OddWorld : The Oddboxx | PC

oddbox2.jpg

بالاخره انتظارها به پایان رسید و کالکشن بی نظیر شرکت Oddworld Inhabitants روانه ی بازار شد !

در این کالکشن واقعا خیره کننده شما به همه ی عناوین منتشر شده ی فرنچایز Oddworld دسترسی داشته و حتی قادر به تجربه ی Oddworld: Stranger’s Wrath که سال 2005 انحصارا برای Original XBOX منتشر شده بود روی PC خواهید بود .

آین بسته شامل :

Oddworld: Abe’s Oddysee, 1997

Oddworld: Abe’s Exoddus, 1998

Oddworld: Munch’s Oddysee, 2001

Oddworld: Stranger’s Wrath, 2005

همه ی این عناوین را قادر به تجربه با رزولوشن و افکت های HD خواهید بود و به نوعی شاهد یک Remake از این عناوین خواهید بود .

مطمئنا OddWorld : The Oddboxx بهترین فرصت برای تجربه ی این دنیای فانتزی و تاریک خواهد بود.

OddWorld : The Oddboxx را هم اکنون میتوانید از شبکه ی Steam دریافت کنید.

ضمنا نسخه ی کرک شده ی این کالکشن استثنایی نیز روی نت موجود است (VIVA Pirates !!!)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Wander
جناب λ.D.00 واقعا دمت گرم ! گل کاشتی با این تاپیکت ! :x دارم بال در میارم :-o اصلا فکرش برام رویا بود که تمام نسخه های بازی یک جا عرضه شه ! به همه PC باز ها این بازی بی نظر رو توصیه میکنم !

یه سوال :

هنوز هیچ فروشگاهی این کالکشن رو برای فروش نیاورده ( داخل ایران ) ؟ در حقیقت ، من که میخوام این پک رو بخرم باید چی کار کنم ؟ آیا توی ایران این پک رو میارن ؟

بازی دو روزه ریلیز شده ، من که بعید بدونم فروشگاه ها اصلا بدونن این چی هست چه برسه به اینکه بیارنش ، یه جوری خودت دانلودش کن:d

افا من اینو یافتم ...
حالا احتمالا بقیه فروشگاها سر چشم و هم چشمی هم که شده میارن;)

http://www.p30gamers.com/index.php?p_id=10&route=product/product&product_id=2235

من هم از همینجا سفارش دادم ، چون این مغازه دار های نوب شهر ما از اینجور بازی ها نمیارن!
شماره های قبلیشو زیاد بازی نکردم اما با توصیفات دوستان از بازی مشتاق شدم که انجامش بدم ، باید بازی هنری عالی ای باشه! حجمش برای دانلود خیلی زیاده ، خرید پستی به نظرم بهترین راهه.

یه ضرب المثل ایرانی هست مخصوص فروشنده ها که می گه "اگه گیم حجیمه پس حتما برو تو کارش چرا که میشه ازش یه نسخه سه DVD خلق کرد;)"

سلام آقای عاد!
منحصر به فرد و فرا فکن من!!!
منم بازی!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا کیه که اینو بازی نکزده باشه؟
بعد یادش نیاد چه صداهایی که نمیکردن:d
من باید دانش کنم!!!
چون یه بخشی از دنیایه منه>:d<

کسی عکسی چیزی ازین بازی نداره بذاره؟لااقل توضیح بدید سبکش چیه چون الان چند ساله تو مجله ها تعریفشو شنیدم اینجام که همه تعریف می کنن یه نفر نمی گه چجوریه.

کسی عکسی چیزی ازین بازی نداره بذاره؟لااقل توضیح بدید سبکش چیه چون الان چند ساله تو مجله ها تعریفشو شنیدم اینجام که همه تعریف می کنن یه نفر نمی گه چجوریه.

اكشن اول شخص فانتزي هستند !
يه حالت وسترن ولي به جاي ادم جك و جونورن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or