No Man's Sky | PC

• Thread starter Thread starter Sabaton
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
no-mans-sky.jpg

نام بازی: No Man's Sky
طراح: Gareth Bourn
استدیو سازنده:Hello Games
ناشر: Hello Games
پلتفرم: PlayStation 4, Microsoft Windows
سبک:Adventure

• بازی No Man's Sky در نمایشگاه E3 سال 2014 برای PS4 معرفی شد و مدتی بعد برای PC تایید شد.
  • بازی داری 2 مد سینگل و مالتی پلیر هست.
  • بازی داستان ندارد و شما در این بازی داستان مخصوص به خود را خواهید ساخت.
  • دیدن کل جهان بازی 5 میلیارد سال زمان میبرد.
  • سیاره های گوناگونی در این بازی قرار خواهد داشت که هر کدام دارای ویژگی هایی مانند زندگی، محیط زیست، دریاچه ها، غارها، آبشارها و دره ها هستند.
  • شما توانایی پرواز و فرود بر روی هر سیاره ای را خواهید داشت.
  • تعداد سیارات بازی 18 Quintillionـه !
  • امکان آپگرید اسلحه ها و سپر ها و ... در بازی وجود دارد.
  • گیم پلی بازی بر سه پایه مبارزه,گشت و گذار ,مبادله هست.
  • در زمان ورود به سیاره میشه اسمش رو عوض کنیدو همینطور اسم موجودات اون سیاره رو.
  • اگر موجودات زیادی بکشید,میزان Wanted لولتون بالا میره و اول نگهبان های سیاره میان سراغتون و بعد پلیس فضا و بعد هم ارتش!
  • اگر بمیرید تمام اطلاعاتی که در Atlus سیو نکرده باشید از بین میره.
  • وقتی بازی تموم بشه, میتونید به گشت و گذار ادامه بدید.

با تشکر از mamad2010

اخبار

No Man's Sky برای PC هم منتشر خواهد شد

گیم‌پلی No Man's Sky به مانند دنیای آن متنوع است

جهانِ No Man's Sky بی‌ انتهاست؛ دیدن کل این جهان در 5 میلیارد سال

تصاویری از بازی

خب دیروز نسخه gog رو دانلود کردم و وقتی بازیو ران میکنم صفحه "Hello Games" میاد و کرش میشه :))

ویندوزم 10 هست، C++ 2010 رو دارم و Opengl م 4.4. چیکار باید بکنم؟
من خودم واسم کرش میکرد - کارت گرافیک رو اپدیت کردم و open gl 4.5 هم نصب کردم درست شد

من دارم بازی را انجام میدم.
رم:6gb
گرافیک:gt740m
و core i5
نسخه codex هم هست.
به جز اول بازی که فریم قشنگ تا صفر می رفت،فریمم ثابت بوده.بازی هم مطلقا کرش نکرده.تنظیمات گرافیک هم پیش فرض روی مدیومه و aaهم فعاله. حدود 1 ساعت هم بازی کردم و 2 را سیاره را هم گشتم.

• Like
Reactions: sadegh93
ابتدای بازی باید e نگه دارید فکر نکنید که بازی گیر کرده

بازی با گیم پد ps4 هم هماهنگه هر چند با xbox one بازم خیلی کنترل بهتری داره کلا دسته ps4 یکم delay داره.

کلا بازی یکم لگ داره اما روی ssd عملا دیگه هیچ لگی ندارید.

آخرین ویرایش:
بازی در چه حدی سرگرم کننده هست؟!موضوع اصلی گیم پلی چی هست؟ کل بازی فقط مربوط به کشف کردن هست؟:| داستان چیه؟ مباحث مربوط به گیم پلی رو لطفا یکی شرح بده!

قصدم مقایسه نیست فقط به موضوعی که توی تاپیک Inside گفتم اشاره کنم. تازه برعکس الان با دیدن این بازی و قیمتش کاملا در مورد حرفم در مورد Inside توبه میکنم. نوش جون اشون. ولی NMS کاملا یه بازی ناقص است که عمرا بشه با پچ درستش کرد. بدتر اون دروغ هایی که سازنده بهت گفتن بود. من وقتی حجم بازی رو دیدم تعجب کردم. اخه مگه میشه همچین بازی که به قول سازنده سه میلیارد سال طول میکشه تمومش کنی این باشه. در صورتی اصلا موجودات و سیارات و .... برات تولید میشن و چیزی از قبل توسط سازنده خلق نشده که بخوای کشفش کنی. بزرگترین دروغی که ملت گفتن همینه. به همین دلیل هست که بخش مولتی پلیر نداره. چون سیارات برای هر کس یه چیزه. بازی انلاین اش در حد اسم سیاراته.
شما مطمئنید که قبل از ریلیز بازی از وجودش خبر داشتید و مصاحبه ها و تریلر ها رو دیده بودید که الان دارید درمورد دروغ های سازنده صحبت می کنید؟
از همون اولین معرفی بازی گفته شد Procedural Generationـه همه ی بازی، یه سرچ گوگل می کردید و ویکی پدیا رو انتخاب می کردید این رو می دیدید:
In computing, procedural generation is a method of creating data algorithmically as opposed to manually. In computer graphics it is also called random generation and is commonly used to create textures and 3D models. In video games it is used to automatically create large amounts of content in a game. Advantages of procedural generation include smaller file sizes, larger amounts of content, and randomness for less predictable gameplay.
که تک تک چیزایی که شما به عنوان دروغ سازنده اینجا قرار دادید رو گفته.
نه، دلیل نبود مولتی پلیر این نیست که سیارات هرکس یه چیزه، سیارات همه کاملا به هم شباهت دارن چون فرمول های ریاضی استفاده شده کاملا یکسان هستن و تصادفی نیست.
قیمت بازی که نهایت باید 20$ میشد.شبیه بودن سیاره هام درسته ولی دگ الان اکثرا هر بازی procedurally generated میسازن میگن تجربه هر فرد متفاوته :D بازی کلا 6-7 مدل پایه سیاره داره که همونا تغییر میکنن.اگه قیمتش همون 20-15 دلار بود مشکلاتش کمتر دیده میشد تا اینکه همه انتظار یه گیم 60 دلاری داشته باشن و یه گیم indie تحویل بگیرن.اگه قیمت اینجوری نبود بازی خوبی بود.
قیمت بازی قطعا مشکل داره، ولی نه، مدل پایه سیاره ای وجود نداره غیر از یه مدل گرد ساده که اون تغییر می کنه و چند تا نیست. مواقع فرود اومدن هم دیگه مدل گرد نداریم و یه سطح صاف که تیکه تیکه شده و تیکه های نزدیک لود می شن رو داریم، مثل Minecraft.
خواهشا کمی تحقیق کنید در مورد روش ساخت محتوای این بازی بعد بیاید نظریه بیرون بدید در موردش.

من بازی رو از استیم پیش خرید کرده بودم D:
پشیمون هم نیستم. چون زیاد وقت ندارم ساعتها پشته سره هم بازی کنم برایه همین تازگیش رو نگه میداره
یه چیزی که به نظرم اومد این بود که از نظره من سازنده ها زیاد هایپ نکرده بودن ولی با توجه به اطلاعاتی که داده بودن مثلا 18 quintilion سیاره تو بازی این خودش بین gamer ها هایپ داده بود D:
بیشتر بازی بر پایه grind کردن هست و upgrade کردن ولی وقتی حوصله سربر میشه که واقعا بخشه multi اصلا نداره و این همه upgrade و ... رو نمیشه به صورت competitive یا coop با بقیه Player ها استفاده کرد .
یه مقداری هم بازی بین معنای survival و adventure گم شده از این رو که action بازی تعریفی نداره و بخشه survival هم چیزه جدیدی نداره . کاش میشد ساخت outpost اینا داشت .
به نظرم جا داره free dlc روش کار کنن یا بزارن player هابراش mod بدن D:
از نظره سیاری و جست و جو هسته اصلی بازی هست که به نظرم تو این شاخه موفق بوده و همون چیزی هست که سازنده ها گفتن. البته از بین 5 سیاره ممکنه یکیش خیلی متفاوت باشه ولی گاها با یکم گشت و گذار مناظره جالبی پیدا میشه !
در کل بازی نسبتا خوبی هست ولی اون چیزی هم که فکر میکردیم نیست
امتیاز من 7
توی بلاگی که واسه پچ روز اول نوشتن، این رو آخرش نوشته بودن:
Next up we’re adding the ability to build bases and own giant space freighters. Temporal AA and my new cloud rendering tech should be coming soon too. It will really change the game again, and enhance it visually.

شما مطمئنید که قبل از ریلیز بازی از وجودش خبر داشتید و مصاحبه ها و تریلر ها رو دیده بودید که الان دارید درمورد دروغ های سازنده صحبت می کنید؟
از همون اولین معرفی بازی گفته شد Procedural Generationـه همه ی بازی، یه سرچ گوگل می کردید و ویکی پدیا رو انتخاب می کردید این رو می دیدید:

که تک تک چیزایی که شما به عنوان دروغ سازنده اینجا قرار دادید رو گفته.
نه، دلیل نبود مولتی پلیر این نیست که سیارات هرکس یه چیزه، سیارات همه کاملا به هم شباهت دارن چون فرمول های ریاضی استفاده شده کاملا یکسان هستن و تصادفی نیست.
کلا با کسانی که فن هستند و تعصب بی جا دارن نمیشه بحث کرد. خودم توی نمایش E3 ترایلر و مصاحبه ها رو خوندم. قرار نبود بازی اینطور باشه. قرار بود یه جهان باشه که ملت بریزن داخلش و کشف اش کنن. والا خوبه. بازی ناقص و کم محتوا رو 60 دلار میدن دست ملت. اینم یه سری خبر از معتبرین سایت گیم که نشون میده کلی دروغ تحویل ملت دادن.

It will take you over 5 billion years to see all of No Man’s Sky
What you actually do in No Man’s Sky

خبری آخری که خیلی جالبه. گفتن که 18,446,744,073,709,551,616 سیاره توی بازی هست و 5 میلیارد سال طول میکشه که کشفشون کنی. در صورتی که دروغه. اصلا سیاره ای از قبل ساخته نشده که بخوای کشفشون کنی. بلکه با یه سیستم سیاره ها و حیوانات روی سیستم خودت تولید میشن. خودم توی دو ساعت گیم پلی کلی چیز تکراری دیدم. یعنی وقتی فقط سر حیوان عوض شده کلا بگیم یه حیوون جدید کشف کردیم؟

پ.ن: مشخصا نمیشه با شما بحث کرد. توی تاپیک Denuvo و ... هم ثابت شده. شما هم هر چی میخواین بگید. نظرتون هم محترمه ولی اصلا قبولش ندارم. برای اینکه روند تاپیک حفظ بشه بهتر میدونم باهاتون بحثی نکنم.

کلا با کسانی که فن هستند و تعصب بی جا دارن نمیشه بحث کرد. خودم توی نمایش E3 ترایلر و مصاحبه ها رو خوندم. قرار نبود بازی اینطور باشه. قرار بود یه جهان باشه که ملت بریزن داخلش و کشف اش کنن. والا خوبه. بازی ناقص و کم محتوا رو 60 دلار میدن دست ملت. اینم یه سری خبر از معتبرین سایت گیم که نشون میده کلی دروغ تحویل ملت دادن.

It will take you over 5 billion years to see all of No Man’s Sky
What you actually do in No Man’s Sky

خبری آخری که خیلی جالبه. گفتن که 18,446,744,073,709,551,616 سیاره توی بازی هست و 5 میلیارد سال طول میکشه که کشفشون کنی. در صورتی که دروغه. اصلا سیاره ای از قبل ساخته نشده که بخوای کشفشون کنی. بلکه با یه سیستم سیاره ها و حیوانات روی سیستم خودت تولید میشن. خودم توی دو ساعت گیم پلی کلی چیز تکراری دیدم. یعنی وقتی فقط سر حیوان عوض شده کلا بگیم یه حیوون جدید کشف کردیم؟

پ.ن: مشخصا نمیشه با شما بحث کرد. توی تاپیک Denuvo و ... هم ثابت شده. شما هم هر چی میخواین بگید. نظرتون هم محترمه ولی اصلا قبولش ندارم. برای اینکه روند تاپیک حفظ بشه بهتر میدونم باهاتون بحثی نکنم.
با دقت بیشتر مطالعه کن، چون با کمال احترام داری هیچ ایده ای نداری در مورد چی حرف می زنی. 18,446,744,073,709,551,616 سیاره تو بازی هست، 5 میلیارد سال طول می کشه بازی کنی، همه چی رو سیستم خودت تولید می شه و همه چی رو سیستم همه کاملا یکسانه و اینا رو همه قبل از ریلیز گفتن و بازی که ریلیز شد هم دقیقا چیزی بود که قبل از ریلیز گفتن. هیچ وقت هیچ کس نگفت که دست سازه همه چی و از همون تریلر های اولی(جمله Every atom procedural که کلی هم مسخره شد توی ذهنم میاد الان) دقیقا قرار بود که دنیای بازی توسط یه سری الگوریتم ساخته بشه و اینکه شما اصلی ترین مشخصه بازی و نمی دونستید به معنی این نیست که سازنده ها دروغ گفتن، به معنی اینه که شما داری دروغ می گی:)
لینک هایی که دادید:
you start at a random location along the edge of the game’s procedurally-generated but uniform universe, and then travel about.
بازم عبارت Procedurally Generated که خدا هزار بار تکرار شده و شما حتی یک بار هم ندیدیش و فکر کردی سازنده ها همه سیاره ها رو ساختن.
  • Hello Games has sent bots out to explore the universe and report back on their findings, because even the developer doesn’t know what’s out there.
خود سازنده همه چیز بازی رو ندیده، ولی به هر حال شما فکر کردی همه چی رو خودشون دست ساز ساختن.
here is seemingly no end to the hyperbole being used to describe the vastness of Hello Games’ upcoming procedurally-generated space-explorer No Man’s Sky.
بازم عبارت Procedurally Generated که خدا هزار بار تکرار شده و شما حتی یک بار هم ندیدیش و فکر کردی سازنده ها همه سیاره ها رو ساختن.[2]

کلا با کسایی که ندونسته علامه دهر می شن در مورد یه موضوع نمی شه بحث کرد:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or