NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

همان طور که raiman گفت این کلن ان شا الله در تابستان دوباره قله های افتخار را فتح می کنه
راستی می خواستم بدونم هیچ کدومتون تو کلن ایرانی dynasty warriorنیستید؟
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

میگم راستی از persian army ها:baby: :baby: :baby: هم خبری نیست نکنه اونا هم پکیدند......

:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

دوست عزيز شما نگران ما نباش persian army در ايده ال ترين وضعيت خودش به سر مي بره:biggrin1:
اين چند روزه ما خيلي گرفتاريم براي همين كمتر تو BC افتابي شديم;)

نوشته شده توسط [DOG];137736:
بد بخت ها مردن فکر کنم

بد بخت به كسي گفته ميشه كه به طور مداوم كيل يا بن مي شه مثل تو

آخرین ویرایش:
دکتر جان شما که به ما حمله میکنی دیگه چرا این حرفا رو میزنی .
167.gif

البته لیزرت همچین خوب تخریب کردا . ایر رفیق ما زانوی غم بقل گرفته بود که چجوری ساختمون هارو تخریب کنه . که پول زیادی نده که شما زحمت این کار رو براش کشیدی .

خوب دوستان ما در بهترین شرایط هستیم . خدایی از این بهتر نیست . در هر 24 ساعت یک بالای 700 پینت میگیریم . واین رقم کمی نیست . برای همین هم فشار کاریمون زیاده و البته من همیشه خدمت میرسم ولی خوب نه کسی پست میده نه کسی چیزی میپرسه . من هم باز میرم سره کار خودم .

دوست عزيز شما نگران ما نباش persian army در ايده ال ترين وضعيت خودش به سر مي بره:biggrin1:
اين چند روزه ما خيلي گرفتاريم براي همين كمتر تو BC افتابي شديم;)

بد بخت به كسي گفته ميشه كه به طور مداوم كيل يا بن مي شه مثل تو

چرا به دوست من فحش میدی مگه خودت دوست نداری........:evil: :evil: :coolgun: :coolgun:

در ضمن دکتر داگ هم غلط کرده به یه ایرانی حمله کرده

دکتر جان شما که به ما حمله میکنی دیگه چرا این حرفا رو میزنی .
167.gif

البته لیزرت همچین خوب تخریب کردا . ایر رفیق ما زانوی غم بقل گرفته بود که چجوری ساختمون هارو تخریب کنه . که پول زیادی نده که شما زحمت این کار رو براش کشیدی .

خوب دوستان ما در بهترین شرایط هستیم . خدایی از این بهتر نیست . در هر 24 ساعت یک بالای 700 پینت میگیریم . واین رقم کمی نیست . برای همین هم فشار کاریمون زیاده و البته من همیشه خدمت میرسم ولی خوب نه کسی پست میده نه کسی چیزی میپرسه . من هم باز میرم سره کار خودم .

بابا دمتون گرم یه کار کنید که باز هم ایرانی اول باشه:cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri

خوب . سایت لشکریان فارسی هم بعد چند روز بالا اومد . البته روی سرور خودش نیست . بعد تست روی اون یکی هاست انتقال پیدا میکنه . از همه دوستانی که نوک زوونی بازی میکنم میخوام که به جمع ما بپیوندن .

احسان اگه بدونی چند تا کلن پلاتینیوم همین الان میخوان منو روی هوا بگیرن . . . .!

اگر یکیشون کلن ماست پس مال مارو بیخیال شو و برو تو یکی دیگه !! دیگه هم به CO ما pm نزن و آبروی خودت که مهم نیست آبروی ایرانی ها رو حداقل نبر!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or