چرا اینجا بالا نمیاد؟
======================================================
امروز برنامه هفتگی سایت ign رو نگاه میکردم که 3 تا بخش داشت که 2 تاشون مزخرف بودن یه قسمت دیگش خیلی عالی بود
حجمش140 مگابایته
اما اون قسمت به درد بخوره اول هستش پس اگه دانلود منیجرتون ساپورت بکنه که در زمان دانلود برنامه نگاه بکنید اونرو میتونید یه چیزهایی داشته باشید
دانلود
-------------------
قسمت اول دست مجری برنامه یه وی میدن اونهم دل و رودش رو به هم میرزه
یه جند تا عکس گرفتم که جالب باید باشه براتون
این بالای این کنسول هستش که همه دیدیمش
اما یه صحنه داشت که واقعا خیلی فیلمبردار نامردی کرد و جلو نیاورد
اونهم این بود که این بالاش که باز میشه یه تیکه نیست بلکه دو قسمت داره یعنی میشه فقط قسمتی که دسته های گیم کیوب ورودیشون قرار داره رو تنها باز کرد و روی قسمت کارتهای SD بسته بمونه!!!
تو این عکس سعی کردم نشون بدم که قضیه چطوره
و البته من نمیدونم که میشه بر عکس این کار رو کرد یا نه
یعنی که روی دستها بسته بمونه جای کارت Sd باز بمونه
یعنی ما سه تا کارت Sd میتونیم داشته باشیم که با این حساب 24=8*3 که اصولا از پک معمولی PS3 هم بیشتره!!!
اون دکمه قرمز رو هم حالیم نشد ولی فکر کنم یه همچین چیزی پشت wii mote هم بود که به هم یه ربطی دارن
اندازه سیم بین وی موت و نانچاک
===============================================
قسمت دوم برنامه مربوط به مغازه بزرگ نینتندو در ابر شهر نیویورک بود که البته ربطی به وی نداشت!!!
قسمت سوم (که دراز ترین هم بود) مربوط به یه بازی rpg برای ps2 بود که من خوصله نگاه کردنش رو نداشتم
فعلا...
======================================================
امروز برنامه هفتگی سایت ign رو نگاه میکردم که 3 تا بخش داشت که 2 تاشون مزخرف بودن یه قسمت دیگش خیلی عالی بود
حجمش140 مگابایته
اما اون قسمت به درد بخوره اول هستش پس اگه دانلود منیجرتون ساپورت بکنه که در زمان دانلود برنامه نگاه بکنید اونرو میتونید یه چیزهایی داشته باشید
دانلود
-------------------
قسمت اول دست مجری برنامه یه وی میدن اونهم دل و رودش رو به هم میرزه
یه جند تا عکس گرفتم که جالب باید باشه براتون
این بالای این کنسول هستش که همه دیدیمش
اما یه صحنه داشت که واقعا خیلی فیلمبردار نامردی کرد و جلو نیاورد
اونهم این بود که این بالاش که باز میشه یه تیکه نیست بلکه دو قسمت داره یعنی میشه فقط قسمتی که دسته های گیم کیوب ورودیشون قرار داره رو تنها باز کرد و روی قسمت کارتهای SD بسته بمونه!!!
تو این عکس سعی کردم نشون بدم که قضیه چطوره
و البته من نمیدونم که میشه بر عکس این کار رو کرد یا نه
یعنی که روی دستها بسته بمونه جای کارت Sd باز بمونه
البته باز هم نینتندو روی ما رو سفید کرد و یه جای کارت SD معمولی هم گزاشت!!!ميگم بچه ها شما منظورتون اينه؟
اگه اينه اين جاي SD Card.
ميدونين چيه ديگه
یعنی ما سه تا کارت Sd میتونیم داشته باشیم که با این حساب 24=8*3 که اصولا از پک معمولی PS3 هم بیشتره!!!
اون دکمه قرمز رو هم حالیم نشد ولی فکر کنم یه همچین چیزی پشت wii mote هم بود که به هم یه ربطی دارن
اندازه سیم بین وی موت و نانچاک
===============================================
قسمت دوم برنامه مربوط به مغازه بزرگ نینتندو در ابر شهر نیویورک بود که البته ربطی به وی نداشت!!!
قسمت سوم (که دراز ترین هم بود) مربوط به یه بازی rpg برای ps2 بود که من خوصله نگاه کردنش رو نداشتم
فعلا...