من و سینا خیر سرمون اینجا رو ایجاد کردیم که
فقط طرفداران کنسول Wii اینجا بیایند و نظرتاشون رو در مورد کنسول ، بازیهایش و وسایل جانبی اش بگویند.
کاربر Wii360 اومده داره میگه چرا طرفدار Wii هستید ! دوست عزیز ، سینا سردرد گرفت از بس دلیل واسه ی شما و x360 آورد داخل تاپیک « به نظر شما Wii موفق میشه ؟ »
حالا دوباره اومدید و اون بحث مختوم رو راه انداختید ...
کاربر X360 که کاملا" مشخص است چه کسی هست ، هر چی لج از PS3 داشت رو داره روی سر این Wii خالی می کند.در ضمن دوست عزیز اگر دوست داری اخبار این کنسول و بازیهایش رو بگذاری به تاپیک Wii News برو و اخبارت رو اونجا بزار...هم بیشتر دیده می شوند و در نتیجه مفیدتر خواهد بود.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
این مساله امضا هم کلا" این تاپیک رو فلج کرده !
این تصویر رو که آخر ارسالم میزارم ، عبارت Wii Fan Club رو داخلش قرار بدهید و بگذارید در امضاتون ( همراه لینک متصل به تصویر )
---------------------------------------------------------------------------------------------------
الآن این تاپیک به فجیع ترین وضعی که تصورش هم نمی کردم دراومده...به یکی از مدیران پیام می دهم تا پستهای بیهوده و اضافی رو پاک کند.
من که تا فردا ظهر بیشتر اینجا نیستم و بعدش میرم . یک سال دیگه که برمی گردم امیدوارم اوضاع اینطوری نباشد.از سینا هم می خواهم که در نبود من ، از تاپیک مراقبت کند و امیدوارم تا بازگشت من موفق باشد در این کار .....
در ضمن علاوه بر پیش نمایش Super Smash Bros.Brawl ، پیش نمایش Red Steel و یک مقاله در مورد کنترلرهای افسانه ای Wii در آینده ای نزدیک روی سایت خواهیم داشت.
موفق باشیم