Multi Platform No Rest for the Wicked

سازنده
Moon Studios
ناشر
Private Division
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
capsule_616x353.jpg
اثر جدید سازندگان Ori که در گیم آواردز 2023 معرفی شد.
--------------------------------------------
سازنده: Moon Studios
ناشر: Private Division
تاریخ عرضه: نامشخص
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • سبک بازی اکشن RPG با دوربین ایزومتریک.​
  • بازی در یک دنیای جدید اتفاق میافتاد. جایی که پادشاه سابق مرده و این مسئله باعث آشوب سیاسی شده. همزمان نوعی همه گیری در این پادشاهی در حال گسترش است.​
تصاویر
--------------------

Screenshot 2023-12-08 194045.png Screenshot 2023-12-08 194052.png Screenshot 2023-12-08 194106.png

تریلر(ها)
--------------------

فرمت Co-op بازی تلفیقی از بخشهای مولتی پلیر رایج arpg ها و مولتی پلیر بازیهای MMO هست.
تا 4 نفر میتونن باهم بازی رو به طور کامل انجام بدن.

برخلاف بازیهای دیگه که پلیر دوستان یا غریبه ها رو به بازیش اینوایت میکنه و بعد از اتمام اونها به دنیای بازی خودشون برمیگردن تا سیوهای خودشون رو ادامه بدن و... ، استودیو دنیای بازی رو به صورت آنلاین و قابل شیر شدن ساخته.(یکجورایی شبه MMO)

اینطوری دنیای بازی به صورت اختصاصی روی سرورهای خود moon studios اجرا میشه و دوستانی که به بازی ما اینوایت میشن میتونن پیشرفت رو تو همین دنیا ادامه بدن و حتی بعد از اینکه پلیر اصلی هم دیگه نخواست که بازی کنه ، پلیر دعوت شده تو همون دنیا سیوش رو ادامه میده و پیشرفت کنه و نیاز نیست به دنیای خودش برگرده (برخلاف سولزبورن ها مثلا)

آیتمها بین پلیرها قابل شیر شدن هستن ، محدودیتی وجود نداره.
stash قابل اشتراک هم بین پلیرها وجود داره.
حتی خونه ها هم قابل اشتراکن.
پلیر اصلی میتونه به دوستان دعوت شده اجازه دسترسی (Permission) به همه این موارد رو بده.

خب حالا نکته جالب اینه که حالا اگه کسی از این لیست دوستها بخواد بزنه جاده خاکی و شروع کنه به سواستفاده از آیتمها و... چه میشه کرد؟
علاوه بر اینکه میشه اون شخص رو از دنیای بازی کیک کرد ، باقی دوستان میتونن با همکاری همدیگه منابع دنیای بازی رو زودتر از اون پلیر مال خودشون کنن و اون پلیری که خواسته زیرآبی بره رو مجبور کنن که با تیم همراه بشه یا از این دنیا بره و از اول شروع کنه.
=======
این برای بخش coop بازیه ، بخش سینگل پلیر بازی نیاز به ارتباط با سرور نداره.

No Rest for the Wicked Together | Wicked Inside Showcase 4 | Co-op​

آخرین ویرایش:
هنو تاریخ واسه PS5 ندادن؟
تا مراحل ارلی اکسس روی PC به آخرهاش نرسه تاریخ نمیدن.
اما به نظرم میشه حدس زد که برای پاییز 2026 یا کمی بعدش میشه منتظر نسخه 1.0 بود .
حالا باید دید اون ورژن با نسخه کنسولی با هم میان یا اول روی PC منتشر میشه و بعدش برای کنسولها.

تا مراحل ارلی اکسس روی PC به آخرهاش نرسه تاریخ نمیدن.
اما به نظرم میشه حدس زد که برای پاییز 2026 یا کمی بعدش میشه منتظر نسخه 1.0 بود .
حالا باید دید اون ورژن با نسخه کنسولی با هم میان یا اول روی PC منتشر میشه و بعدش برای کنسولها.
سلام ماکان جان
الان وضعیت بازی روی pc چطوره؟
خیلی دلم میخواد بازیش کنم، هی میگم بذار کامل بشه
البته اون اوایل بازیش کردم که خیلی باگ داشت
اگر اوکیه که شروعش کنم

• Like
Reactions: Oakenshield
سلام ماکان جان
الان وضعیت بازی روی pc چطوره؟
خیلی دلم میخواد بازیش کنم، هی میگم بذار کامل بشه
البته اون اوایل بازیش کردم که خیلی باگ داشت
اگر اوکیه که شروعش کنم
منم از آپدیت Breach به این سمت دیگه دانلود نکردم و فقط خبرهاش رو دنبال میکنم.
بازی همچنان ارلی اکسسه و خیلی ویژگیهاش مدام در حال تغییره.
در کل که همون اولش هم خیلی سرگرم کننده و فان بود ، بعد از Breach خیلی هم بهتر شد ولی خب نمیشه گفت مثل یه بازی کامل میشه ازش لذت برد.

همچنان فقط فصل اول بازی براش منتشر شده و بعد از چندبار تموم کردنش خب به تکرار میفته ولی از بخش Crucible که مود روگلایته خیلی میشه سرگرم شد و لذت برد.

به نظرم تا اومدن نسخه کامل خیلی مونده ، شاید دلت بخواد این وسطها دوباره دانلود کنی و برای مدتی ازش لذت ببری.

ولی خب حساب کن که بعدها ممکنه بازی تغییرات ساختاری کنه ، سیوها قابل ادامه دادن نباشه و...
با این دید بازی نکن که بخوای بازی کامل که اومد ادامش رو بری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or