NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

این داگ یه مولتیه که آثارش در کلن های مختلف دیده میشه و باید بزودی بن بشه!!

توهین نکن من چوب این خریتم رو خوردم و اینجا از همه می خوام مولتی نباشن بدش من میخوام بزنم تو کار خرید فروش خونه واسه همین اینقدر زمین دارم

نوشته شده توسط [DOG];140408:
تو کم زمین داری من بیشتر از زمین تو فقط جنگ گرفتمl

شما ایدی تو بده یه سری بهت میزنم

Desert Eagle Black Hawk (#496546
)

متاسفم سورنا جان ! ما دیگه کلن میت نیستیم! :-" ---------------------------------
یه نصیحت به همه! به کلنی که کیکتون کرده هیچ وقت وفادار نباشید!

)

متاسفم سورنا جان ! ما دیگه کلن میت نیستیم! :-" ---------------------------------
عزیزم شما هم منتظر یک Mutal خفن از نوعی که تو و لیدر جونت کشته شین باش...فقط به لیدرت بگو اگه جراتشو داره حمله کنه تا من بهش بگم who f***s whom !!!!!!!!!;)

)

ببخشید اسم ایشون سورنا هست یا آیدی شون تو سایت sorena is persian hero هست؟

ممنون میشم جواب بدین!:confused:

مطمئن باش اگر حمله کنی یه کلن قوی پشتمه!!

نمی خوام حمله کنم چون nw در حد من نیست 2 فقط میجواستم بدونم کجایی

Grim Reaper کلن شما و ایدی شما چی هستش ممنون

who f***s whom !!!!!!!!

بی تربیت لا اقل کاملشو بنویس

ممنون از کسی که من رو Kill کرد ....حوصله نداشتم دیگه بازی کنم بمونه تا دور بعد تا ببینیم خدا چی میخواد.
نمی خوام حمله کنم چون nw در حد من نیست
NW هر چقدر پایینتر باشه یعنی فرد حرفه ای تره (به نیسبت با CP ) میتونی بری NW بهترین Clan از نظر CP رو نگاه کنی

خوب بسه دیگه .
من زنگ زدم به مهد شما ها گفتم بیان ببرنتون که خیلی دارین شلوغ میکنین . از حالا به بعد هم هرکی پستی بده که بدرد کسی نخوره خودم به مدیران گذارش میدم .
گرفتین چی شده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or