Multi Platform Nobody Wants to Die

سازنده
استودیوی لهستانی CRITICAL HIT GAMES
تاریخ انتشار
2024
ناشر
PLAION
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
یک بازی کاراگاهی در فضای سایبرپانک و سبک نوآر.

در یک آینده جایگزین و سال 2329 در شهر نیویورک تکنولوژی چنان پیشرفت کرده که بشر به عمر جاودان دست پیدا کرده.
به طوری که ذهن و آگاهی بشر قابلیت ذخیره سازی و انتقال به یک کالبد جدید رو پیدا کرده اما به شرطی که بتونید از پس هزینه اشتراکش بر بیاید.

ما در نقش جیمز کارا "James Karra" مسئولیت جستجو و پیدا کردن یک قاتل سریالی رو بعهده داریم که قربانیهاش رو از بین نوابغ و متخصصهای این شهر انتخاب میکنه.
با استفاده از قدرت کنترل زمان صحنه های جرم رو بازسازی و با به دست آوردن مدارک و نشانه ها به حقیقت حولناک پشت دست پیدا میکنه.​

Nobody-Wants-to-Die-Ann_03-12-24-768x432dd.jpg
طبق روال بازی در انجین آنریل ساخته میشه.
از نقاط قوت ذکر شده داستان و نحوه راویت اون توام با جلوه های گرافیکی واقعی هست.

اقا منم چندتا ویدیو از بازی دیدم و بدجور اسیرش شدم ظاهراً داستان خفنی داره. با اینکه فضاهای نوار جزو مورد علاقه هام نیست اما گرافیک خفن و داستان خوبش مجبورم کرد به عنوان یه طرفدار سبک کارگاهی برم سراغش. دوستانی که بازی کردن ارزش تکرار بازی چطوره

• Like
Reactions: Destro
اقا منم چندتا ویدیو از بازی دیدم و بدجور اسیرش شدم ظاهراً داستان خفنی داره. با اینکه فضاهای نوار جزو مورد علاقه هام نیست اما گرافیک خفن و داستان خوبش مجبورم کرد به عنوان یه طرفدار سبک کارگاهی برم سراغش. دوستانی که بازی کردن ارزش تکرار بازی چطوره
بلی بازی 4تا پایان داره و طی بازی نقاط کلیدی داره که براساس تصمیم پلیر تعیین میکنه که پایان بازی چطور باشه.
فقط اینطوری نیست که چپتر سلکت کنی و انتخابها رو عوض کنی.
باید به کل از اول بازی کنی برای هر پایان ، من که دارم این کار رو میکنم و الان تو دور سومم.

من بین مریض بازی کردم و باز واقعا برام جذاب بود و یک زنگ تفریح خوب بین بازیهای بزرگی که منتشر شده.

• Like
Reactions: Destro and SMM9
بلی بازی 4تا پایان داره و طی بازی نقاط کلیدی داره که براساس تصمیم پلیر تعیین میکنه که پایان بازی چطور باشه.
فقط اینطوری نیست که چپتر سلکت کنی و انتخابها رو عوض کنی.
باید به کل از اول بازی کنی برای هر پایان ، من که دارم این کار رو میکنم و الان تو دور سومم.

من بین مریض بازی کردم و باز واقعا برام جذاب بود و یک زنگ تفریح خوب بین بازیهای بزرگی که منتشر شده.
من الان دارم بالدورزرگیت رو ویزیت میکنم اینم باید بین مریض برم پس :D ولی سخته که چپتر سلکت نداره امیدوارم اضافه کنن

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or