Official PES 2008 Discussion

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب اين بازي هم اومد به سلامتي بريد سفارش آنلاين بديد من كه دادم سايتشو نميگم چون تبليغ ميشه خودتون ميدونيد كجاست ديگه ولي من با اين وضع افتضاح پست احتمال ميدم هفته ديگه تو دستم باشه:laughing:
كليه بحثها در تمامي موارد در باره اين بازي اينجا صورت ميگيره
گلهاي زيبا رو اينجا بذاريد و همچنين پچهاي بازي
در ضمن سه تاكرك هم از اين بازي اومده
http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2008.shtml#Pro%20Evolution%20Soccer%202008%20[MULTI6]%20No-CD/Fixed%20Image
ولي تاييد نشدن هنوز اما مطمعنا سريع ترين گيمي كه كرك بشه همينه
موفق باشيد

چه جوری وقتی گل میزنیم پیراهن بازیکن رو در بیاریم

:eek:

بابا بيخيال شما خيلي تهت تاثير اين تبليغات طبيعي بودن اين بازي قرار گرفتيد انگار!:eek: بابا ديگه گفتند طبيعيه ولي ديگه نه اينقدر:cool: تازه اين خوبه يكي از رفيقام ميپرسيد چطوري ميشه وقتي داور بهمون كارت زرد داد بزنيمش:biggrin1:
عزيز پيرهن در آوردن بعد گل وجود نداره توو اين فوتبال در ضمن طبق قوانين فيفا اين يه حركت غير ورزشيه و اخطار داره:biggrin1: واس همين هم كونامي دور بره چيزاري غير ورزشي توو PES نميره;)

:eek:
عزيز پيرهن در آوردن بعد گل وجود نداره توو اين فوتبال در ضمن طبق قوانين فيفا اين يه حركت غير ورزشيه و اخطار داره:biggrin1: واس همين هم كونامي دور بره چيزاري غير ورزشي توو PES نميره;)
سلام
خودمون رو زمین بزنیم و تمارض کنیم هم که اصلا غیر ورزشی نیست.:-" فکرکنم تازه این حرکت جایزه صلح نوبل رو هم دریافت کرده.:cheesygri
یا علی مدد

مشکل با رزولوشن

سلام به همه بر و بچه های گل
من زیاد اهل فوتبال و اینجور چیزا نیستم اما این بازی رو که گرفته بودم یه مشکلی داشتم تازه یادم افتاده اومدم ببینم کسی میدونه چی کار کنم :
توی setting که همراه بازی هست ماله من فقط تا رزولوشن 1024x720 داره ... که اونم به درد من نمی خوره چون مانیتورم widescreen 16:9 نیست .من 1280x968 میخوام اما نیست .نمی دونم اما یه جا خونده بودم که بچه دارن با این رزولوشن بازی می کنن پس چرا ماله من نداره ؟؟؟؟
یه فایل setting دانلود کردم که واسه دموی PES 2008 بود اونو اوررایت کردم رزولوشن هایی رو که من می خوام داره اما وقتی سیو می کنم هیچ تغییری نمی کنه یعنی اصلا این setting ماله این بازی نیست
با سورس اون فایل setting هم ور رفتم چیزی پیدا نکردم
کسی راهه حلی سراغ داره ؟؟؟

چه جوری Anistropic را در بازی اعمال کردین:) توی تنظیمات بازی که وجود نداشت....:love:
آقا یک توضیحی درباره ی این کارت که کردی بده ؛ چه طوری Anistropic را اعمال کردی
کاری نداره با control panel کارت گرافیک میتونین این کارو انجام بدین البته من منظورم کنترل پنل Nvidiaس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or