OddWorld : The Oddboxx | PC

oddbox2.jpg

بالاخره انتظارها به پایان رسید و کالکشن بی نظیر شرکت Oddworld Inhabitants روانه ی بازار شد !

در این کالکشن واقعا خیره کننده شما به همه ی عناوین منتشر شده ی فرنچایز Oddworld دسترسی داشته و حتی قادر به تجربه ی Oddworld: Stranger’s Wrath که سال 2005 انحصارا برای Original XBOX منتشر شده بود روی PC خواهید بود .

آین بسته شامل :

Oddworld: Abe’s Oddysee, 1997

Oddworld: Abe’s Exoddus, 1998

Oddworld: Munch’s Oddysee, 2001

Oddworld: Stranger’s Wrath, 2005

همه ی این عناوین را قادر به تجربه با رزولوشن و افکت های HD خواهید بود و به نوعی شاهد یک Remake از این عناوین خواهید بود .

مطمئنا OddWorld : The Oddboxx بهترین فرصت برای تجربه ی این دنیای فانتزی و تاریک خواهد بود.

OddWorld : The Oddboxx را هم اکنون میتوانید از شبکه ی Steam دریافت کنید.

ضمنا نسخه ی کرک شده ی این کالکشن استثنایی نیز روی نت موجود است (VIVA Pirates !!!)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Wander
بازی خیلی درپیت پورت شده روی pc, هیچ جا برای تنظیم رزولوشن و دکمه های گیم پد نداره. باید مثل عصر حجر تنظیمات دلخواه رو دستی تو فایل کانفیگش وارد کنید.
Munch's Oddysee که همون اول بازی زرت و پرت کرش میکنه و اصلا نمیشه بازی کرد, امروز دیدم یک پچ واسه همین کرش دادن بیرون.
stranger باز بهتره تا حالا کرش نکرده ولی با اینکه سیستم من قویه, بازی یک خورده کند اجرا میشه.
فکر کنم یک شبیه ساز ساده درست کردن که نسخه xbox رو روی pc اجرا کنه. خلاصه یک چیزی سر هم کردن شب کریسمسی یه پولی در بیارن.
در هر صورت همینش هم غنیمته, کلی خاطره دارم با این بازی. :d

آخرین ویرایش:
بازی خیلی درپیت پورت شده روی pc, هیچ جا برای تنظیم رزولوشن و دکمه های گیم پد نداره. باید مثل عصر حجر تنظیمات دلخواه رو دستی تو فایل کانفیگش وارد کنید.
Munch's Oddysee که همون اول بازی زرت و پرت کرش میکنه و اصلا نمیشه بازی کرد, امروز دیدم یک پچ واسه همین کرش دادن بیرون.
stranger باز بهتره تا حالا کرش نکرده ولی با اینکه سیستم من قویه, بازی یک خورده کند اجرا میشه.
فکر کنم یک شبیه ساز ساده درست کردن که نسخه xbox رو روی pc اجرا کنه. خلاصه یک چیزی سر هم کردن شب کریسمسی یه پولی در بیارن.
در هر صورت همینش هم غنیمته, کلی خاطره دارم با این بازی. :d

دوست عزیز ، اون دو نسخه ای که سال 1997 و 1998 اومده درسته ؟ :-/ برای من این دو تا مهمه !

آره اون دوتای اولی که درسته و مشکلی نداره. الان پچ Munch's Oddysee رو هم ریختم و دیگه کرش نمیکنه. فقط اولش همین که باید تنظیمات رو دستی خودتون تو فایل کانفیگ بازی وارد کنید تو ذوق میزنه وگرنه بازی مشکلی نداره.

:-o اَ اَ اَ این کی اومد.چه دورانی داشتیم باهاش.اون صداهای عجیب غریبشون:d چی میگفتن؟ اوپوچ اوپوچ:d
برای حمایت از این کار خوبشون یکی ما رو برای اوریج خور کردنش راهنمایی کنه؟ قیمت و حجم و این حرفا:d

آره اون دوتای اولی که درسته و مشکلی نداره. الان پچ Munch's Oddysee رو هم ریختم و دیگه کرش نمیکنه. فقط اولش همین که باید تنظیمات رو دستی خودتون تو فایل کانفیگ بازی وارد کنید تو ذوق میزنه وگرنه بازی مشکلی نداره.

پچ Munch's Oddysee رو بده بی زحمت !!!:d

پچ Munch's Oddysee رو بده بی زحمت !!!:d
هرچند اینجا جاش نیست!! :دی

SKIDROW released first update for game: Oddworld The Oddboxx. Changelog and install instructions are in iNFO file.​
Release name: Oddworld.The.Oddboxx.Update.1-SKIDROW
Size: 3.4 (7)MB​
Oddworld: The Oddboxx Update 1​
Updates to Oddworld: Munch’s Oddysee.​
- Resolved crashing issue in Raisins Cave at the start of the game.​
Install Notes
1. Unpack the included rar files​
2. Run Oddworld.The.Oddboxx.Update.1.exe and install​
3. Copy the cracked content from SKIDROW directory to your main installation directory and overwrite.​
4. Play the game​
Download

• Like
Reactions: Isildur
فکر می کنم اون دوستمون راست می گفت سبک بازیش اول شخص باشه چون من چند تا عکس که ازش دیدم اینجوری بود.به هر حال من توقع داشتم دو بعدی باشه با گرافیک بالا.

کسی تست کرده ببینه با دسته 360 مچ میشه یا نه؟
در هر صورت همینش هم غنیمته, کلی خاطره دارم با این بازی.
یعنی بازی روی یه کانفیگ اجرا میشه؟!
بدجوری ضد حال زدی
واقعا اگه همش حرف باشه و یه پورت درپیت داده باشن من میرم سراغ نسخه کنسولی

Oddworld%20The%20Oddboxx.jpg

http://angernet.org/?id=showgame&i=4402OddWorld : The Oddboxx
Type: ISO
Release: SKiDROW
Download: |01|
Mirror: |01|
Interchangeable links:
Interchangeable links:
Mirror: |01|02|03|04|
Interchangeable links:
Mirror: |01|02|03|04|
Mirror: |01|02|03|04|05|06|07|
Interchangeable links:
Mirror: |01|02|03|04|05|06|07|

Compilation of four Oddworld game series:
Oddworld: Abe Oddysee
Oddworld: Abe Exoddus
Oddworld: Munch Oddysee
Oddworld: Stranger Wrath

Install Notes:
1. Unpack release
2. Mount image or burn it
3. Install
4. Copy the cracked content from the SKIDROW folder on the DVD to the main installation folder and overwrite
5. Play the game​

ScreenShot
Oddworld%20The%20Oddboxx_2.jpg
Oddworld%20The%20Oddboxx_1.jpg

کسی تست کرده ببینه با دسته 360 مچ میشه یا نه؟

یعنی بازی روی یه کانفیگ اجرا میشه؟!
بدجوری ضد حال زدی
واقعا اگه همش حرف باشه و یه پورت درپیت داده باشن من میرم سراغ نسخه کنسولی
با دسته 360 کار میکنه, فقط آنالوگش توی Munch's Oddysee کار نمیکنه که اینجا گفته چیکار کنید :
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1668369

بازی هم بسته به رزولوشن دسکتاپ خودش یک رزولوشن انتخاب میکنه و اجرا میشه. فقط توی stranger اولش می تونید رزولوشن انتخاب کنید که اونم 4 حالت low/medium/high/ultra گذاشته که اصلا معلوم نیست اینا چه رزولوشنی هستند. خوشبختانه خودتون میتونید بهش دستی رزولوشن بدید اینجا گفته چه جوری :
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1667059

البته گفتن توی پچ های بعدی این مشکلات رو حل میکنند. ولی حتما بازی رو تهیه کنید که خیلی حال می ده. :d

• Like
Reactions: Wander
فکر می کنم اون دوستمون راست می گفت سبک بازیش اول شخص باشه چون من چند تا عکس که ازش دیدم اینجوری بود.به هر حال من توقع داشتم دو بعدی باشه با گرافیک بالا.

عزیز شما حتما این کالکشن رو تهیه کن :) مطمئن باش پشیمون نمیشی ! توی دو نسخه اولی ، هر خواسته ای رو که از یک بازی دو بعدی داری ، برآورده میکنه ! ;)

ممنون !

عزیز شما حتما این کالکشن رو تهیه کن :) مطمئن باش پشیمون نمیشی ! توی دو نسخه اولی ، هر خواسته ای رو که از یک بازی دو بعدی داری ، برآورده میکنه ! ;)

ممنون !
حتما می گیرمش.فعلا که این بازی فروشی که ازش خرید می کنم گفته یکشنبه میارم تا ببینیم چی میشه.دوستانی که تو مشهدن خواستن خبر بدن تا آدرس اینجا رو بهشون بدم چون فکر نمی کنم هر جایی بیاره.

حتما می گیرمش.فعلا که این بازی فروشی که ازش خرید می کنم گفته یکشنبه میارم تا ببینیم چی میشه.دوستانی که تو مشهدن خواستن خبر بدن تا آدرس اینجا رو بهشون بدم چون فکر نمی کنم هر جایی بیاره.

عزیز ، بنده هم مشهد هستم :) لطفا آدرس رو بده !

خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or