به هر حال این قضایا هستش
====================================
من که باید میفهمیدم که تو این بسته نانچاک هستش یا نه با یکی از شرکتهایی که پیش فروش میکرد تماس گرفتم و اونها هم امروز جوابم رو دادن:
Dear Mr Ehsan Allmehr
Thank you for your recent email
With regards to the Nintento Wii, This item is not available to order yet as it's release date is 08/12/06. But with the regards to what will be included when purchasing this item, this information will only be at hand closer to it's release.
که کلش معنیش اینه که الان به طور کامل مشخص نیست توش چیه و باید صبر کنید!!
اخه بگم چی کارت کنن!!
این سایت آمازون پیش خریدش رو قطع کرده چون بیش از حد خرید شده
یه مدت بعد هم بقیه قطع میکنن
حالا من منتظر بشم شما به من بگی توش چیه؟
دارم تو سایت ign به یه نفری که یه مقاله در مورد تمام قابلیت های وی نوشته بود ایمیل میزنم شاید اون به کمک من رسید!!!
به هر حال ما که نفهمیدیم!!
=============
اینهم از وبلاگ ما مشکل داشت به بزرگی خودتون ببخشید
این قضیه کنسول تصویری و شبکه وی از آسونی هیچ کسی حالیش نمیشه چیه!!!
Wii's Virtual Console
این از اون اختراعات نینتندو هستش که همه رو جذب میکنه
اونجوری که گفته میشه اول شما ۱۲ تا پیش فرض میتونید شبکه (!) درست کنید که البته قابل افزایش هستش
هر کدوم از اینهایی که این بالا هستش یه شبکه محسوب میشه
Disc Channel
این جا جای اصلی هستش
شما در این جا بازی ها رو میکنید
Photo Channel
تو کنفرانس نینتندو مجری میگفت که این واقعا چیز جالبی هستش(کسی نمیگه ماست من ترشه!!)ولی واقعا هست
میگفت که من اگه بخوام یه عکس دیجیتال رو نگاه کنم اول باید کامپیوتر رو روشن کنم که خدا ساعت طول میکشه بعدش باید منتقل کنم باز هم خدا ساعت طول میکشه بعدش .......
ولی مشا با این قابلیت به راحتی میتونید با استفاده از دو جایی که برای کارت SD تهیه شده به راحتی و بدون رابط مستقیما در تلوزیون خودتون عکسها رو شاهد باشید
و راحت اونها رو نگاه کنید
اما جالبه که نه تنها نگاه میتونید بکنید بلکه عکسها رو میشه ویرایش هم کرد!!!
(بیچاره سگه!!)
Internet Channel
از دو راه میشه این کنسول رو به اینترنت وصل کرد اول همون راه سیم هستش که اگه بالا عکس پشت رو نگاه کنید یه جای قرمز رنگ هستش که به اون سیم اینترنت وصل میشه (که صدالبته باید پرسرعت باشه)و راه دیگه هم اینه که شما به وسیله اینترنت بی سیم این کار رو بکنید که باز هم در ایران رواج خیلی زیادی نداره
دراین کنسول از یک مرورگر به اسم اپرا استفاده میشه که من خودم ازش تو pc استفاده میکنم(الان امین سر و کلش پیدا میشه!!)
و کلا تو این تیپ از همه بهتره!!!
Forecast Channel
هوا رو هم میتونید چک کنید دیگه از این بهتر نمیشه!!!
News Channel
تو این هم که میشه اخبار روز جهان رو دید
اصولا با این چند شبکه طبق چیزی که تو اون کنفرانس گفته میشد شما تلوزیونتون رو دارید به یه pc تبدیل میکنید!!!!
Mii Channel
این هم از اون قضیه ها هستش !!!
شما که میدونید اسم این کنسول از از کلمه انگلیسی we گرفته شده و به معنا جمع شدن سازنده کان و بازی کنندگان هستش اما این mii هم گرفته شده از me به معنا شما هستید!!!
شما میتونید با این قابلیت خودتون رو طراحی کنید!
این عکس یه چشمه از این کار رو نشون میده!!
حالا جالب اینه که شما میتونید در بازی هایی که اسمشون wii داره (مثل wii sports) از این عکس به عنوان یک شخصیت استفاده کنید!!
و اما موضوع اصلی اسن هستش که شما علاوه بر اینکه اونها رو روی کنسول ذخیره میکنید بلکه شما میتونید اون رو به دسته وی موت انتقال بدید و توی اون دسته ازش استفاده کنید!!!
این به معنای این هستش که اگه رفتید خونه دوستتون که القضا این کنسول رو هم داشت فقط دسته خودتون رو ببرید شخصیت خودتون رو اونجا داشته باشید!!
=================================
من میخوام یه گروه تو مسنجر پالتک باز کنم که اونجا راحت بتونیم با هم دیگه بحق کنیم
از اینجا میتونید این برنامه رو دانلود کنید
یه آیدی درست کنید
من هم یه 1 ساعت بعد اطلاعات گروه رو بهتون میدم(اخه آدم مهمی هستم!!!)