OddWorld : The Oddboxx | PC

oddbox2.jpg

بالاخره انتظارها به پایان رسید و کالکشن بی نظیر شرکت Oddworld Inhabitants روانه ی بازار شد !

در این کالکشن واقعا خیره کننده شما به همه ی عناوین منتشر شده ی فرنچایز Oddworld دسترسی داشته و حتی قادر به تجربه ی Oddworld: Stranger’s Wrath که سال 2005 انحصارا برای Original XBOX منتشر شده بود روی PC خواهید بود .

آین بسته شامل :

Oddworld: Abe’s Oddysee, 1997

Oddworld: Abe’s Exoddus, 1998

Oddworld: Munch’s Oddysee, 2001

Oddworld: Stranger’s Wrath, 2005

همه ی این عناوین را قادر به تجربه با رزولوشن و افکت های HD خواهید بود و به نوعی شاهد یک Remake از این عناوین خواهید بود .

مطمئنا OddWorld : The Oddboxx بهترین فرصت برای تجربه ی این دنیای فانتزی و تاریک خواهد بود.

OddWorld : The Oddboxx را هم اکنون میتوانید از شبکه ی Steam دریافت کنید.

ضمنا نسخه ی کرک شده ی این کالکشن استثنایی نیز روی نت موجود است (VIVA Pirates !!!)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Wander
میدونم جاش اینجا نیست اما اون قدیما یه بازی بود شبیه همین (البته دو بعدیاش) به اسم neverhood که رو ps1 بازی میکردیم . نسخه PC ش هست اون ؟!غیر از اون نورهوود معروف به سبک real

میدونم جاش اینجا نیست اما اون قدیما یه بازی بود شبیه همین (البته دو بعدیاش) به اسم neverhood که رو ps1 بازی میکردیم . نسخه PC ش هست اون ؟!غیر از اون نورهوود معروف به سبک real
اسمش neverhood skullmonkey هست. و سبکش side scrolling.:d
نسخه pc نداره. ولی میتونی با شبیه ساز ps1 روی pc بازیش کنی.

• Like
Reactions: XagroX
من دو تا بازی اولشو روی ps1 همون اولای انتشارشون بازی کردم...
حالا فقط می خوام دوتای آخری یعنی
Oddworld: Munch’s Oddysee, 2001

Oddworld: Stranger’s Wrath, 2005
را دان کنم
کسی فقط لینک این دو بازی رو نداره؟(آخه حجم پکش برام بالاست)

دوستان ببخشید من بازی رو نصب کردم چهارتا شورت کات ریخت رو دسکتاپ به اسمهای : oddworld strangers wrath و oddworld munchs oddysee و oddworld abes oddysee و oddworld abes exoddus اما به جز Oddworld - Munchs Oddysee بقیه همشون ارور میده نمیره تو بازی چه کار باید کرد؟

دوستان ببخشید من بازی رو نصب کردم چهارتا شورت کات ریخت رو دسکتاپ به اسمهای : oddworld strangers wrath و oddworld munchs oddysee و oddworld abes oddysee و oddworld abes exoddus اما به جز Oddworld - Munchs Oddysee بقیه همشون ارور میده نمیره تو بازی چه کار باید کرد؟
پیشنهاد می کنم بیخیال شی چون مزخرف ترین پورت های تاریخ مربوط به این کالکشن هست. اصلا ارزش وقت حروم کردن نداره . بازی روی صفحه مانیتور زار میزنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or