No Man's Sky | PC

• Thread starter Thread starter Sabaton
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
no-mans-sky.jpg

نام بازی: No Man's Sky
طراح: Gareth Bourn
استدیو سازنده:Hello Games
ناشر: Hello Games
پلتفرم: PlayStation 4, Microsoft Windows
سبک:Adventure

• بازی No Man's Sky در نمایشگاه E3 سال 2014 برای PS4 معرفی شد و مدتی بعد برای PC تایید شد.
  • بازی داری 2 مد سینگل و مالتی پلیر هست.
  • بازی داستان ندارد و شما در این بازی داستان مخصوص به خود را خواهید ساخت.
  • دیدن کل جهان بازی 5 میلیارد سال زمان میبرد.
  • سیاره های گوناگونی در این بازی قرار خواهد داشت که هر کدام دارای ویژگی هایی مانند زندگی، محیط زیست، دریاچه ها، غارها، آبشارها و دره ها هستند.
  • شما توانایی پرواز و فرود بر روی هر سیاره ای را خواهید داشت.
  • تعداد سیارات بازی 18 Quintillionـه !
  • امکان آپگرید اسلحه ها و سپر ها و ... در بازی وجود دارد.
  • گیم پلی بازی بر سه پایه مبارزه,گشت و گذار ,مبادله هست.
  • در زمان ورود به سیاره میشه اسمش رو عوض کنیدو همینطور اسم موجودات اون سیاره رو.
  • اگر موجودات زیادی بکشید,میزان Wanted لولتون بالا میره و اول نگهبان های سیاره میان سراغتون و بعد پلیس فضا و بعد هم ارتش!
  • اگر بمیرید تمام اطلاعاتی که در Atlus سیو نکرده باشید از بین میره.
  • وقتی بازی تموم بشه, میتونید به گشت و گذار ادامه بدید.

با تشکر از mamad2010

اخبار

No Man's Sky برای PC هم منتشر خواهد شد

گیم‌پلی No Man's Sky به مانند دنیای آن متنوع است

جهانِ No Man's Sky بی‌ انتهاست؛ دیدن کل این جهان در 5 میلیارد سال

تصاویری از بازی

اصلا گیم پلی این بازی رو درک نمی کنم
چندصد هزار سیاره قابل کشف با موجوداتش که چی بری توش فقط دور دور کنی ؟ :-w
باید بعد از چند وقت کاملا تکراری بشه

این سیستمی که گفتی اولین نفر کشف کنه اسم میزاره روش مگه بازی به سروری چیزی وصله؟ کلا امکانات انلاین داره؟
اره باید انلاین بشی تا ثبت بشه مثل اینکه سیستم ابری بهش میگفت همچین چیزی
انلاین که داره فقط چیزه زیادی نمیدونم

بنظر من که خیلی حال میده تو یک دنیایی که میتونی توش بگردی و روی چیزی که کشف میکنی اسم بزاری
و اینکه یه چیزه دیگه هم هست که خیلی باهاش حال کردم اینه که ممکنه با بعضی از فضایی ها برخورد کنی که زبونشون رو نفهمی
که باید بری لوح های سنگی رو بررسی کنی و زبونشون رو از اونجا بفهمی تا تازه بتونی ارتباط کنی

برای کسی که elite dangerous و eve online رو جویده گزینه مناسبیه یا کوچیکتر از این حرفهاست؟

سلام بر شما

من هیج کدوم از اون بازی رو بازی نکردم حتی دمو های این بازی هم ندیدم اما نمایش e3 رو دیدم یه چیرای فهمیدم اولا اون بازی های که شما میگی انلاین هستین و فقط یه ژانرو پی میگیرن اما این بازی که داریم دربارش حرف میزنم خیلی گسترده تر این هست که بشه با چند تا نمایش ساده از بازی دربارش نظر داد بازی تو این خلاصه نمیشه که بری بگیردی جنگ هم داره اگه زیاد بجنگی افراد زیادی میان دنبالت من همه چیزهایی که شندیم دریاره بخش افلاین بوده نمیدونم تو بخض انلاین ایا مثلا تو سیاره ای که تو هستی ممکنه کسی دیگه هم بیاد یا نه .....

کلا در باره بخش انلاین زیاد نمیدونم اصلا نمیدونم بخش انلاینی به اون صورت که فکر میکنیم داره یا نه .....

• Like
Reactions: hqdead
وضعیت پرفورمنس بازی توی PS4 که وخیمه ، از نرخ فریم 30 که تعیین شده گاها تا 14 فریم افت داره ، امیدواریم سریع حل بشه و برای نسخه PC اینطور نباشه

• Like
Reactions: sadegh93
تمیدونم شماهم حس منو دارید یا نه دلی تریلر ها و توضیحات و این خلاقیت رو میبینم ناخودآگاه انیمیشن ریک و مورتی میاد تو ذهنم..چطور ممکنه یه همچین دنیای بزرگی رو طراحی کنن؟ 5 میلیارد سال طول بکشه گشت و گذارش؟بیخیال.

تمیدونم شماهم حس منو دارید یا نه دلی تریلر ها و توضیحات و این خلاقیت رو میبینم ناخودآگاه انیمیشن ریک و مورتی میاد تو ذهنم..چطور ممکنه یه همچین دنیای بزرگی رو طراحی کنن؟ 5 میلیارد سال طول بکشه گشت و گذارش؟بیخیال.
ظاهرا بازی فقط همین یه مورد مثبت رو داره بازیکنها که خیلی بازخورد خوبی از بازی نداشتن بیشتر شبیه یه بازی نصفه و ناقص میدوننش با کلی کمبود امیدوارم یه فکری تو آپدیتهای بعدی بکنن واسه مشکلاتش

• Like
Reactions: sadegh93 and WTF?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or