Official WWDC07 Thread

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان ببينم ميان بگن كارمكم بيخود گفته!!‌:biggrin1:
اين ميتونه يجورائي براي BD خبر خوبي بشه همينطور PS3‌اين بنظر من احتمالش هست كه الان id از PS3 استقبال كنه، نظر شما چيه استاد؟

خب صفحه عوض شد اینجا ادامه بدیم
---------------------------------
Now Phil puts his mouth on the face of Steve Ballmer (CEO of Microsoft) - sticks his tongue out, and the crowd loves it:laughing::laughing:
1181584861.jpg

---------------------------------
Feature #10 - Time Machine (اینم دوباره سال قبل معرفی شده بود....)
این البته یکی از neat ترین و جالب ترین feature های Leopard حساب میشه
1181584946.jpg

Time Machine has one click setup, automatically backs up everything, back up to local hard drive or server - even wirelessly
Search back in time for lost files, preview with quick look, restore individual files or entire mac
--------------------------------
اینم یه کنایه به نحوه قیمت بندی مایکروسافت برای ویستا
Leopard shipping in October. Basic version, $129. Premium version, $129. Business version, $129, Enterprise version $129. Ultimate version, $129
"it's all the same... most people are gonna buy the ultimate version :)
-------------------------------

ONE MORE THING
1181585343.jpg

18 Million Safari users
Marketshare has climbed to 4.9%
IE has 78%, Firefox 15%, others 2%
We Dream Big

Safari On WINDOWS >>اپل داره مرورگر سافاری رو روی ویندوز هم میاره
what we've got here is the most innovative browser in the world, but also the fastest browser on windows
1181585431.jpg

"I'm going to have to change computers here" (Windows comes up) "this is odd":laughing::cheesygri

1181585522.jpg

500,000 downloads of Firefox a day. Over 1,000,000 downloads of iTunes a day. Over 500M downloads of iTunes to Windows machines
از امروز اپل بتای سافاری برای ویندوز رو روی سایتش قرار میده
--------------------
ONE LAST THING: iPhone
1181585762.jpg

Innovative new way for developing for mobile applications.
based on iphone having full safari engine...gives us tremendous capability
web 2.0 + AJAX apps

1181585845.jpg

you can write amazing Web 2.0 apps that work exactly like apps on the iPhone
integrate w/ iphone services...can make calls, send e-mails, google maps, etc.
instant distribution, easy to update, secure
same as amazon or bank....run safely on iphone with no sdk needed

1181585883.jpg

you can build custom apps tha have the look and feel of the iPhone
------------------

1181586327.jpg

Steve leaves the stage - Keynote Over

آخرین ویرایش:
بازي در E3 نمايش خواهد داده شد.
اينا يادم كه گفته بودن تمركزشون بيشتر روي گيم پلي خواهد بود. اما اين گرافيكش ... :eek:
البته ظاهرا اين اولين تكنيكال دمو از انجين جديد. نمي دونم به خود بازي هم مربوط ميشه يا نه!؟
از اول گفته شده بود که کارمک داره روی یک انجین جدید کار می کنه که وقتی بازیشو نشون بدن همه دوباره مثل اولین باری که Doom III نشون داده شده بود میگن wow

الان ببينم ميان بگن كارمكم بيخود گفته!!‌:biggrin1:
اين ميتونه يجورائي براي BD خبر خوبي بشه همينطور PS3‌اين بنظر من احتمالش هست كه الان id از PS3 استقبال كنه، نظر شما چيه استاد؟
کارمک که الان بازی مولتی داره میسازه (یعنی واسه PS3 هم میاد) بعد از اولم مشکلی با بلوری نداشت فقط می گفت کار کردن با سل سخته. در کل من فکر می کنم همه بازی سازا از داشتن فضای بیشتر استقبال می کنن و کسی بدش نمیاد که فضای بیشتری برای ذخیره سازی داشته باشه.

به عنوان یک طرفدار اپل به نظر من keynote امسال زیاد جالب نبود (برخلاف سال پیش که محصولات زیادی توش معرفی شدن و Leopard هم برای اولین بار نشون داده شد).
امسال محصول جدیدی که نبود (البته نمیشه همیشه از اپل انتظار داشت که محصول جدید معرفی کنه اما خب هر وقت اپل event هست همه طرفدارا انتظار محصول جدید از اپل دارن)
Feature های Leopard هم که به نظرم چیز جدیدی نبود. نصفش سال پیش معرفی شده بود! پس اون secret feature هایی که استیو بهمون قول داده بود چی شد؟

به نظر من جالب ترین قسمت keynote امسال اومدن بازیها برای مک بود و دموی کارمگ. مطالب درباره iPhone هم جالب بود
Apple Store هم که هنوز offline هست. بیاد بالا ببینیم محصول جدید هست یا نه!

UPDATE : سایت اپل هم طرحش جدید شده
www.apple.com
برای دانلود بتای سافاری هم برین اینجا

ممنون از Wakashizuma جان
اگه فرصت شد بعدا همه announcement ها رو فارسی می نویسم تا یه مدیر لطف کنه بگذاره توی پست اول که هر کسی خواست بتونه همرو یه جا ببینه.
فعلا که دیگه باید برم سریال ببینم lol

به عنوان یک طرفدار اپل به نظر من keynote امسال زیاد جالب نبود (برخلاف سال پیش که محصولات زیادی توش معرفی شدن و Leopard هم برای اولین بار نشون داده شد).
امسال محصول جدیدی که نبود (البته نمیشه همیشه از اپل انتظار داشت که محصول جدید معرفی کنه اما خب هر وقت اپل event هست همه طرفدارا انتظار محصول جدید از اپل دارن)
Feature های Leopard هم که به نظرم چیز جدیدی نبود. نصفش سال پیش معرفی شده بود! پس اون secret feature هایی که استیو بهمون قول داده بود چی شد؟

به نظر من جالب ترین قسمت keynote امسال اومدن بازیها برای مک بود و دموی کارمگ. مطالب درباره iPhone هم جالب بود
Apple Store هم که هنوز offline هست. بیاد بالا ببینیم محصول جدید هست یا نه!
در کل منم موافقم که زیاد جالب نبود اما اینکه یه همچین push ای در زمینه game روی مک کردن چیز جالبی به نظر میاد.
Apple Store هم هنوز down ه که علتش نمیدونم چیه.

Apple Store هم هنوز down ه که علتش نمیدونم چیه.
نه مثل اینکه خبری از محصول جدید نیست
The US Apple Store has gained a new, wider, layout. The international stores are currently unchanged, explaining why they did not go down during the keynote

منم چک کردم و غیر از بتای سافاری و طرح جدید خبر جدید نیست.
رفت دیگه تا MacWorld :biggrin1:

دمويي كه كارمك نمايش داده بود رو از اينجا ببينيد.
يه دموي ديگه هم خود Gametrailers گذاشته كه اون رو هم از اينجا مي تونيد ببينيد.
واقعا اين موضوع فوق العادست كه اين دمو تنها در 10 روز تهيه شده. و اينكه كارمك ميگه ميشه توي بازي دست برد بدون اينكه Stability بازي بهم بخوره. فكر مي كنم اگر قرار باشه اين انجين اينقدر كار باهاش ساده باشه بايد هزينه ساخت بازي هاي اين انجين هم كاهش پيدا كنه.
فكر كنم از اين به بعد روزي يه بازي با انجين Tech 5‌ مياد بيرون D: و براي يمدتي از اسم تكراري Unreal 3 راحت ميشيم D:.

Today, id Software unveiled their never-before-seen next-generation game engine technology, id Tech 5™, running on a Mac at Apple's Worldwide Developers Conference. This revolutionary new technology will power the studio’s internally created new game property and will be available for licensing to third parties. Previous iterations of id technology have powered games with worldwide retail sales totaling more than $1 billion, cementing id’s status as the premier technology provider for the industry.
id Software's co-founder and technical director, John Carmack, demonstrated id Tech 5 during the keynote address and commented, “Since many developers at id have made the switch to the Mac for their personal use, we decided it was now time to bring our core game technology to OS X. After a rapid bring up of the codebase, we were delighted to find that the latest Macs are the fastest systems in our offices for some of the time consuming processing jobs and will be contributing to our development process in many useful ways.”
The new id rendering technology practically eliminates the texture memory constraints typically placed on artists and designers and allows for the unique customization of the entire game world at the pixel level, delivering virtually unlimited visual fidelity. Combined with a powerful new suite of tools designed specifically to facilitate and accelerate the content creation process, id Tech 5 will power games that contain vast outdoor landscapes that are completely unique to the horizon, yet have indoor environments with unprecedented artistic detail.
While shown for the very first time running in real time on a Mac, id Tech 5 additionally supports the Xbox 360 and Playstation3 console platforms as well as the PC, and will be available for licensing to developers and publishers interested in working with a truly next-generation rendering and game development solution.

آخرین ویرایش:
با اين موتور قدرتمند اگه قرار باشه براي كنسولها بازي ساخته بشه چه شود گرافيك ميتركونه .
:confused:
راستي جان كارمك يكي از بزرگترين طرفدارهاي xbox360 هست و هميشه اينو تكرار ميكنه كه ساختن بازي به xbox360 حتي راحتر از pc هست .

حالا من نميدونم اين نمايش بازي كه ميگه 20 گيگابايت textures داره چطور ميخوان در dvd هاي xbox360 قرار بدن .
شايد تو 4 دي وي دي :confused::lol::lol: يا اينكه مايكروسافت بايد استفاده از hddvd را براي xbox360 اجبار كنه .:baby::baby::baby:

20 گیگا بایت تکسچر :eek: فکر کنم بلوری 50 گیگ هم کمش باشه:p
واقعا این استاد کارمک نابغه ای تو دنیای بازی هست:love:
راستی کسی میتونه در باره همه ی محصولاتی که معرفی شدیه جمع بندی کنه؟:blushing:

آقا در مورد این مرورگر Safari....
چرا با همه چی مقایسه اش کرده غیر از Opera؟؟؟
منظور اینه که این گفته Fastest Browser .ولی من تو یه بنچ مارک غیر رسمی خلاف این رو دیدم و اپرا امتیاز بیشتری گرفته بود....
بالاخره کدوم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or