture - حالا توی Quake Wars میبینیم چه خبره.

پ.ن : Quake 3 با اون texture ها به زحمت به 550MB میرسه .

'گفته توی این نمایش حدود 20GB نشون دادیم که منظورش raw textures بوده . قرار نیست

اولااز تکرار استفاده نشه .. برای یک کوه که از پایین تا بالا فقط یک texture استفاده نمیکنیم که ..
ثانیا اینها به صورت فشرده نشده ذخیره و پخش بشوند
ثالثا کارت گرافیک که این وسط بیکار نیست .. صد و خورده میلیون ترانزیستور فقط برای خرج کردن پول گیمر ها تولید نمیشه .. البته در مرحله دوم چرا .
رابعا http://en.wikipedia.org/wiki/MegaTexture - حالا توی Quake Wars میبینیم چه خبره.

پ.ن : Quake 3 با اون texture ها به زحمت به 550MB میرسه .
بهتره چند تا نکته رو در نظر داشته باشی.
1. با استفاده از MegaGen که همین iD داره ازش استفاده می کنه میشه 10:1 فشرده کرد تکسچر ها رو. یعنی 20 گیگ نهایتا فشرده میشه و میشه 2 گیگ

Enemy Territory: QUAKE Wars features a tool suite for creating MegaTextures called MegaGen. Once the Artist or Level Designer has completed the artwork, MegaGen outputs two entirely unique 4GB textures - a diffuse map containing colour data, and a normal map - and then combines them into a single 5GB data file. This data file is then split into unique tiles suitable for streaming, and then compressed to reduce disk space usage.

The resulting unique MegaTexture is around 500MB in size. This represents a reasonable tradeoff between ETQW’s visual quality and disk space usage (maintaining a shippable size for the game).

5 گیگ فشرده شده، نهایتا شده 500 مگا بایت. و تازه این فشرده سازی (هر چند در حد خیلی کمی) از کیفیت کار کم می کنه. حالا اگه حجم مورد نیاز باشه، میشه تکسچر ها رو کمتر فشرده کرد.

2. این 20 گیگ برای هر track هستش. حالا فرض بگیر یه بازی 10 تا track مختلف داشته باشه.

بهرحال اون چیزی که مشخصه اینه که در آینده ای نه چندان دور، حجم یه دیویدی کافی نخواهد بود.

آقا در مورد این مرورگر Safari....
چرا با همه چی مقایسه اش کرده غیر از Opera؟؟؟
منظور اینه که این گفته Fastest Browser .ولی من تو یه بنچ مارک غیر رسمی خلاف این رو دیدم و اپرا امتیاز بیشتری گرفته بود....
بالاخره کدوم؟
فكر مي كنم مقايسه كرده. اون نوارها رو مي بيني. اونجا روش يه عددي نوشته كه ظاهرا هر چي كمتر باشه سريعتر! البته اينطور كه من فهميدم و اگر اينجوري باشه Opera از نظر اين تست از همه كند تره :-".
اين Safari رو من تست كردم. ظاهرا با فارسي مشكل داره. كلمات با حروف جدا جدا مياد. زيادم جالب نيست.

ببخشيد، يه مقدار Off topic بود.

بهتره چند تا نکته رو در نظر داشته باشی.
1. با استفاده از MegaGen که همین iD داره ازش استفاده می کنه میشه 10:1 فشرده کرد تکسچر ها رو. یعنی 20 گیگ نهایتا فشرده میشه و میشه 2 گیگ

5 گیگ فشرده شده، نهایتا شده 500 مگا بایت. و تازه این فشرده سازی (هر چند در حد خیلی کمی) از کیفیت کار کم می کنه. حالا اگه حجم مورد نیاز باشه، میشه تکسچر ها رو کمتر فشرده کرد.

2. این 20 گیگ برای هر track هستش. حالا فرض بگیر یه بازی 10 تا track مختلف داشته باشه.

بهرحال اون چیزی که مشخصه اینه که در آینده ای نه چندان دور، حجم یه دیویدی کافی نخواهد بود.

حرف شما کاملا درسته .. دیویدی جواب نمیده چون (البته از نظر من) زیبایی بازی داره فدای Gameplay میشه . البته این بحث یک مقدار offtopic .. ولی بجز بازیهای درست حسابی الان با خیلی از بازیها روبرو هستیم که فقط روی eye candy کار شده. حالا بماند .. همچنین این مشکل پیش میاد که به دلیل کمبود وقت و منابع مالی و هزینه ای که روی این قسمت صرف میشه . مشکلات فنی بازی باقی میمونه و همون قضیه عرضه بازی پر از باگ و ... این چیزیه که من همیشه توی این Dev chat های xfire از سازندگان بازیهای میپرسم و همیشه میگن تقصیر ما نیست . ولی خوب چاره ای نیست :( . *sigh* .

البته من این بجث رو بیشتر برای این باز کردم که دوستان فکر کرده بودند که الان قراره تمام این 20GBروی هارد کپی شه و پخش بشه و طرفداران sony میومدند و فریاد Blu-ray سر میداند و 360 ایها با HD-DVD و ... !
یکسری هم میومدند که وای PC دیگه Obsolete شد (مثل این اواخر ه که قرار بود این NextGen Console ها PC رو از رده خارج کنند. )

من جریان این تست رو زیاد نفهمیدم!
میشه بیشتر توضیح بدی؟!
Mozilla Firefox در چه رده ایه؟!
عجب چطور یادت نیست؟
تو تاپیک "کدام مرورگر" گذاشته بودم.فایرفاوکس از نظر سرعت دوم بود دیگه.بعد از اپرا.
باتشکر....

Safari
Safari که معنی اون سیاحت کردن یا همون سفری خودمون میشه browser قدرتمند شرکت اپل هست که بزرگترین قابلیت اون کارایی سریع و ظاهر زیبا با ابداعات همیشگی اپل هست که برای ورژنOS X 10.2.8 و بالاتر از اون ساخته شده.

ورژن سوم این برنامه در نمایشگاه Official WWDC07 Thread به نمایش در اومد. این ورژن علاوه بر مک برای ویندوز هم عرضه خواهد شد.

ظاهر در ویندوز:همونطور که میبینید منو های بالا یکم به ITines شباهت داره و شبیه حالت کلی محصولات اپل هست.
hero20070611.png

ظاهر در مک:فکر کنم شما هم با من موافق باشید که به مک بیشتر از ویندوز میاد ( چون بقولی پسوتشون یکی هست)
safari_hero20070611.png

شما Safari رو روی iPhone هم میتونید داشته باشید.

در لینک زیر میتونید مقایسه 4 browser معروف رو

performance_safari20070611.gif
performance_firefox20070611.gif
performance_ie20070611.gif
performance_opera20070611.gif

در زمینه های
  • HTML Performance
  • JavaScript Performance
  • Application Launch
ببینید:
http://www.apple.com/safari
---------------
DeskTop

یک نگاه به دسکتاپ خودتون بندازید! ایا صفحه و رنگ بندی کلی با فایل های روی اون همخانی دارند ایا با فایل هایی که هم که دانلود میکنید یا روی سیستم نصب میکنید هم همخانی دارند؟ یا فقط رنگ بندی کلی با فایل های اولیه خود سیستم عامل جور در میاند.
در دسکتاپ جدید اپل سعی شده تا تمامی رنگ بندی ها به شکلی باشند که با اکثر رنگ ها همخانی داشته باشن و هیچ تناقصی وجود نداشته باشه مثل همیشه زیبا ترین و شیک ترین طراحی رو به روی شماست. این شما و این عکس های جدید سیستم عامل اپل متفاوت مثل همیشه:
عکس اخر نمونه بارز همخانی برنامه ها با رنگ بندی کلی و طراحی زیبای اپل هست.

Finder
تصور کنید
پیدا کردن فایل ها در مک جدید با سیستم فاندر اون به راحتی پیدا کرده یک موزیک در برنامه iTUnes هست. از این اسون تر چی میخواید وقتی میخواید یک اهنگ رو پیدا کنید اول البوم اونو تاپیک میکنید و به راحتی با دیدن اسم البوم مورد نظر و اسم اهنگ دلخواه اونو گوش میدید در فایندر هم با نوشتن فایل مورد نظر بلافاصله تمامی زیر شاخه های مربوط به اون ظاهر میشوند تا به راحتی فایل خودتون رو پیدا کنید.
لازمه خودم اضافه کنم که پسته فایندر بسیار شبیه iTUnes و دیگر برنامه های اپل هست:
راحتر از همیشه بهتر از گذشته!
finder_spotlight20070611.jpg

iPhone
راستش ای فون بیشتر به خاطر 4 تکونولوژی معروف شده که من درباره هر کدام یک توضیح کوچیک بدم:
1-Multi-Touch: فکر کنم همه بدونند این چیه این تکنولوژی به شما امکان اینو میده که با یک صفحه لمسی چند کار همزمان انجام بدید یعنی بیش از یک عامل خارجی برای لمس شناسایی میشه مثلا 2 نفر میتونند بازی کنند این عامل در اپل برای کار های خاص مثل انتقال فایل و مواردی که هنوز خیلی چیزی ازش مشخص نیست تعبیه شده.

2-OS-X:که همون سیستم عامل معروف اپل یعنی مکینتاژ هست که میتونید اینو روی اپل نصب کنید و از تمامی برنامه های ساخته شده برای OS X استفاده کنید که قابلیت خیلی خوبی هست . یعنی یک سیستم عامل خوش دست کارامد و کامل برای گوشی همراه شما

3-Wireless: برقراری ارتباط بی سیم با دستگاه های دیگه و همچنین اتصال به اینترنت از این طریق برای دانلود فایل و جستجوی اینترنت و کارهای روزانه دیگه.

4-SenSors:سنسور های قوی دستگاه که بشما بهترین کارایی رو میده و در بالاترین حد دقت قرار داره و از اول برای کار با برنامه های الپ طراحی شده که بسیار سازگار هستند.

البته اپل ویژگی های دیگه ای هم داره مثلا کنتراست خوب تصویر یا واید اسکرین بودنش اما توی سایت اپل این 4 ویژگی رو بهترین ها دونستند.

در کل یک وسیله همراه همه کاره که چیزی از یک لپتاب از نظر کارایی کم نداره و حتی برای ما ایرانی ها ارزش 499-599 دلار رو داره.

قدمی بزرگ روی تلفن همراه شما
pictures_01m_20070410.jpg

اگه شما یک لپتاپ مک بگیرید یک ای پاد هدیه خواهید گرفت.
در اینده در مورد Apple Store خواهم نوشت.

در کل اپل خیلی شرکت خوب بزرگ و دوست داشتنی هست و محصولاتی داره که خیلی از ماها حتی اسمشم نشنیدیم مثل iLife یا iWork امیدوارم محصولات این شرکت انچنان همگانی بشه که ما ایرانی ها هم بتونیم استفاده کنیم.
موفق باشید

آخرین ویرایش:
قرار نيست تو Quake Wars ببنيم چه خبره .
اين نمايش از متور حديد و بازي جديدي كه جان كارمك دارن روش كار ميكنن .

ای وای ..
اولین جایی که Mega Texture توش استفاده میشه ET: Quake Wars است .. !!!!!
این هم هنوز معلوم نیست بازی جدید باشه .. یک tech demo بوده که ده روزه سر هم کردند , تبلیغات برای engine جدیدشون .. iD Tech 5.
My Dead Granny Know that ...

http://www.esreality.com/?a=post&id=1399162#pid1399162

safari on windows
مثل اینکه نیومده هک شد:)

Just hours after Apple released its first Windows beta of Safari researcher Aviv Raff said he'd found a bug.

In an interview, Raff said that it took about three minutes of fuzzing to find the bug and that he hadn't tested the issue on Mac OS X. So he couldn't say whether or not it affected Safari on Windows only. The bug causes the browser to crash and "might be exploitable," according to Raff, meaning it could possibly be used to run malware on the PC.

Raff was clearly unhappy with Apple's claim that Safari was designed to be "secure from day one" (he called this claim "pathetic") but he said he wasn't particularly going after Apple. "I don't pick just on Apple," he said. "I've posted about Microsoft and Mozilla issues too."

"Everyone has bugs, but not everyone say that they are 'designed to be secured from day one,'" he added. "I guess it's day zero now."

مثل اینکه در اولین ساعات ارائه Safari روی ویندوز محققی با نام Aviv Raff یک آسیب پذیری امنیتی توی این ابزار کشف کرده.
آقای Raff اظهار کرده :در آزمایش Fuzzing تنها سه دقیقه طول کشیده تا آسیب پذیری کشف شده و هنوز این نقص بر روی سیستم عامل MAC OS X بررسی نشده. بنابراین احتمال آسیب پذیر بودن safari روی مکینتاش وجود داره.
یه چیز جالبی هم گفته : متاثر هستم که اپل ادعای امن بودن این نرم افزار را از روز انتشار آن داشته است و باید بگویم که من مخصوصا بدنبال این حرف اپل نرفته ام. (من که میگم مخصوصآ اینکارو کرده)

منبع : http://www.networkworld.com/news/2007/061107-safari-for-windows-released-and.html

اگه فکر کرده جون سالم به در ميبره کور خونده
دست بالای دست بسياره
ولی بازم هيچی همون firefox خودمون نميشه
يکی از امکاناتی که بايد هر مرورگر داشته باشه اينکه سبک باشه و روی هر سيستمی جواب بده دقيقاً مثل mozilla و بر عکس opera
الان ديروز برترين انتی ويروس سال جهان تو نظر سنجی يکی از معتبر ترين سايت ها در ضمينه خودش nod 32 اول شد
چرا ؟ چون خيلی سبکه و تنها انتی ويروس سبک جهانه ، ولی از لحاظ گيرندگی معلومه به کاسپر نميرسه
به هر جهت only firefox :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or