Multi Platform No Man's Sky

no-mans-sky.jpg

نام بازی: No Man's Sky

طراح: Gareth Bourn

استدیو سازنده:Hello Games

ناشر: Hello Games

پلتفرم: PlayStation 4, Microsoft Windows

سبک:Adventure

• بازی No Man's Sky در نمایشگاه E3 سال 2014 برای PS4 معرفی شد و مدتی بعد برای PC تایید شد.
  • بازی داری 2 مد سینگل و مالتی پلیر هست.
  • بازی داستان ندارد و شما در این بازی داستان مخصوص به خود را خواهید ساخت.
  • دیدن کل جهان بازی 5 میلیارد سال زمان میبرد.
  • سیاره های گوناگونی در این بازی قرار خواهد داشت که هر کدام دارای ویژگی هایی مانند زندگی، محیط زیست، دریاچه ها، غارها، آبشارها و دره ها هستند.
  • شما توانایی پرواز و فرود بر روی هر سیاره ای را خواهید داشت.
  • تعداد سیارات بازی 18 Quintillionـه !
  • امکان آپگرید اسلحه ها و سپر ها و ... در بازی وجود دارد.
  • گیم پلی بازی بر سه پایه مبارزه,گشت و گذار ,مبادله هست.
  • در زمان ورود به سیاره میشه اسمش رو عوض کنیدو همینطور اسم موجودات اون سیاره رو.
  • اگر موجودات زیادی بکشید,میزان Wanted لولتون بالا میره و اول نگهبان های سیاره میان سراغتون و بعد پلیس فضا و بعد هم ارتش!
  • اگر بمیرید تمام اطلاعاتی که در Atlus سیو نکرده باشید از بین میره.
  • وقتی بازی تموم بشه, میتونید به گشت و گذار ادامه بدید.
  • بازی در تاریخ 9 , 10 و 12 آگوست در آمریکا ,اروپا و انگلستان منتشر خواهد شد.
  • قیمت این عنوان 60 دلار تعیین شده و به صورت فیزیکی و بر روی دیسک نیز عرضه خواهد شد.
با تشکر از mamad2010 و Heska

Last edited by a moderator:
پیش خرید نکردم؟؟؟ ناموسا چرت ترین حرفی که تو عمرم شنیدم رو بهم زدی اصلا میدونی من حتی یه بازی فیزیکی رو کنسولم ندارم از کنسولایه نسل هفت بگیر تا الان همش دیجیتالیه؟!!! خیلی ممنون که یاداوری کردی بلک اوپس 3 یک هفته قبل پری لود شد:| دارم چیزی رو میگم که رو اکثریت بازیا بوده نه استسناها منم یادمه gta کمتر از یه روز قبلش اجازه دانلود رو برا امریکایه شمالی و دو روز قبل برایه اروپا داد دارم چیزی رو میگم که رویه اکثریت بازیا بوده
تو هم میتونی به جایه اینطوری جواب دادن به کاربرا یه خورده بهشون جواب درست بدی
یه چیزی که جدیدا شما یاد گرفتین اینه جواب درست ندارین میگین تو که اینو نداری حرف نزن یا من به اندازه عمرت گیمرت بودم حالا اصلا هم طرف رو نمیشناسه خوبه من بگم به اندازه کله خرج پد و مادرت برات پول بازی دیچیتالی دادم؟؟؟
قرار نیست بنده توجیح های جنابعالی رو باور کنم.خوبه بنده هم بگم خودم پدر بچم هستم و مثل شما کسی خرجم رو نمیده و سربار جامعه نیستم.
شما بهتره درکت رو در این حد برسونی به جای اینکه از کسی که جواب یکی رو داده نقل بگیری و ایراد بزاری روش بهتره اگر خیلی آگاهی دارید نسبت به مسال بیای از خوده شخص سوال کننده نقل بگیری و پاسخش رو بدی و خود اونطرف میاد معقول ترین پاسخ رو انتخاب میکنه.
موفق باشی

قرار نیست بنده توجیح های جنابعالی رو باور کنم.خوبه بنده هم بگم خودم پدر بچم هستم و مثل شما کسی خرجم رو نمیده و سربار جامعه نیستم.
شما بهتره درکت رو در این حد برسونی به جای اینکه از کسی که جواب یکی رو داده نقل بگیری و ایراد بزاری روش بهتره اگر خیلی آگاهی دارید نسبت به مسال بیای از خوده شخص سوال کننده نقل بگیری و پاسخش رو بدی و خود اونطرف میاد معقول ترین پاسخ رو انتخاب میکنه.
موفق باشی
من جواب اون طرف رو دادم و گفتم تو قسمت پری اوردر تاریخ رو زده و معمولا 2 روز قبل از بازیه و در حقیقت داشتم جواب اشتباهت رو میگفتم که جواب اشتباه ندی حالا اگه خوشت نمیاد کسی پستت رو نقل و قول کنه و به این باور هستی که جوابات همیشه درسته و کسی هم اومد جوابتو بده بپری بهش تو قسمت امضات بنویس که دوست نداری کسی نقل و قول کنه پستات رو

• Like
Reactions: NaViiDii
سلام یه سوال سبک این بازی چیه من فازش نفهنیدم؟:D دلیل اینکه این بازی برای xbox منتشر نمیشه چیه هلو گیمز از سونی پول گرفته یا چیز دبگه ای هست؟؟؟

سلام یه سوال سبک این بازی چیه من فازش نفهنیدم؟:D دلیل اینکه این بازی برای xbox منتشر نمیشه چیه هلو گیمز از سونی پول گرفته یا چیز دبگه ای هست؟؟؟
سبکش کهکشان گردی هست و چهار تا مولفه اصلی بازی گردش، مبارزه، تجارت و زنده موندنه
بله انحصاری سونی هست ولی برای PC هم منتشر خواهد شد

• Like
Reactions: jhoobin
من تا الان فکر میکردم این بازی هایی که برای pc . Ps4 منتشر میشن ربطی به سونی ندارن پس به سونی هم سود میرسه 8-> مننون از اطلاعاتتون ولی این حجم کم بازی خیلی مشکوکهB-) مگه میشه حتی اگه مدت بازی کم باشه هم با این محیط تاثیر زیادی رو بازی نمیذاره واقعا عجیبه:D اوپن ورد دیگه درسته ؟؟؟

اون دوست خرپولمون :D که هفته قبل تقریبا 2000$ توی ebay داده بود که بازیو زودتر تجربه کنه , بازیو تموم کرده و گفته که 25 تا 30 ساعت طول کشیده تا بازیو تموم کنه. البته خودش گفته عجله داشته که به مرکز کهکشان برسه!
قبلا خود Sean Murray گفته بود که بسته به نحوه بازی کردنتون تموم کردن بازی حدود 40 تا 100 ساعت طول میکشه...
No Man's Sky 'finished' in 25-30 hours says the guy that bought the leaked eBay copy | GamesRadar+
================================================================
لیست تروفی های بازی هم منتشر شده :
Platinum

• Total Perspective Vortex – Platinum
Gold

• Galapagos – Attain ‘Encyclopedia’ status in Uploaded Discoveries
  • A Space Odyssey – Attain ‘Discoverer’ status in Space Exploration
  • The Diamond Age – Attain ‘Magnate’ status in Most Units Accrued
  • Citizen of the Galaxy – Attain ‘Babelfish’ status in Words Collected
  • What Mad Universe – Attain ‘Ambassador’ status in Alien Colonist Encounters
  • The Forever War – Attain ‘Legend’ status in Ships Destroyed
  • The Sentinel – Attain ‘Everlasting’ status in Longest Lifespan
  • Have Spacesuit – Will Travel – Attain ‘Adventurer’ status in On-foot Exploration
Silver

• The Star Beast – Attain ‘Archivist’ status in Uploaded Discoveries
  • The Longest Voyage – Attain ‘Pioneer’ status in Space Exploration
  • The Space Merchants – Attain ‘Trader’ status in Most Units Accrued
  • The Languages of Pao – Attain ‘Interpreter’ status in Words Collected
  • Who Goes There? – Attain ‘Diplomat’ status in Alien Colonist Encounters
  • Pattern for Conquest – Attain ‘Notorious’ status in Ships Destroyed
  • Stranger in a Strange Land – Attain ‘Robust’ status in Longest Lifespan
  • Symphony For A Lost Traveler – Attain ‘Nomad’ status in On-foot Exploration
Bronze

• A Scanner Darkly – Attain ‘Naturalist’ status in Uploaded Discoveries
  • The Stars, Like Dust – Attain ‘Trailblazer’ status in Space Exploration
  • Foundation – Attain ‘Entrepreneur’ status in Most Units Accrue
  • Babel-17 – Attain ‘Confused’ status in Words Collected
  • Contact – Attain ‘Known’ status in Alien Colonist Encounters
  • Use of Weapons – Attain ‘Novice’ status in Ships Destroyed

آخرین ویرایش:
طرف کلا دیوانست که بدون باز شدن سرورها و ... بازی رو رفته:-" (حالا 2000 دلار هیچ:-" ولی برا چنین بازیی...:-" )

اون دوست خرپولمون :D که هفته قبل تقریبا 2000$ توی ebay داده بود که بازیو زودتر تجربه کنه , بازیو تموم کرده و گفته که 25 تا 30 ساعت طول کشیده تا بازیو تموم کنه. البته خودش گفته عجله داشته که به مرکز کهکشان برسه!
قبلا خود Sean Murray گفته بود که بسته به نحوه بازی کردنتون تموم کردن بازی حدود 40 تا 100 ساعت طول میکشه...
No Man's Sky 'finished' in 25-30 hours says the guy that bought the leaked eBay copy | GamesRadar+
این بازی کلاً ساخته شده که آدم توش بگرده و مدت ها مشغولش باشه، بعد طرف گازش رو گرفته رفته سمت مرکز کهکشان؟!! :دی
البته این که چیزی نیست. ایشالا بروبچ ایرانی خیلی سریع تر از این تمومش میکنن! :دی یه عده به جای لذت بردن از سفر توی کهکشان و سیاره های مختلف، فقط به فکر تموم کردنش هستن که با افتخار اعلام کنن بازی رو سریع تموم کردیم و البته بعدش هم سریع بفروشن که قیمتش افت نکنه! lol
گذشته از این حرفا خیلی دوست دارم ببینم بازی چطوری عمل میکنه. همون طور که قبلاً هم گفتم هیچ پیش بینی ای نمیشه در موردش کرد و از یه طرف ممکنه تبدیل به یکی از جذاب ترین بازی های این سال ها بشه و کلی طرفدار پیدا کنه، از اون طرف هم خیلی زیر سطح انتظارات ظاهر بشه و پر از باگ و مشکلات فنی و ... امیدوارم حالت اول پیش بیاد و بتونیم ماه ها باهاش سرگرم باشیم و حالش رو ببریم، مخصوصاً افرادی مثل من که همیشه عاشق فضا بودن و این بازی در صورتی که کیفیت مناسبی داشته باشه، میتونه تبدیل به یکی از بهترین تجربه های عمرمون بشه.

این بازی کلاً ساخته شده که آدم توش بگرده و مدت ها مشغولش باشه، بعد طرف گازش رو گرفته رفته سمت مرکز کهکشان؟!! :D
البته این که چیزی نیست. ایشالا بروبچ ایرانی خیلی سریع تر از این تمومش میکنن! :D یه عده به جای لذت بردن از سفر توی کهکشان و سیاره های مختلف، فقط به فکر تموم کردنش هستن که با افتخار اعلام کنن بازی رو سریع تموم کردیم و البته بعدش هم سریع بفروشن که قیمتش افت نکنه! lol
گذشته از این حرفا خیلی دوست دارم ببینم بازی چطوری عمل میکنه. همون طور که قبلاً هم گفتم هیچ پیش بینی ای نمیشه در موردش کرد و از یه طرف ممکنه تبدیل به یکی از جذاب ترین بازی های این سال ها بشه و کلی طرفدار پیدا کنه، از اون طرف هم خیلی زیر سطح انتظارات ظاهر بشه و پر از باگ و مشکلات فنی و ... امیدوارم حالت اول پیش بیاد و بتونیم ماه ها باهاش سرگرم باشیم و حالش رو ببریم، مخصوصاً افرادی مثل من که همیشه عاشق فضا بودن و این بازی در صورتی که کیفیت مناسبی داشته باشه، میتونه تبدیل به یکی از بهترین تجربه های عمرمون بشه.
اون دوست خرپولمون که بازی رو Speed run تموم کرده، فرموده بازی باگ های ضایعی داره. مثلاً بعضی از منابع اصلاً گیر نمیاد.
یا یه قسمت هایی که اون گفته و من نمیگم :دی بالانس طراحی نشدن.
یه سری باگ های ضایع هم داره که اوشون از دیدنش حس خوبی نداشته. که به نظر من چندان مهم نیستن.

از اون طرف نکته مثبتی که گفته اینه که تکراری نبودن سیاره ها، جک جونورها و اکوسیستم شون خالی بندی نبوده و سیاره هایی که
اوشون تشریف بردن و دیدن هیچ کدوم تکراری نشده.

البته برای یکی مثل من که مپ های پر از خالی ME رو جستجوی سانتیمتر به سانتیمتر می کرده، این احتمال وجود داره که یه چیز تکراری قابل یافتن باشه:دی
----------------------
این که بازی ته اش رسیدن به مرکز کهکشان ـه، یه مشکلی به نظرم داره.

مگه نگفته بازی 18 کوانتیـ نمی دونم چی چی سیاره داره؟ این کهکشان خودمون که یه کهکشان متوسطه، 100 میلیارد سیاره داره و این عدد
حتی یک میلیونیوم اون عدده نمیشه.

یعنی کل بازی توی یه کهکشانه؟ یا نه میلیون ها کهکشان داره که هدف رسیدن به مرکز اون کهکشانی ـه که بازیکن بازی رو از اونجا شروع می کنه؟

حرفای این یارو 2000 دلاریه کمی گیجم کردن، گفته که رفتم مرکز کهکشان، ولی قرار بود بریم مرکز جهان و جهان خیلی بزرگتر از کهکشانه. خیلی عجیب شده اوضاع بازی الان. ولی خوب مهمترین چیزی که هست اینه که گفته تو کل این ساعت هایی که بازی کردم یه بار نشده که بگم: " ای بابا، بازم این سیاره" که خیلی خوبه. از اون طرف گفته هیچ سیاره بدون حیاتی پیدا نکردم و همه حیات داشتن که زیاد جالب نیست به نظرم. و اینکه کلا نمرده که نشون می ده بازی یه آپدیت بالانس کردن می خواد حتما.

با اینکه سبک بازی طوریه که روزی ارزو داشتم همچین بازیی رو تجربه کنم ولی تا متا و خوندن تجربه های پلیرای بیشتر صبر میکنم!
همین کسی که یکی دوهزار دلار پای بازی داده جدای از حرف مقدار ساعت تموم کردنش(خود طرف گفته زیاد گشت و گذار نکرده و سازنده هام گفته بودن که بین 30 تا بالاتر میشه تمومش کرد بسته به سبک بازی)حرفای دیگش مثل باگهای زیاد و ویدیوهاش نگران کنندس.
با اینکه سبک بازی جست و جو هست ولی بازم ویدیوهای طرفو میدیدم به نظر میومد بازی زیادی خالیه نمیدونم چطور میشه گفت!تنها بازیی هست که این چندوقت تا متاشو نبینم سمتش نمیرم!

نه نام کاربری گذاشته نه چی.تازه این عکس رو احساس میکنم قبلا توی یه سایت گیم دیدم.
اگر اهوازی که خودت حضوری برو اما اگر نیستی به هیچ عنوان ریسک نکن چون بنده با جفت چشمام تا دلت بخواد توی اهواز کلاه بردار دیدم.

بازی زورش رو بزنه میشه متاش 80 مگه این که منتقدا به بزرگ بودن بیش از حد بازی نمره بالایی بدن همون موقع هم که وقتی تا یه تریلر تو کنفرانس میومد ملت فقط به خاطر عظیم بودن بازی جیغ و هورا میکشیدن خودمم کفم میبرید وقتی طرف میگفت کله این ستاره ها رو میشه رفت:o اما وقتی به گیم پلی میرسید میشدم اینطوری:|
البته امیدوارم اینطور نباشه و با یک بازی بی نهایت فان رو به رو باشیم... والا تو این خشکسالی تابستون یه بازی عالی ادم بازی کنه میچسبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or