OddWorld : The Oddboxx | PC

oddbox2.jpg

بالاخره انتظارها به پایان رسید و کالکشن بی نظیر شرکت Oddworld Inhabitants روانه ی بازار شد !

در این کالکشن واقعا خیره کننده شما به همه ی عناوین منتشر شده ی فرنچایز Oddworld دسترسی داشته و حتی قادر به تجربه ی Oddworld: Stranger’s Wrath که سال 2005 انحصارا برای Original XBOX منتشر شده بود روی PC خواهید بود .

آین بسته شامل :

Oddworld: Abe’s Oddysee, 1997

Oddworld: Abe’s Exoddus, 1998

Oddworld: Munch’s Oddysee, 2001

Oddworld: Stranger’s Wrath, 2005

همه ی این عناوین را قادر به تجربه با رزولوشن و افکت های HD خواهید بود و به نوعی شاهد یک Remake از این عناوین خواهید بود .

مطمئنا OddWorld : The Oddboxx بهترین فرصت برای تجربه ی این دنیای فانتزی و تاریک خواهد بود.

OddWorld : The Oddboxx را هم اکنون میتوانید از شبکه ی Steam دریافت کنید.

ضمنا نسخه ی کرک شده ی این کالکشن استثنایی نیز روی نت موجود است (VIVA Pirates !!!)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Wander
سلام علیکم...

از اون بازیاس که آدم رو به فکر فرو میبره...

مایه های فلسفیه و سیاسی خیلی غلیظی داره...

چه جو سنگین و خفنی داشت...

چه انیمیشن و کات سین های شاخی داشت...با اینکه مال 10-15 سال پیش بود...

هنوز اون تیتراژ اولش و اون کات سین سینماییش یادمه...شخصیت اصلی بازی یه چیزی با اسپری رو دیوار مینویسه و فرار میکنه ...

یه زبان و گفتار خیلی خاصی داشت...L1 رو میگرفتی ، دکمه ها رو که میزدی یه جور با همنوعاش حرف میزد، L2 رو میگرفتی یه جور دیگه حرف میزد...

داستان خیلی غریبی داشت:
یه عده از افراد کور بودن ،باید جوری باهاشون حرف میزدی و راهنمایششون میکردی که تو چاله چوله و دره نیفتن...
یه عده گوش به فرمان دشمن بودن و فقط کار میکردن، اول باید بهشون سلام میکردی تا به حرفات گوش میکردن...
یه عده یه گاز خنده آور استنشاق(!!) کرده بودن که تا تو گوششون نمیزدی هی میخندیدن و مسخره بازی در می آوردن...
یه عده افسردگی داشتن وباید اول نازشون میکردی...
همه این کارها رو هم باید درست انجام میدادی...مثلا اگه به یه آدم افسرده سلام میکردی هیچ فایده ایی نداشت...یا اگه به فرد گوش به فرمان سیلی میزدی اونم متقابلا یه سیلی میزد و دیگه رفیق شدن باهاش کار حضرت فیل بود...
همه این افراد رو هم باید از اون جهنم دره به سلامت نجات میدادی....

این بازی از هر نظر عالی بود...
چه گرافیک و جلوه های بصری خارق العاده ایی داشت...

یه سکوبازیه معمایی بود که نوآوریهای خیلی جالبی داشت...اصلا به طور مستقیم نمیتونستی با دشمن روبرو بشی، چون دشمن اسلحه داشت و سریع به رگبار می بستت...

اصلا بازی مخفی کاری بود همش...شخصیت اصلی یه آدم تحت تقیب بود و همه جا اعلامیه شو زده بودن...تو محیط بازی یه جاها سایه بود که اونجا باید مخفی میشدی، وقتی مامورا رفتن پاورچین پاورچین به سایه بعدی خودتو میرسوندی( سم فیشر !!!)...

یه جادوی جالبم داشت که میتونستی تو کالبد دشمن بری....

من که به شدت(!!) میخرمش =p~

واقعا دنیای عجیبی بود....

دوستمون توضیحات خوبی رو دادن :) این رو هم اضافه کنم که صدا گزاری بازی واقعا عالی هستش ، با این که تقریبا 10 سال پیش بازی کردم هنوز صدا های بازی توی ذهنم هست !

کل بازی مخفی کاری هستش و فقط تیکه های بسیار کوتاهی وجود داره که اکشن میشه !

دستمون این قسمت رو هم بسیار خوب توضیح دادن :

داستان خیلی غریبی داشت:
یه عده از افراد کور بودن ،باید جوری باهاشون حرف میزدی و راهنمایششون میکردی که تو چاله چوله و دره نیفتن...
یه عده گوش به فرمان دشمن بودن و فقط کار میکردن، اول باید بهشون سلام میکردی تا به حرفات گوش میکردن...
یه عده یه گاز خنده آور استنشاق(!!) کرده بودن که تا تو گوششون نمیزدی هی میخندیدن و مسخره بازی در می آوردن...
یه عده افسردگی داشتن وباید اول نازشون میکردی...
همه این کارها رو هم باید درست انجام میدادی...مثلا اگه به یه آدم افسرده سلام میکردی هیچ فایده ایی نداشت...یا اگه به فرد گوش به فرمان سیلی میزدی اونم متقابلا یه سیلی میزد و دیگه رفیق شدن باهاش کار حضرت فیل بود...
همه این افراد رو هم باید از اون جهنم دره به سلامت نجات میدادی....

این رو هم اضافه کنم که بازی آسونی نیستش و بیشتر جاها باید فکر کنیم !

این بازیش کجا HD هست اصلا remake هم نیست فقط تنها کاری که کردن همه نسخه هارو باهم دادن برا فروش.رزولوشنش هم خیلی پایینه فکر کنم زیر 800x600 باشه.ولی در کل ارزش خودش رو داره
اگه سازنده ها زحمت می کشیدن یه دستی به سرو روش می کشیدن خیلی بهتر بود

توی فروم استیم یکی از سازنده های بازی نوشته بود که به دلیل اینکه 2 بازی اولی خیلی وقت پیش ساخته شده, سورس بازی گم شده و چندین ماه هم دنبالش گشتن ولی پیدا نکردن. واسه همین اومدن برای نسخه کنسولی یک شبیه ساز ساده درست کردن که روی PC اجرا بشه.
Munch's Oddysee و stranger's wrath هم خیلی با عجله پورتش کردن که برای کریسمس آماده بشه تا یه پولی به جیب بزنند, حتی درست حسابی هم تستش نکرده بودند بطوریکه Munch's Oddysee بدون آپدیت غیر قابل بازی بود.
البته اینم گفتن که تا چند ماه دیگه نسخه HD بازی stranger's wrath برای PS3 آماده میشه که پشت سرش هم واسه PC میاد. این هم مقایسه نسخه اولیه بازی روی xbox با نسخه HD که روی PS3 و PC میاد. بقیه عکس ها رو هم اینجا ببینید:
http://www.joystiq.com/2010/12/28/strangers-wrath-hd-dev-will-look-to-bring-ps3-update-to-pc-fo/

56791185247877480711.jpg

67586098508604737831.jpg

آخرین ویرایش:
منم الان بازی رو نصب کردم
با وجود اینکه انتظار نسخه های اچ دی رو داشتم و با یه مشت پورت مزخرف مواجه شدم بازم یه زره که رفتم خیلی خوشم اومد ولی جدا می شد این شماره ها رو هم اچ دی کرد و بر روی شبکه های مختلف کنسولی عرضه کرد و مطمئنا کلی فروش می کرد. خیلی تصمیم عجولانه ای گرفته شده و مطمئنا هم فروش جالبی نمی کنه
بگذریم
این Oddworld Abes Oddysee و اون یکی اصلا نمی شه روزلوشنشون رو بالا آورد؟ تصویر توی مانیتور واید خیلی ضایع هست و به شکل 4:3 نمایش داده میشه. نمی شه 16:9 ش کرد؟

دوستان مگه این نسخه hd نیست

بعد این بازی همون نسخه قدیمی رو پورت کردن و هیچ کاری برای بالا بردن گرافیک یا کیفیت بازی صورت نگرفته؟:-o

با تشکر

خب خدا رو شکر منم تونستم بازی محبوبم یعنی Oddworld - Abes Exoddus رو تهیه و بازی کنم :) خداییش محشره ! سازنده بازی عجب مخی بوده برا خودش :d

منم الان بازی رو نصب کردم
با وجود اینکه انتظار نسخه های اچ دی رو داشتم و با یه مشت پورت مزخرف مواجه شدم بازم یه زره که رفتم خیلی خوشم اومد ولی جدا می شد این شماره ها رو هم اچ دی کرد و بر روی شبکه های مختلف کنسولی عرضه کرد و مطمئنا کلی فروش می کرد. خیلی تصمیم عجولانه ای گرفته شده و مطمئنا هم فروش جالبی نمی کنه
بگذریم
این Oddworld Abes Oddysee و اون یکی اصلا نمی شه روزلوشنشون رو بالا آورد؟ تصویر توی مانیتور واید خیلی ضایع هست و به شکل 4:3 نمایش داده میشه. نمی شه 16:9 ش کرد؟

Wander جان مشکل شما چیه ؟ بازی براتون Full Screen نمیشه ؟ یا کیفیت بازی بده میخواین رزولیشن رو ببرید بالا ؟

دوستان مگه این نسخه hd نیست

بعد این بازی همون نسخه قدیمی رو پورت کردن و هیچ کاری برای بالا بردن گرافیک یا کیفیت بازی صورت نگرفته؟:-o

با تشکر

نه خیر دوست عزیز ، کیفیت هر چهار نسخه بازی هیچ تغییری نسبت به قبل نکرده ؛ متاسفانه :-s

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Quarantine
توی فروم استیم یکی از سازنده های بازی نوشته بود که به دلیل اینکه 2 بازی اولی خیلی وقت پیش ساخته شده, سورس بازی گم شده و چندین ماه هم دنبالش گشتن ولی پیدا نکردن. واسه همین اومدن برای نسخه کنسولی یک شبیه ساز ساده درست کردن که روی PC اجرا بشه.
Munch's Oddysee و stranger's wrath هم خیلی با عجله پورتش کردن که برای کریسمس آماده بشه تا یه پولی به جیب بزنند, حتی درست حسابی هم تستش نکرده بودند بطوریکه Munch's Oddysee بدون آپدیت غیر قابل بازی بود.
البته اینم گفتن که تا چند ماه دیگه نسخه HD بازی stranger's wrath برای PS3 آماده میشه که پشت سرش هم واسه PC میاد. این هم مقایسه نسخه اولیه بازی روی xbox با نسخه HD که روی PS3 و PC میاد. بقیه عکس ها رو هم اینجا ببینید:
http://www.joystiq.com/2010/12/28/strangers-wrath-hd-dev-will-look-to-bring-ps3-update-to-pc-fo/
دمت گرم دوست عزیز امیدوارمون کردی چون واقعا سازنده ها داشتن ظلم بزرگی به خودشون می کردن این بازی با یه گرافیک hd میتونه حسابی بترکونه.

منم بازي كردم پك ارزش مندي هست اما روي LCD هيچي نمي فهمي:d

حداقل با يه شبيه ساز UPSCALE مي كردن من با نسخه ي XBOX زياد حال نكردم اون دوتا قديمي 2 بعدي هاش خيلي با حالن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or