خوب منم همینو نوشتم برای اوون دوستمون که سوال کرده بود دیگه?اینکه هرجا یچیزی نوشته بدلیل آپدیت جدید بازی هستش. اول 180 تا بوده که با آپدیت بازی کردن 120 تا واسه NG و واسه NG+ شده 200 تا
البته عشقیم که توو فرج کردن و با رفتن به تمپر وتغییر دادن اتربیووس وپلک ها هست یه حال دیگه میده نسبت به سری دارک سولز و بلد برن........هر چه قدر بیشتر بازی می کنم بیشتر عاشق کانسپت soul cores می شم. یکی از مهمترین مشکلات نسخه قبل رو حل می کنه. اونم حس لوت جدیده. شما تو دارک سولز وقتی یه انمی یا باس رو شکست می دین، سلاحی که دراپ می کنه می تونه move set جدید و یا عملکرد خاصی داشته باشه که تو هیچ سلاح دیگه ای نباشه. ولی تو nioh کاتانایی که تو مرحله اول دراپ می شه هیچ تفاوت عملکردی با کاتانایی که مرحله آخر نداره. یعنی از هر دو یه جور استفاده می کنین، فقط stats افزایش پیدا می کنه.
حالا این soul cores باعث می شه وقتی یه انمی یا باس جدید مواجه می شه واس soul core هیجان زده شه که چه عملکردی داره. تو چه شرایطی می شه استفاده کرد و این فوق العادس. نکته عالی اینه که به هیچ وجه gimmicky نیستن و به شدت قدرتمند و به در به خور، از طرف دیگه بر عکس yokai shift, زود به زود شارژ می شه و می شه مکرر و بدون ملاحظه استفاده کرد. یه نکته عالی دیگه اینه که لول دارن و حتی تو مراحل بالا هم ممکنه یه soul core که اوایل بازی استفاده می کردین پیدا کنین و دوباره equip کنین. اگه nioh 3 در کار باشه باید رو همچین مکانیک هایی که تا آخر بازی می تونه جذاب باشه کار کنن.
نیو ۱ ۱،۲جایی بود اینو خبر ندارم.این بازی گلیچ امریتا نداره؟
silabar ingot این رو کدوم مرحله بازی میتونم پیدا کنم ؟ من لول102هستم الان برای هر لول نزدیک 420هزار میخواد که خیلی سخت امریتا گیرمیادن ست ارمیتا ارند نبستم اگه رو تمام گیرت پلک ارمیتا ارند داشته باشی ۱۰۰٪ بیشتر گیرت می یاد.
نه.ولی جدی اونقدام سخت نیست تو بازی های این سبکی.اول از همه سعی کن تو جاخالی دادن یا دفاع استاد شی.سعی کن ارمور و سلاحت رو طوری مدیریت کنی که بیشترین دمیج و بیشترین دفاع رو داشته باشن.میتونی اینارو تو اهنگری هم بسازی.soul core ها هم خیلی بازی رو راحت تر میکنن اگه استفاده کنی.بازی خیلی سخته من هرچی لول اپ میکنم بازی راحت نمیشه لول اونها هم انگار میره بالا توی بازی گزینه ای نداره که بازی راحت تر بشه
سلامsilabar ingot این رو کدوم مرحله بازی میتونم پیدا کنم ؟ من لول102هستم الان برای هر لول نزدیک 420هزار میخواد که خیلی سخت امریتا گیرمیاد
اینها که تو عکس گذاشتی برای افزایش امریتا من هیچکدوم رو ندارم .
این سه تا رو dexterity .magic.skillرو اصلا لول اپ نکردم برای راحت تر شدن بازی خیلی تاثیر داره؟