No Man's Sky | PC

• Thread starter Thread starter Sabaton
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
no-mans-sky.jpg

نام بازی: No Man's Sky
طراح: Gareth Bourn
استدیو سازنده:Hello Games
ناشر: Hello Games
پلتفرم: PlayStation 4, Microsoft Windows
سبک:Adventure

• بازی No Man's Sky در نمایشگاه E3 سال 2014 برای PS4 معرفی شد و مدتی بعد برای PC تایید شد.
  • بازی داری 2 مد سینگل و مالتی پلیر هست.
  • بازی داستان ندارد و شما در این بازی داستان مخصوص به خود را خواهید ساخت.
  • دیدن کل جهان بازی 5 میلیارد سال زمان میبرد.
  • سیاره های گوناگونی در این بازی قرار خواهد داشت که هر کدام دارای ویژگی هایی مانند زندگی، محیط زیست، دریاچه ها، غارها، آبشارها و دره ها هستند.
  • شما توانایی پرواز و فرود بر روی هر سیاره ای را خواهید داشت.
  • تعداد سیارات بازی 18 Quintillionـه !
  • امکان آپگرید اسلحه ها و سپر ها و ... در بازی وجود دارد.
  • گیم پلی بازی بر سه پایه مبارزه,گشت و گذار ,مبادله هست.
  • در زمان ورود به سیاره میشه اسمش رو عوض کنیدو همینطور اسم موجودات اون سیاره رو.
  • اگر موجودات زیادی بکشید,میزان Wanted لولتون بالا میره و اول نگهبان های سیاره میان سراغتون و بعد پلیس فضا و بعد هم ارتش!
  • اگر بمیرید تمام اطلاعاتی که در Atlus سیو نکرده باشید از بین میره.
  • وقتی بازی تموم بشه, میتونید به گشت و گذار ادامه بدید.

با تشکر از mamad2010

اخبار

No Man's Sky برای PC هم منتشر خواهد شد

گیم‌پلی No Man's Sky به مانند دنیای آن متنوع است

جهانِ No Man's Sky بی‌ انتهاست؛ دیدن کل این جهان در 5 میلیارد سال

تصاویری از بازی

چقدر بد شد ریلیز این. لقمه بزرگی برداشتن واقعا. کاش می شد Maxis رو دوباره زنده کرد(و از چنگ EA در اورد):((

دقیقا من اولین بازی که این بازی رو دیدم یاد Spore افتادم
حیف که این EA بیشعور با اون DRM و سیاست های پول چاپیدن مسخرش Maxis Emeryville رو بعد از Fail شدن Simcity تعطیل کرد :|

دوستان که نسخه CODEX گرفتن و مشکل داشتن این آنلاین فیکس رو نصب کنند :

No.Mans.Sky.V1.0.Online.Fix-RVTFiX.rar

3 تریلر از بازی :

Download No Man_E2
Download No Man_E2
Download No Mans Sky _ Pillar Trailer 3 - Trade.mp4

انتشار نسخه PC هم با 2-3 روز تاخیر نسبت به کنسول انجام میشه ، مصادف با ۱۲ اوت (۲۲ مرداد)

eqc7auszegcvzfqevqp5.jpg
هر چی فکر میکنم باز میگم اینا واقعا این بازی رو گلد کردن یا همینجوری ریلیز کردن؟!
بازی کلا انگار ناقص ـه ، چیزایی کم داره ، لگ و استاتر هم که بماند!

آخرین ویرایش:
وقتی دارم منابع جمع می کنم این این ربات کوچیکا حمله می کنند مثلا دارم سنگ جمع می کنم یهو وحشی می شند! چرا اینجوریه؟
اونا کلا اینجورین نزدیکت باشن شما به یه چیز دیگه تیر بزنی قاطی میکنن.بزن بکششون اکثرا تکی هستن خطر ندارن تیتانیومم میگیری ازشون.

• Like
Reactions: sk2012
من G-Sync رو از توی فایل تنظیمات گرافیک بازی خاموش کردم، مشکل فرم ریتم حل شد
V-Sync هم باید خاموش کرد که من خاموش می کنم، اما خوب Tearing هست

کیفیت تکستچر ها هم بسیار پایینه

• Like
Reactions: sk2012
وقتی دارم منابع جمع می کنم این این ربات کوچیکا حمله می کنند مثلا دارم سنگ جمع می کنم یهو وحشی می شند! چرا اینجوریه؟
سلام بر شما

اونا کرم ندارن زیاد مگر اینکه تو یه سیاره خیلی بهشون اتک بدی بعد همشون دشمنت میشن بهت اتک میدن اگرم زیاد این کارو بکنی بقیه سیارت هم بری یه سری اتفاقات دیگه میوفته البته اینو شنیدم ولی قسمت اولشو میدونم که همین جوریه ....

در مورد خوده بازی هم بازی خوبی هست اما اولش اینکه واقعا 60 دلار نمیارزه ایده ی خوبی داره اما بازی aaa به هیچ وجه نیست بازی بعد چند روز تکرای میشه یعنی تو با اینکه بری سیارات مختلفو کشف کنی نمیتونی یه بازیکنو یه سال پای بازی نگه داری حتی اگه میلیون ها سیاره بهش بدی برای کشف کردن ....

انلاینم که نداره بری کرم بریزی به بقیه یا اتک بدی به بیس بازیکنا .....

کلا فقط بازی تهش یه هفته الی یه ماه بتونه با این محتوا ادمو نگه داره مگر کسی که دوست داشته باشه و بی کار باشه بشینه همه سیاراتو کشف کنه....:|

میدونم حالا یه عده میان بهم گیر میدن که اثر هنریه و قیمت گذاری نکن و ... (دقیقا مثل Inside) ولی خداییش این بازی 60 دلار می ارزه؟ لگ و افت فریم و ... رو بیخیال. یعنی از نظر محتوا با بازی هایی مثل Spore قابل مقایسه است؟ این بازی خیلی خیلی ناقصه. بعد دو ساعت تکراری میشه.

• Like
Reactions: AliShp
میدونم حالا یه عده میان بهم گیر میدن که اثر هنریه و قیمت گذاری نکن و ... (دقیقا مثل Inside) ولی خداییش این بازی 60 دلار می ارزه؟ لگ و افت فریم و ... رو بیخیال. یعنی از نظر محتوا با بازی هایی مثل Spore قابل مقایسه است؟ این بازی خیلی خیلی ناقصه. بعد دو ساعت تکراری میشه.
Inside رو نمی شه با این مقایسه کرد! Inside از شما 20 دلار می خواد، در عوض 4 ساعت گیم پلی خیلی خوب، با وحشتناک ترین جزییات رو در اختیار شما می زاره، بدون ذره ای مشکل و کاستی!
اما این نه! شاید خیلی ها دوست داشته باشن، اما بازی هر طوری حساب می کنی ارزش 60 دلار رو نداره، مگه اینکه بخواد پول تمام ایده های اجرا نشده، کاغذهای دور ریخته، پول دوا و دارو در طول ساخت هم از شما بگیره!
بازی از یه سیستم داره استفاده می کنه که به طور تصادفی میاد سیارات و موجودات رو خلق می کنه! زحمت سازنده ها هم روی این بوده که مثلا 100 مدل Head طراحی کنن، و 100 مدل چشم، تا همین جا 10000 مدل موجود تولید شده، حالا 100 مدل پا هم بزاریم کنارش عدد به 1000000 میرسه و همه اینا طوری باشه که بازی بهم نریزه! مثلا جسه 10 تنی روی یک پای 2 کیلویی (که البته شایدم پیدا بشه)! ولی آیا واقعا همه ی اینایی که تولید می شه زیبایی دارن؟! که مثلا من برم از کشفشون لذت ببرم؟
در مورد بازی هم همه چیز هایی که سازنده گفت هست، خیلی ها می گن مگه انتظار دیگه داشتین، اما مواردی که سازنده جوابی نداد و گفت توی بازی می فهمید چطور؟ خیلی ازون موارد اصلا وجود ندارن گویا! فعلا مهمترینش بخش آنلاین.
همه این ها به کنار، حالا که قرار بود از گشت و گذار لذت ببریم، چرا دیگه حالت Survive به بازی دادن، واقعا این موردش برای من یکی اعصاب خورد کن هست، برم شلیک کنم به گیاه که کربن بگیرم، خوب که چی! کاش این مورد اصلا نبود توی بازی، همون لذت بردن از مناظر زیبا و نازیبا بهتر بود

• Like
Reactions: AliShp and hqdead
Inside رو نمی شه با این مقایسه کرد! Inside از شما 20 دلار می خواد، در عوض 4 ساعت گیم پلی خیلی خوب، با وحشتناک ترین جزییات رو در اختیار شما می زاره، بدون ذره ای مشکل و کاستی!
اما این نه! شاید خیلی ها دوست داشته باشن، اما بازی هر طوری حساب می کنی ارزش 60 دلار رو نداره، مگه اینکه بخواد پول تمام ایده های اجرا نشده، کاغذهای دور ریخته، پول دوا و دارو در طول ساخت هم از شما بگیره!
بازی از یه سیستم داره استفاده می کنه که به طور تصادفی میاد سیارات و موجودات رو خلق می کنه! زحمت سازنده ها هم روی این بوده که مثلا 100 مدل Head طراحی کنن، و 100 مدل چشم، تا همین جا 10000 مدل موجود تولید شده، حالا 100 مدل پا هم بزاریم کنارش عدد به 1000000 میرسه و همه اینا طوری باشه که بازی بهم نریزه! مثلا جسه 10 تنی روی یک پای 2 کیلویی (که البته شایدم پیدا بشه)! ولی آیا واقعا همه ی اینایی که تولید می شه زیبایی دارن؟! که مثلا من برم از کشفشون لذت ببرم؟
در مورد بازی هم همه چیز هایی که سازنده گفت هست، خیلی ها می گن مگه انتظار دیگه داشتین، اما مواردی که سازنده جوابی نداد و گفت توی بازی می فهمید چطور؟ خیلی ازون موارد اصلا وجود ندارن گویا! فعلا مهمترینش بخش آنلاین.
همه این ها به کنار، حالا که قرار بود از گشت و گذار لذت ببریم، چرا دیگه حالت Survive به بازی دادن، واقعا این موردش برای من یکی اعصاب خورد کن هست، برم شلیک کنم به گیاه که کربن بگیرم، خوب که چی! کاش این مورد اصلا نبود توی بازی، همون لذت بردن از مناظر زیبا و نازیبا بهتر بود

موجودات و بعضی سیارات که شبیه هم هستند تا حدودی. ولی در مورد انلاین از اولم چیزی در مورد بخش انلاین نگفتند فقط گفتند به احتمال خیلی کم ممکنه در طول بازی یه پلیر دیگه رو ببینید.یعنی کلا مشکل بخش انلاین اون کمتر از 1 درصد احتماله که شاید حذف شده ؟ :D

موجودات و بعضی سیارات که شبیه هم هستند تا حدودی. ولی در مورد انلاین از اولم چیزی در مورد بخش انلاین نگفتند فقط گفتند به احتمال خیلی کم ممکنه در طول بازی یه پلیر دیگه رو ببینید.یعنی کلا مشکل بخش انلاین اون کمتر از 1 درصد احتماله که شاید حذف شده ؟ :D
نه کل مشکل نیست، یکی از مشکل ها بود. مثلا ادعا دیگه تجربه کاملا متفاوت پلیرها بود و اینکه احتمال برخورد به چیزهای تکراری خیلی خیلی کم هست، اما من با اینکه خودم زیاد پیشروی نکردم، اکثر عکس هایی که دارم می بینم برام آشنا هستن، خیلی ها هم حرف از تکراری شدن بعد از یک مدت می زنن.
خیلی از سایت های معتبر هم مقالاتی دارن می دن از اینکه آیا چیزی که انتظار داشتیم بوده یا نه! مشکل فقط من یا چند نفر محدود نیست.
به نظر منی که اومدم بازی رو خریدم این قیمت اصلا به بازی نمی خوره و این وضع لانچ بازی اصلا درست نبوده! حتی منوی بازی هم لگ داره! خود بازی هم به نظرم چیز خاصی برای ارائه نداره، بازم نظرم تا جایی هست که بازی کردم، شاید من اشتباه می کنم در مورد موارد خود بازی، و چیز هایی فراتر از دیده های من داشته باشه!

• Like
Reactions: AliShp
نه کل مشکل نیست، یکی از مشکل ها بود. مثلا ادعا دیگه تجربه کاملا متفاوت پلیرها بود و اینکه احتمال برخورد به چیزهای تکراری خیلی خیلی کم هست، اما من با اینکه خودم زیاد پیشروی نکردم، اکثر عکس هایی که دارم می بینم برام آشنا هستن، خیلی ها هم حرف از تکراری شدن بعد از یک مدت می زنن.
خیلی از سایت های معتبر هم مقالاتی دارن می دن از اینکه آیا چیزی که انتظار داشتیم بوده یا نه! مشکل فقط من یا چند نفر محدود نیست.
به نظر منی که اومدم بازی رو خریدم این قیمت اصلا به بازی نمی خوره و این وضع لانچ بازی اصلا درست نبوده! حتی منوی بازی هم لگ داره! خود بازی هم به نظرم چیز خاصی برای ارائه نداره، بازم نظرم تا جایی هست که بازی کردم، شاید من اشتباه می کنم در مورد موارد خود بازی، و چیز هایی فراتر از دیده های من داشته باشه!
قیمت بازی که نهایت باید 20$ میشد.شبیه بودن سیاره هام درسته ولی دگ الان اکثرا هر بازی procedurally generated میسازن میگن تجربه هر فرد متفاوته :D بازی کلا 6-7 مدل پایه سیاره داره که همونا تغییر میکنن.اگه قیمتش همون 20-15 دلار بود مشکلاتش کمتر دیده میشد تا اینکه همه انتظار یه گیم 60 دلاری داشته باشن و یه گیم indie تحویل بگیرن.اگه قیمت اینجوری نبود بازی خوبی بود.

• Like
Reactions: -Poormaz-
قصدم مقایسه نیست فقط به موضوعی که توی تاپیک Inside گفتم اشاره کنم. تازه برعکس الان با دیدن این بازی و قیمتش کاملا در مورد حرفم در مورد Inside توبه میکنم. نوش جون اشون. ولی NMS کاملا یه بازی ناقص است که عمرا بشه با پچ درستش کرد. بدتر اون دروغ هایی که سازنده بهت گفتن بود. من وقتی حجم بازی رو دیدم تعجب کردم. اخه مگه میشه همچین بازی که به قول سازنده سه میلیارد سال طول میکشه تمومش کنی این باشه. در صورتی اصلا موجودات و سیارات و .... برات تولید میشن و چیزی از قبل توسط سازنده خلق نشده که بخوای کشفش کنی. بزرگترین دروغی که ملت گفتن همینه. به همین دلیل هست که بخش مولتی پلیر نداره. چون سیارات برای هر کس یه چیزه. بازی انلاین اش در حد اسم سیاراته.

من بازی رو از استیم پیش خرید کرده بودم D:
پشیمون هم نیستم. چون زیاد وقت ندارم ساعتها پشته سره هم بازی کنم برایه همین تازگیش رو نگه میداره
یه چیزی که به نظرم اومد این بود که از نظره من سازنده ها زیاد هایپ نکرده بودن ولی با توجه به اطلاعاتی که داده بودن مثلا 18 quintilion سیاره تو بازی این خودش بین gamer ها هایپ داده بود D:
بیشتر بازی بر پایه grind کردن هست و upgrade کردن ولی وقتی حوصله سربر میشه که واقعا بخشه multi اصلا نداره و این همه upgrade و ... رو نمیشه به صورت competitive یا coop با بقیه Player ها استفاده کرد .
یه مقداری هم بازی بین معنای survival و adventure گم شده از این رو که action بازی تعریفی نداره و بخشه survival هم چیزه جدیدی نداره . کاش میشد ساخت outpost اینا داشت .
به نظرم جا داره free dlc روش کار کنن یا بزارن player هابراش mod بدن D:
از نظره سیاری و جست و جو هسته اصلی بازی هست که به نظرم تو این شاخه موفق بوده و همون چیزی هست که سازنده ها گفتن. البته از بین 5 سیاره ممکنه یکیش خیلی متفاوت باشه ولی گاها با یکم گشت و گذار مناظره جالبی پیدا میشه !
در کل بازی نسبتا خوبی هست ولی اون چیزی هم که فکر میکردیم نیست
امتیاز من 7

خب دیروز نسخه gog رو دانلود کردم و وقتی بازیو ران میکنم صفحه "Hello Games" میاد و کرش میشه :))

ویندوزم 10 هست، C++ 2010 رو دارم و Opengl م 4.4. چیکار باید بکنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or