NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

اسی دوست داری بیای ؟
فقط پی ام بده . تا بگم چیکار کنی .

دهنتو سرویس میکنن
البته لیزرت همچین خوب تخریب کردا . ایر رفیق ما زانوی غم بقل گرفته بود که چجوری ساختمون هارو تخریب کنه . که پول زیادی نده که شما زحمت این کار رو براش کشیدی

خواستی بازم در خدمتیم نمی خوادم فامیلمون بزنه خودم میزنم این دفعه با 100٪ قدرت .

خیلی بی تر بیتی حالتون رو می گیرم

بوی شیر میاد . . . مثل اینکه کسی شیر خورده اومده توی سایت . . .

اگر یکیشون کلن ماست پس مال مارو بیخیال شو و برو تو یکی دیگه !! دیگه هم به CO ما pm نزن و آبروی خودت که مهم نیست آبروی ایرانی ها رو حداقل نبر!!!

پس تویی ؟! گفتم بوی شیر میاد . . . برو بچه دهنت هنوز بوی شیر میده . . .
نکنه فکر کردی خیلی با مزه ای ؟

وقتی من میگم چند تا کلن پلاتینیوم ، یعنی به جز کلنDESERT EAGLES هم چند تای دیگه هم هست . ;)
حتی چند تا دعوت نامه داشتم که پیشنهاد داده بودن اگر به کلنشون برم CO م میکنن من رو .
که به جز یکیشون که بر و بچ خودمون بودن ، بقیه همه platinium بودن. ;)

من هم تا حالا به CO ی کلن DESERT EAGLES کاری نداشتم . هرچی بوده بین من و CL بوده ، که اون هم خودش اصرار داره . یک عکس هم به عباس نشون دادم از اینکه خودش شخصا استراتژِی من رو تحسین کرده و 2 بار برام Invitation فرستاده ولی من رد کردم. ;)

فکر کنم حالا یه کم چشمت به اتفاقاتی که داره میفته باز تر شد . ;)

در ضمن روابط بین من و CO ی کلن ِ DESERT EAGLES ، به جز به من و مشاور من ، و Desert Eagle BrA1nDeAtH و و مشاورش ، و البته خدا ، به هیچ کس دیگه ای مربوط نیست . اینایی هم که گفتم ، چون دیدم داری بال بال میزنی میترسی کسی جاتو بگیره و بندازنت بیرون . ;) پس از این به بعد شما سرت به کار خودت باشه . ;)

میگم وحید شنیدم چند تا sniper و thief و spy ت مردن!! چی شده؟؟ مثل اینکه یه مرضی تو provinceت رواج پیدا کرده!

آره اقوام وحشی و بی فرهنگ حمله میکنن . به CL شون گزارش دادم تا ببینم چکارشون میکنه . ;)

آخرین ویرایش:
بوی شیر میاد . . . مثل اینکه کسی شیر خورده اومده توی سایت . . .

پس تویی ؟! گفتم بوی شیر میاد . . . برو بچه دهنت هنوز بوی شیر میده . . .
نکنه فکر کردی خیلی با مزه ای ؟

وقتی من میگم چند تا کلن پلاتینیوم ، یعنی به جز کلنDESERT EAGLES هم چند تای دیگه هم هست . ;)
حتی چند تا دعوت نامه داشتم که پیشنهاد داده بودن اگر به کلنشون برم CO م میکنن من رو .
که به جز یکیشون که بر و بچ خودمون بودن ، بقیه همه platinium بودن. ;)

من هم تا حالا به CO ی کلن DESERT EAGLES کاری نداشتم . هرچی بوده بین من و CL بوده ، که اون هم خودش اصرار داره . یک عکس هم به عباس نشون دادم از اینکه خودش شخصا استراتژِی من رو تحسین کرده و 2 بار برام Invitation فرستاده ولی من رد کردم. ;)

فکر کنم حالا یه کم چشمت به اتفاقاتی که داره میفته باز تر شد . ;)

در ضمن روابط بین من و CO ی کلن ِ DESERT EAGLES ، به جز به من و مشاور من ، و Desert Eagle BrA1nDeAtH و و مشاورش ، و البته خدا ، به هیچ کس دیگه ای مربوط نیست . اینایی هم که گفتم ، چون دیدم داری بال بال میزنی میترسی کسی جاتو بگیره و بندازنت بیرون . ;) پس از این به بعد شما سرت به کار خودت باشه . ;)
چه کلن هایی هستند که می خواند تو رو CO کنند! اما بهتره قبلش بری راجب واژه CO تحقیق کنی!:)

اون طور که من می دونم CO اون کلن خیلی خوب می شناستت!
من CL ندیدم!
بهتره دیگه استراتژیت رو به رخمون نکشی فهمیدیم بابا !

راستی مرگ sniper و thief و spy رو بهت تسلیت می گم!:cheesygri

نوشته شده توسط [dog];138398:
شما ننمی تونید 1 ساعت جلوی کلنی که ما با ش می جنگیدیم وایسید قبلا گفتم با کیا می جنگیدیم
دوکی جون اگه منظورت با مولتی و این حرفاست...که من حالم از این جور کارا بهم می خوره;) همون بهتر که جلو اون کلن نیستیم

چند ساعت می تونی جلوی کلن اول clan point وایسی؟
ما 48 ساعت مقاومت کردیم در حالی که با 2 تا کلن 20 نفره که جزء top pointبودن می جنگیدیم و در ساعت اول حدود 500cp گرفتیم

شنیدم یکی از clan mate های من که فعلا رفته مرخصی هم Sniper فرستاده هم بهت حمله کرده و مقادیر زیادی از NWت کم شده

اینم شنیدی که هواپیماهای جاسوسی ش توی هوا ترکونده شدن !؟!؟!؟!؟!؟!

ول کنید این خاله زنک بازیها را به داد من برسید:
من اومدم لوگ این بشم با متن زیر مواجه شدم:

Your session has been terminated.
This account is already logged in from a different IP.

If you didn't logout last time, you'll have to wait until you're
automatically logged out after 30 minutes of inactivity.

مگه اینجا هم هک میکنن:mad:
که نوشته یکی دیگه رفته تو پروفایلت!!!

وقتی من میگم چند تا کلن پلاتینیوم ، یعنی به جز کلنDESERT EAGLES هم چند تای دیگه هم هست .
که به جز یکیشون که بر و بچ خودمون بودن ، بقیه همه platinium بودن.

من هم تا حالا به CO ی کلن DESERT EAGLES کاری نداشتم . هرچی بوده بین من و CL بوده ، که اون هم خودش اصرار داره . یک عکس هم به عباس نشون دادم از اینکه خودش شخصا استراتژِی من رو تحسین کرده و 2 بار برام Invitation فرستاده ولی من رد کردم.
یعنی اگه چهار تا کلن بهت دعوتنامه بفرستن خیلی آدم معروفی محسوب میشی؟

یعنی اگه چهار تا کلن بهت دعوتنامه بفرستن خیلی آدم معروفی محسوب میشی؟

احسان خان من اصلا چنین چیزی نگفتم . ;)

فقط گفتم که فکر نکنه من عاشق چشم و ابروی کلن Desert Eagles هستم و دارم خودمو میکشم تا برم توی اون کلن.;)

بلکه رییس کلنه که ارادت خاصی نسبت به من داره ! :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or