NVIDIA: جشن 24 ساعته PC GAMING

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pasia

کاربر سایت
The First Global Celebration Of PC GAMERS

02808013126797794813.jpg

80969585494281036582.jpg

چند روز پیش با خبر شدیم NVIDIA تصمیم دارد September 19 کارت گرافیک های High End سری 900 را که هسته گرافیکی انها بر اساس نسل دوم معماری Maxwell طراحی شده اند بجای کارتهای سری 800 وارد بازار کند

اما امروز انویدیا خبر از جشن بزرگی live streamed قبل از مراسم رونمایی دو غول دنیای سخت افزار میدهد این رویداد دقیقا یک روز قبل از تایید رسمی کارت گرافیک های GeForce 980GTX -970GTX Maxwell شرکت NVIDIA اتفاق خواهد افتاد.

در تاریخ September 18 جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۳ و از ساعت 6 بعد از ظهر به وقت امریکا NVIDIA و PC گیمر ها شاهد برگزاری رویدادی بی سابقه GAME24 خواهند بود.همراه با محتوای اختصاصی پیرامون مراسم مصاحبه با سازندگان نمایش بازی ها با هدف" همه ما PC GAMING دوست داریم"
میتوانید در شهرهای لوس انجلس لندن شانگهای و استکهلم در مراسم حاضر شوید و همچنین میتوانید بصورت مجازی در سراسر جهان شاهد این رویداد بزرگ مرتبط با PC Gaming باشید.

منبع

منبع2
منبع3

آخرین ویرایش:
بله ، بعد از چند ماه قیمت ها تقریبا متعادل میشه ،
البته با توجه به رویدادهای منطقه ای و دلار و ...
برای مثال ، 770 اول روی 2 و 200 میچرخید بعد شد 2 و بعد 1 و نیم و الان باید سیر نزولی داشته باشه ،
یا 780ti دقیقا 3 بود ،
اینم همینه ،
770 علاوه بر این خودش هم یه Price Cut اساسی خورد بعد سری Rx 2xx:دی

حیف که ماه های اول گرونه و گرنه همون روز اول یه 970 بر میداشتم ...
فعلا با همین 770 صبر میکنیم .:(

خبر خوش!!! مثل اینکه کارت 970 قیمتش فقط 299 دلار (برای مدل رفرنس) خواهد بود! :d فوق العاده اس با این قیمت! از انویدیا بعید بود >:)

NVIDIA GeForce GTX 970 Official MSRP Will Be $299
NVIDIA GeForce GTX 970 Official MSRP Will Be $299 US - Non-Reference Models Will Retail Around $329-$349 US
خخخخخخ من هر جور فکر میکنم AMD میخواد چیکار کنه به نتیجه نمیرسم :d این 165W رسما تو حلقم
انویدیا دقیقا میدونه چون AMD زورش نمیرسه توانشو نداره میاد قیمتو میکشه پایین تا بتونه فروش کنه . انویدیا هم دقیقا دستشو گذاشت رو همین قضیه . با این قیمتها راحت فروش اخر سالو مال خودش میکنه

کدوم دیوونه ایی میتونه از خیر 165 وات با این قدرت وحشتناک بگذره؟:d
AMD فکر کنم با این حساب بیشتر سودش رو فروش کنسول باشه:))

ولی خودمونیما برای یه شرکت مثل AMD خیلی زشته بخواد سودش رو فروش کنسول باشه :))

آخرین ویرایش:
خخخخخخ من هر جور فکر میکنم AMD میخواد چیکار کنه به نتیجه نمیرسم :d این 165W رسما تو حلقم
انویدیا دقیقا میدونه چون AMD زورش نمیرسه توانشو نداره میاد قیمتو میکشه پایین تا بتونه فروش کنه . انویدیا هم دقیقا دستشو گذاشت رو همین قضیه . با این قیمتها راحت فروش اخر سالو مال خودش میکنه

کدوم دیوونه ایی میتونه از خیر 165 وات با این قدرت وحشتناک بگذره؟:d
AMD فکر کنم با این حساب بیشتر سودش رو فروش کنسول باشه:))

165 برای 980 هست 970 فقط 148 وات مصرف داره :d انویدیا با این قیمت گذاری ترکونده! amd کارش خیلییییی سخت میشه
با توجه به مصرف کم با کارتهای خنکی روبرو خواهیم بود که ارزش خرید مدل رفرنس رو بیشتر می کنه
خوبه دیگه 2 تا 970 برای GTA V رو رزلویشن 4K عالیه!>:) قیمت 2 تا 970 اندازه 1 دونه 780 تو ایران در میاد!

خودت میگی خودتم می خندی :| رو هوا ی چیز نگو

NVIDIA با TITAN-Z نشون داد که هر قیمتی که دلش بخواد می تونه بزار و AMD هم پشم ام نیست براش. 980 این سیاست رو دوباره ثابت کرد.AMD با توجه به سهم بازاری که در اختیار داره , با یک استراتژی اشتباه فاتحه اش خونده شده.
اینکه ساخت تراشه برا کنسول این کمپانی رو از ورشکست شدن نجات داده , یک ننگ هست.

به جای اینکه به این فکر باشیم که کدوم شرکت پیروز میدان هست بیایین به این فکر کنیم که این رقابت تنگاتنگ به نفع گیمرهاست همینطور که انویدیا با معرفی سری 9 مرز قدرت کارت در مقابل مصرف و قیمت را شکوند AMD هم بیکار نمیشینه و این پیشرفت و رقابت هم به سود گیمرهاست هم سود این دو شرکت !

خودت میگی خودتم می خندی :| رو هوا ی چیز نگو
بازم که منو نقل قول کردی ~:>~:>~:>
yahoo_52.gif
yahoo_52.gif

به جای اینکه به این فکر باشیم که کدوم شرکت پیروز میدان هست بیایین به این فکر کنیم که این رقابت تنگاتنگ به نفع گیمرهاست همینطور که انویدیا با معرفی سری 9 مرز قدرت کارت در مقابل مصرف و قیمت را شکوند AMD هم بیکار نمیشینه و این پیشرفت و رقابت هم به سود گیمرهاست هم سود این دو شرکت !
خوب اکثر کسایی که دستی تو اتیش دارن میدونن رقابت رو نود28 nm هست amd هم یحتمل باید رو همین نود کار کنه با سوابقی که از amd میدونیم من بعید میدونم بتونه کار خاصی بکنه . چون اینجا دیگه حرف رو کارامد بودن معماریه و amd نیاز به یک انقلاب داره تا بتونه یهو اینقدر پیشرفت کنه

ولی خوب از طرفی AMD داره به جامعه ایی (کنسول گیمرها ) خدمت رسانی میکنه که عملا اطلاعات سخت افزاری انچنانی ندارن و غیر دوتا بازی انحصاری چیز دیگه ایی براشون مهم نیست . پس میتونه نبض بازار کنسولی دست بگیره قطعا موفق میشه.
pc gaming بسپاره دست intel+nvidia :d

من یکی حاضرم 50$ بیشتر بدم ولی از اون طرف با یک پاور ساده و ارزون قیمت یه سیستم توپ جم کنم

بعدشم AMD از دور خارج بشه همه بدبخت میشیم
yahoo_71.gif
خوب خارج نمیشه بازار کنسولی برای AMD هست فروش کنسول چی ازین بهتر برای AMD
yahoo_21.gif
معماریشم تا 9 سال ثابته احتیاج به هزینه تحقیق نداره
yahoo_71.gif

آخرین ویرایش:
بازم که منو نقل قول کردی :d

خوب اکثر کسایی که دستی تو اتیش دارن میدونن رقابت رو نود28 nm هست amd هم یحتمل باید رو همین نود کار کنه با سوابقی که از amd میدونیم من بعید میدونم بتونه کار خاصی بکنه . چون اینجا دیگه حرف رو کارامد بودن معماری و amd نیاز به یک انقلاب داره تا بتونه یهو اینقدر پیشرفت کنه

ولی خوب از طرفی amd داره به جامعه ایی (کنسول گیمرها ) خدمت رسانی میکنه که عملا اطلاعات سخت افزاری انچنانی ندارن و غیر دوتا بازی انحصاری چیز دیگه ایی براشون مهم نیست . پس میتونه نبض بازار کنسولی دست بگیره قطعا موفق میشه.
pc gaming بسپاره دست intel+nvidia :d
مطمئن باشین 390X رو انقدر قیمت رو پایین میذاره که حرفی برا گفتن داشته باشه:d(بعدشم AMD از دور خارج بشه همه بدبخت میشیم)

آقا AMD بکشه بیرون از PC همه مون بدبخت میشیم! مثلا میاد 980 رو میده 1500 دلار:دی
یه توصیه ای هم به دوستان کنم(:-")، کارت های انویدیا رو سعی کنید بعد از رو نمایی از کارت های AMD بخرید، به احتمال 90% قیمتش کمتر میشه:دی

چرا 980 و970 از DX12 پشتیبانی نمیکنن؟

تو چارت ویکی زده DX11.2

چرا انویدیا این کار رو کرده؟
احتمالا بخاطر همینه که قیمتها رو پایین گذاشته به نسبت.
اگه اینطوری باشه AMD میتونه کارتهای سری جدیدش رو با پشتیبانی از DX12 بده بیرون و بازار رو به نفع خودش کنه تا حدودی.
اگه کارتهای جدید از دایرکس12 پشتیبانی نکنن من یکی واقعا لازم نمیدونم الان یک و خورده ایی هزینه کنم و 760 رو ارتقا بدم.

این nVIDIA واقعا کارش درسته من همین یک هفته پیش یه GTX 750 Ti گرفتم همه ی بازیها رو بجز Watch Dogs رو تنظیمات Ultra و 1080p مثل هلو با 60 فریم اجرا میکنه دیگه GTX 970 چه شود :x
با این سرعت پیشرفت فکر کنم دو سال دیگه با 500 دلار بشه یه سیستم جمع کرد که 4 برابر این قوطی ها قدرت داشته باشه :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or