NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

با سلام
یه سوال از این persian army داشتم که به چه امیدی می گن در هنگام عضویت ای دی و پسورد نوک زونتون را بدید
ما فقط برای این که کاربران بیشتر باهم آشنا بشن این گذینه رو گذاشتیم همین . اگر شما به جای این که این گذینه رو جواب نادرست بدین . جواب درست رو وارد کنین چی میشه ؟

این کلن از کجا امد دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

کدام . همون کلن پرشین هیرو ؟ ماله دکتر داگ هستش . فقط من یه سوال دارم از این دکتر . چرا 57000 متر زمین داره ؟

میبینم که یه نفر (:cheesygri ) رو من کلید کرده..حوصله جواب دادن رو ندارم یعنی کلا از زمانی که روز اول جنگ رو اعلام کردم یه چند بار حمله بیشتر نکرده بودم ولی امروز دیگه خیلی ناراحت شدم مجبورم کردید یه حمله کوچیک بکنم (چون تنها هستم میشه اول شخص مفرد:-" ) شما هم که امروز 5 به 1 میخواهید من رو Kill بکنید :) خوبه تا حالا دووم آوردم:)

کدام . همون کلن پرشین هیرو ؟ ماله دکتر داگ هستش . فقط من یه سوال دارم از این دکتر . چرا 57000 متر زمین داره ؟

منو چک می کنی یه کم به حرف های خودت فکر کن می فهمی

میبینم که یه نفر ( ) رو من کلید کرده..حوصله جواب دادن رو ندارم یعنی کلا از زمانی که روز اول جنگ رو اعلام کردم یه چند بار حمله بیشتر نکرده بودم ولی امروز دیگه خیلی ناراحت شدم مجبورم کردید یه حمله کوچیک بکنم (چون تنها هستم میشه اول شخص مفرد ) شما هم که امروز 5 به 1 میخواهید من رو Kill بکنید خوبه تا حالا دووم آوردم[/
QUOTE]
زیاد طول نمیکشه

میبینم که یه نفر ( ) رو من کلید کرده..حوصله جواب دادن رو ندارم یعنی کلا از زمانی که روز اول جنگ رو اعلام کردم یه چند بار حمله بیشتر نکرده بودم ولی امروز دیگه خیلی ناراحت شدم مجبورم کردید یه حمله کوچیک بکنم (چون تنها هستم میشه اول شخص مفرد ) شما هم که امروز 5 به 1 میخواهید من رو Kill بکنید خوبه تا حالا دووم آوردم

این قدر از تو عصبانی هستم که می تونم خر خره تو بجوم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or