Nvidia : نسل بعد کنسولها آخرین نسل خواهد بود

amirsaman2

کاربر سایت
آقای Phil Eisler از شرکت Nvidia معتقده که نسل بعد کنسولها آخرین نسل خواهد بود:| و Cloud Gaming راهیست که مردم برای بازی از آن استفاده میکنند.
طبق صحبت ایشون با سایت VentureBeat گفتن که " با پیشرفت فناوری مسایل و مشکلات با سیستم Cloud Gaming در حال حل شدن و تبدیل به یک چیز مربوط به گذشته شده اند. اونا میگن این آخرین کنسوله و منم قطعا همین رو باور دارم . با گذشت زمان چیز خوبی که درباره Cloud Gaming اتفاق می افته اینه که اون سال به سال بهتر میشه . یکی از دلایلی که ما در حال سرمایه گذاری در این قضیه هستیم اینه که ما مسائلی که در سیستم وجود داره رو میبینیم . اما آنها قابل حل هستن و همشون در مسیر درست در حال حرکتند . "
" پهنایه باند در حال افزایشه (البته نه در ایران ) ، هزینه سرور در حال پایین اومدنه "
همین طور میگه کمپانی هایی مثل سونی به طور واضح از این سیستم پشتیبانی میکنن . اعتقاد شرکت سونی به این روش طوریکه 380 میلیون دلاردر این زمینه هزینه میکنه .
nvidia.jpg

منم موافقم به نظر تا اون موضوع دیگه ظرفیت و... ایجاد میکنه داخل اینترنت بالا بدن ... اگر ندن دیگه پیشرفت وسایل بیسم و.. به احتمال زیاد به دادمون برسه ..........

یعنی اینکه رسما بدبخت شدیم ما ایرانی ها !!!!!!!!!

مردم ما حتا توان خرید بازی کرک شده ی دزدی رو هم ندارن چه برسه به پرداخت این هزینه هااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!! مجبورن برن سگا بخرن !!!!!!!!!!!!!!!

با عرض معذرت خدمت شما دوست عزیز فکر کنم شما تو سیاره ای که ما زندگی میکنیم زندگی نمیکنی یا اینکه کلا اخبار نوید بخش داخلی زیاد نگاه میکنی تا چند وقت دیگه اینترنت "ملی" یا به قول بعضی مسئولین اینترنت حلال! قراره جای اینترنت بین المللی رو تو ایران بگیره در حقیقت همه تو ایران فقط به یه اینترانت متصل میشن اونوقت من و شما باید در به در دنبال یه اینترنت واقعی بگردیم... پهنای باندش دیگه پیش کش!

باور کنید دوست عزیز شما کوچکترین اطلاعاتی در مورد اینترنت جهانی ندارین.
اصلا نمیدونین فلسفه اینترنت ملی چی هست و به چه دردی میخوره! فقط یه مشت هارت و پورت یه عده که از اینترنت حتی کانفینگ کردن مودم رو هم بلد نیستن رو گوش دادین و میگین وای اینترنت دیگه قطع میشه و...
ازین خبر ها نیست.
میتونین برای اطلاعات بیشتر به تاپیک اینترنت ملی مراجعه کنید.
یا به تاپیک ISP های ایرانی مراجعه کنید.

اینم یه مروری بکنید بد نیست:
http://itna.ir/vdcb00b5.rhbfspiuur.html

آخرین ویرایش:

اصلا نمیدونین فلسفه اینترنت ملی چی هست و به چه دردی میخوره! فقط یه مشت هارت و پورت یه عده که از اینترنت حتی کانفینگ کردن مودم رو هم بلد نیستن رو گوش دادین و میگین وای اینترنت دیگه قطع میشه و...
ازین خبر ها نیست.

ايتنا - قطع اينترنت جهاني به هيچ عنوان امكان‌پذير نيست

این خوش بینیت نسبت به مسئولین این کشور کشت منو :d

باو تااون زمان ايشالا اسمشو نبر بياد حمله كنه هممونو از دست اينا نجات بده وگرنه با اين عزيزان ارزوي يه ثانيه انلاين با كنسولهاي نسل بعد با اين قيمت دلار و اينترنت ملي بر دلمون ميمونه:(:((

یعنی بعضی ها همچین میگن بد بخت شدیم انگار تا اونموقع میخوان بازی کنن
الان ما 21 سالمون هست تا 2014 هم بگیم نسل بعد بیاد میشه 23 بعد 7 سال اونا بمونن میشه 30
یعنی بعد از 30 سالگی هم حوصله ایی برای بازی میمونه؟ همین الان حس بازی کردن نیست چه برسه اون موقع!

یعنی بعضی ها همچین میگن بد بخت شدیم انگار تا اونموقع میخوان بازی کنن
الان ما 21 سالمون هست تا 2014 هم بگیم نسل بعد بیاد میشه 23 بعد 7 سال اونا بمونن میشه 30
یعنی بعد از 30 سالگی هم حوصله ایی برای بازی میمونه؟ همین الان حس بازی کردن نیست چه برسه اون موقع!

من الان 23 سالمه و داره روز به روز حس و اشتیاقم واسه بازی بیشتر میشه.من تا اخر عمرم بازی میکنم.

ازین خبر ها نیست.

ايتنا - قطع اينترنت جهاني به هيچ عنوان امكان‌پذير نيست

آره داداش نیست که اینترنت رو شما اختراع کردی و همین الانم همه کابلای نوری اینترنت جهانی از زیر خونه شما رد شده اختیارش دست شماست یعنی تا شما اوکی ندی اصلا امکان نداره همچین اتفاقی بیوفته! این میلیارد میلیاردیم که تا حالا خرج شده تا اینترنت ملی راه بیوفته واسه اینه که زیر ساختهای وب جهانی اصلا توان ارائه این سرعتی رو که ما تو ایران استفاده میکنیم نداره!! پس موضوع الان کاملا منتفی شد و من واقعا معذرت میخوام که اینقدر بدبین بودم.

آره داداش نیست که اینترنت رو شما اختراع کردی و همین الانم همه کابلای نوری اینترنت جهانی از زیر خونه شما رد شده اختیارش دست شماست یعنی تا شما اوکی ندی اصلا امکان نداره همچین اتفاقی بیوفته! این میلیارد میلیاردیم که تا حالا خرج شده تا اینترنت ملی راه بیوفته واسه اینه که زیر ساختهای وب جهانی اصلا توان ارائه این سرعتی رو که ما تو ایران استفاده میکنیم نداره!! پس موضوع الان کاملا منتفی شد و من واقعا معذرت میخوام که اینقدر بدبین بودم.

دوست عزیز به جای این که صورت مسئله پاک کنی یکم در مورده اینترنت و شبکه های اینترانت مطالعه کن بعد بیا به این دوستمون پرخاش کن

اقا خواهشا بزارید تاپیک اروم بمونه و جنگ و دعوا راه نندازید .تو ایران اینترنت 1 گیگ هم بیاد باید زیر ف یلتر رد بشه همین عمر هم باعث زیاد شدن زمان پاسخگویی میشه .این سرعت فقط بدرد دانلود میخوره .

آخرین ویرایش:
دوست عزیز به جای این که صورت مسئله پاک کنی یکم در مورده اینترنت و شبکه های اینترانت مطالعه کن بعد بیا به این دوستمون پرخاش کن
اولا که من پرخاش نکردم شما تشریف ببر پست دوستتو بخون ببین کی داره ادعای همه چی دونستن میکنه!
دوما شما که مطالعه کردی بفرما توضیح بده ببینیم مثلا وب جهانی چه کاستی ای از نظر شما داشته و چه چیزی روش قابل پیاده سازی نبوده که این همه هزینه میلیاردی شده تا اینترنت ملی راه بیوفته!؟

خداوکیلی خودتون قضاوت کنید :
به گزارش خبرگزاری ایلنا، عبدالصمد خرم‌آبادی، دبیر کارگروه مصادیق محتوای مجرمانه، که مسئول کنترل دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت است، اعلام کرده که سایت‌های گوگل و جی‌میل در سراسر کشور تا ساعاتی دیگر ***** خواهند شد.
آقای خرم‌آبادی گفته است این امر به دلیل "درخواست‌های مکرر مردم" انجام می‌شود.

حالا شما چه انتظاری از این اینترنت دارید داخل کشورتون؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or