Nintendo Wii Fan Club

ميگم بچه ها شما منظورتون اينه؟
SD Card Port.jpg

اگه اينه اين جاي SD Card.
ميدونين چيه ديگه:cheesygri
SD Card.jpg

سلام.
میگم خب چرا این قدر اونجا رو بزرگ درست کردن؟!
این مموری به چه دردی میخوره؟
بای
بدرد سیو کردن البته اگه مموری درونی کنسول کم بیاد که با وجود بازی هایی مثل Animal Crossing مطمئنا این اتفاق میوفته تازه تشکیلاتی که هم می خوان دانلود کنن می زنن اون 512 تای داخلی پر می کنه پس نیاز به یه دونه 1 گیگ SD هست

بدرد سیو کردن البته اگه مموری درونی کنسول کم بیاد که با وجود بازی هایی مثل Animal Crossing مطمئنا این اتفاق میوفته تازه تشکیلاتی که هم می خوان دانلود کنن می زنن اون 512 تای داخلی پر می کنه پس نیاز به یه دونه 1 گیگ SD هست
سلام.
بهتز نبود یه هارد میزاشت مثل پی 3 و 360 ؟؟
مموری داخلی خودش چه قدره؟؟
ممنون

ميگم بچه ها شما منظورتون اينه؟
اگه اينه اين جاي SD Card.
محمد آقا شما کارت حافظه SD گیم کیوب رو ندیدی :eek:
12775.jpg

یه تبدیل هستش برای معمولی به گیم کیوب و تو وی هم ازش استفاده شده

سلام.
بهتز نبود یه هارد میزاشت مثل پی 3 و 360 ؟؟
مموری داخلی خودش چه قدره؟؟
ممنون
گرونتر میشد
در ضمن من که از 360 سر در نمیارم فکر کنم که اونهم هارد 20 گیگ رو باید میخریدی:D
در صورتی که این رو روش میدن:p
حافظه فلش داخلیش 512 هست
که فکر کنم برای چند تا سیو بازی و چند تا عکس و فیلم کوتاه کافی باشه
من خودم یه micro sd دارم که تبدیلش به sd موجوده ولی به این رو نمیدونم باید از کجا پیدا کنم
Image:Sdcardadapter.jpg

یه دونه هم MMC دارم که تو این درپیت پدیا نوشته که با SD سازگار هستش
================
راستی یه تریلر از تمام بازی های wii در اومده که حجم ناقابل 41 مگابایت رو داره
من خودم نگاه کردم
یه چند تا صحنه جدید داشت
یکی مال necro niesa (یا یه همچین چیزی:D ) هست
از رد استیل همون قبلی ها رو داریم
بقیه بازی ها هم یه دونه شنا کردن بود که توجه من رو جلب کرد
لینک

==================
به نظرتون من کدوم رو بگیرم؟
لینک

آخرین ویرایش:
:blushing::blushing:
اوه !!
فکر کردم نوشتی wii بیست گیگ داره:eek::eek:

میگم این 512 مگابایت واسه حافظه ی داخلی یکم کم نیست؟؟;) یعنی سیوهاش این قدر کم حجمه!!
راستی ماکزیمم مموری که میخوره حجمش چه قدره؟

نه برادر کم نیست!
حساب کن که بازی سیو هاش 10 مگابایت ( :eek: که بازی های 360 هم نیست) باشه 50 تا بازی روش میشه سیو کرد
بس نیست؟!
SD حداکثرش 8 گیگابایت هستش که اگه حساب کنیم که دو تا جای این کارت رو داره به 16 گیگابایت میرسه

به نظرتون من کدوم رو بگیرم؟
من اگه باشم پک اصلی رو می خرم که هر سه بازی رو داره اما خوب زیاد می شه قیمتش اگه بخوام زیاد خرج نکنم پک ریمن رو می خرم اما اگه بخوام کار اساسی رو انجام بدم که در صورت دسترسی حتما این کار می کردم خرید پک رد استیل به علاوه ی ریمن بود چون من با لینک یه مقداری مشکل دارم
ولی خودمونیما قیمتای خوبی داده اسی دست بجمبون تا اینم تشکبلاتش رو نبسته پس پیشنهاد من :
White Wii Console with Rayman Raving Rabbids and Red Steel
همین
پ.ن: البته این یه نظر کاملا شخصیه

من اگه باشم پک اصلی رو می خرم که هر سه بازی رو داره اما خوب زیاد می شه قیمتش اگه بخوام زیاد خرج نکنم پک ریمن رو می خرم اما اگه بخوام کار اساسی رو انجام بدم که در صورت دسترسی حتما این کار می کردم خرید پک رد استیل به علاوه ی ریمن بود چون من با لینک یه مقداری مشکل دارم
ولی خودمونیما قیمتای خوبی داده اسی دست بجمبون تا اینم تشکبلاتش رو نبسته پس پیشنهاد من :
White Wii Console with Rayman Raving Rabbids and Red Steel
همین
پ.ن: البته این یه نظر کاملا شخصیه
همچین هم قیمت هاش درست نیست
هر بازی قیمتش 35 تا 40 پوند هستش که این حداکثر رو گرفته یعنی 40 و با 180 میشه 220 که بیشتر از اون از توان جیبی من خارجه!!
فکر کنم که همون رد استیل بهترین باشه

اون 360 و پی 3 هم واسه فیلم و موزیک هست این نیتندو هم که فقط خواسته تا بتونه کنسولش رو ارزون کنه
امین به خدا اگه پیدات کنم (......)
اولا نینتندو نه نیتندو
دوم اگر 360 هم همین 512 رو خودش به صورت فلش داشت محبور نمیشدید یه 20 گیگ هارد بخرید
یعنی کسی که واقعا فقط براش سیو بازی مهم بود و کار دیگه ای نداشت با همون کارش راه میفتاد
در ضمن کارت های SD خیلی ارزون هستن که کار رو راحتتر میکنه
من خودم 600 مگابایت دارم:D

اولا نینتندو نه نیتندو
دوم اگر 360 هم همین 512 رو خودش به صورت فلش داشت محبور نمیشدید یه 20 گیگ هارد بخرید
یعنی کسی که واقعا فقط براش سیو بازی مهم بود و کار دیگه ای نداشت با همون کارش راه میفتاد
در ضمن کارت های SD خیلی ارزون هستن که کار رو راحتتر میکنه
من خودم 600 مگابایت دارم:D
قیمتاش رو برای خودم که تو ایرانم گفتم وگرنه قیمتش همون حالت اصلی رو داره اما مزیتش اینه که دیگه نمی خواد بری دنبال بازی خودش روش هست و اگه موجودی بازی تو بازار تموم شده باشه تو در هر حال بازی رو داری
=========
در مورد 360 باید بگم که مدل 400 دلاریش خودش هارد داره ولی مدل عادیش نه ولی با یه مموری 30-40 تومنی کارت راه میوفته
ولی به نظر من SD بهتره چون خیلی ارزونتر پای آدم تموم میشه

در مورد 360 باید بگم که مدل 400 دلاریش خودش هارد داره ولی مدل عادیش نه ولی با یه مموری 30-40 تومنی کارت راه میوفته
ولی به نظر من SD بهتره چون خیلی ارزونتر پای آدم تموم میشه
خوب من منظورم همون core هستش دیگه!
========================
احتمالا شما این رو میخونید میگید که یه ماه مردم رو سرکار گزاشته بعدش هم معلوم شده چاخان گفته
من دیروز گفتم به بابام که بریم این وی رو پیش خرید بکنیم اونهم اومد و یه نگاهی بهش کرد
من گفتم که حالا اینجوری هستش و من بازی red steel رو میخوام
یه چند تا دلیل آورد که من به قولی جون حرف حساب بود نتونستم جوابش رو بدم
میگفت که مثلا حالا ما این کنسول رو بازی به این قیمت 220 پوند گرفتیم
با همین یه بازی میخوای بگزرونی؟
بازیهاش 40 پوند هستش
میخوای 40 پوند فقط پول برای یه بازی بدی؟
بازی نداشته باشه اصلا چی کار میخوای باهاش بکنی؟
ایران بردی باید یه پولی بدی کپی خورش کنن
اما اگه اصلا به این زودی ها کپی خور نشد چی؟
این میشه یه چیزی تو مایه 400 هزار تومن
با این پول نمیشه چیز بهتری گرفت که به دردت بیشتر بخوره؟
اینها رو من بهش فکر کردم به نظرم بهتر اومد که روز لانچ رو بیخیال بشم و تا کریسمس نگه دارم
شاید اون موقع یه اتفاقی افتاد
یه چیزی شد که شاید به نفع من باشه
چرا صبر نکنم؟
========================
ببینید همین جوری سر آدم کلاه میره ها!!!
اینجا رو نگاه کنید:
لینک
این سایت یه کم تو انتخاب بازی هاش مشکل داشته ( در مغازه خودش هر ترکیبی میشه انتخاب کرد اما تو نت.......)
ولی قیمت ها رو نگاه کنید
مثلا همین این
wii5.jpg

Two wireless remotes, Wii Sports, The Legend of Zelda and Super Monkey Ball a great start to new world of Wii gaming.
میدونین چند؟
£259.99
حالا بزارید حساب کنیم چقدر کمتر میده
یه دسته وی موت اضافه داره که میشه 30 پوند
دو تا بازی داره که هر کدوم رو 40 پوند بگیرید میشه 80

روی هم میشه 110
و اگه روی 180 بیایید میشه :
290 پوند
اما این چند میده؟
260
میشه 30 پوند سود:D

آخرین ویرایش:
میبینم که این تایپک خوابیده
این رو میزارم شاید یه کم بلند بشه
ببخشید قدیمی هستش
================
Disaster: Day of Crisis
Publisher: Nintendo
Developer: Monolith Soft
Release Date: TBA
Genre: Action,horor
Platform:wii
=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=
این بازی نیز یکی از بازی هایی برای کنسول wii محسوب میشود که به شدت جذب کننده است.تمام عکس های منتشر شده از این بازی ترس ودلهره به همراه نوعی حس عجیبی که اکثرا در بازی های ترساک دیده میشود را منتقل میکنند.در مورد داستان چیزی به طور کامل در دست نیست و همه اطلاعات ما محدود به اطلاعاتی است که در خود سایت wii گنجانده شده است .
e3-2006-disaster-artwork-20060509001606801.jpg

در سایت رسمی wii این اطلاعات موجود است:
شما در این بازی برای نجات میجنگید , در حالی که موجی از بلایای طبیعی بر سر آمریکا فرود میاید یک گروه عملیات های ویژه از نامساعد بودن وضیعت سو استفاده کرده و با کمک قدرت خود کنترل یک اسلحه هسته ای را به دست میگیرند .
شما باید از کوه در زمانی که گدازه ها به دنبال شما هستند به با اتوموبیل بگریزید, به ساختمان ها جاخالی دهید و از دست آنها فرار کنید, در حالی که یک زمین لرزه مهیب زمین را به کلی به تخریب میکشاند.با شنا خود را از آبهای سریع نجات دهید ......
به نظر میرسد که شما دارای دو خط داستانی هستید که در یک زمان میگزرند.
شعار بازی جالب به نظر میرسد:
مهم نیست که چه اتفاقی میفتد , بجنگ برای اینکه زنده بمانی
00003.jpg

طبق عکسها منتشر شده از این بازی ما کنترل یک شخصیت مرد را در اختیار خواهیم داشت.

مدتی پیش طبق مصاحبه ای که سایت ign با Hirohide Sugiura سازنده بازی انجام شد که او از دادن هر گونه اطلاعاتی در مورد داستان و نوع بازی خودداری کرد.وی همچنین این اعلام کرد که این بازی جزو دسته بازی هایی قرار میگیرد که به wii حالتی بیشتر بزرگسالانه میدهد.

از این بازی تا به حال فقط یک تریلر نشان داده شده که مربوط به E3 میشود و حتی در دو کنفرانسی که در آمریکا و ژاپن برگزار شد و اطلاعات بسیار زیاد و جامعی در مورد این کنسول و بازی ها داده شد از این بازی خبری منتشر نشد.

3042.jpg

با توجع به اینکه به تاریخ انتشار کنسول wii نزدیک تر میشویم انتظار میرود که از این بازی نیز اطلاعات بیشتر منتظر شود
.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or