با این قیمت میشه PS4 اسلیم خرید بنظرم قیمتش زیاده بعدم سونی هم احتمالا قیمت رو 250$ کنه نینتندو سوییچ هم قیمتو کم کنه باز میشه 250$ که بازم زیاده
تا اونجا که من یادمه Launch day PS4 حدود 16 تا بازی فیزیکی داشت 10 تا هم PSn که عناوینه خیلی خوبی مثل Flower /Trine2/Resogun/Contrast رو داشت.اگه این مضخرفه پس سوئیچ عملا هیچی نداره!!صد البته لاین آپش به لانچ مضخرف PS4 نمی رسه
دوستانی که عکس های با سایز کامل میذارید متوجه هستید که صفحات در حال انفجار هستند و افرادی با سرعت پایین قادر نیستند وارد تاپیک بشن؟ عکس ها رو بند انگشتی بذارید خواهشا. چندتا پست آخر رو پاک کردم متاسفانه. عکس های پست اول رو دست نزدم، خواهشن بند انگشتی بکنید اونارو رو هم و الا مجبورم خودم ویرایش بزنم.
صاحب پست اول
@Donger
فروم خودش همچین امکانی داره. عکس رو که آپلود میکنید یه گزینه داره Thumbnail اون رو که بزنید بند انگشتی قرار میدهفروم که خودش همچین امکانی نداره
اگر آپلودری سراغ دارید که درست حسابی باشه و مثل 8pic نباشه که یک شبه بزنه بترکونه عکس ها رو معرفی کنید
تا اونجا که من یادمه Launch day PS4 حدود 16 تا بازی فیزیکی داشت 10 تا هم PSn که عناوینه خیلی خوبی مثل Flower /Trine2/Resogun/Contrast رو داشت.اگه این مضخرفه پس سوئیچ عملا هیچی نداره!!
کنسول رسما تلفیقی از 3 نسل قبلیه کنسول های نینتندو !هر چند بنظرم قیمتش خیلی خوب میاد اما بنظرم شالوده ای از تمام امکانات قبلی و عدم تمرکز روی یک چیز واحده.مهمترین مشکل کنسول هم همینه!عمر باتری کنسول رو که میبینی اون بحث بدون داک یک چیز فانتزی بیشتر نیست!با داک هم یک کنسول خانگی ضعیفه!دسته هاش جدا خوده Wii بچسبونی به کنسول میشه WiiU!
پ.ن:کاش یه فکری برای باتریش میکردن !
پ.ن2:صفحه اول تاپیک کاش نصفشو بذارید تو اسپویلر .خیلی طولانی شده!
بله بله نه که شما از روزه لانچ همراه با PS4 بودی ! کلا در هر تاپیکی اظهاره علاقتو نشون میدی ، لانچ تایتل های وان و 4 مزیتی که داشتن نسبت به سوییچ بازی های مولتی پلتفرمشون بود که کم هم نبود درسته اکثرا کراس جن بودند ولی بالاخره بودن + هر کدوم سه چهار تا انحصاری در یه حد و اندازه ، به شخصه اون دوران از رزوگان خیلی لذت بردم و کیلزون هم در حده یه بازی لانچ برام قابل قبول بود تا موج بعدی بازی ها بیان حالا شاید این وسط کسی از نک و بازی های دیگه لذت برده باشه .
Killzone خورد زمین؟ دومین بازی پرفروش روی PS4 هست طبق گفته ویکیپدیا!AAA اه Exclusive فقط Knack و Killzone بود که جفتشون با کله خوردن زمین
به خصوص Knack که قرار بود 1080P60P اجرا بشه اما جاش 1080P6P اجرا می شد!!!
ایشون از لحاظ فنی و امتیاز گفتنKillzone خورد زمین؟ دومین بازی پرفروش روی PS4 هست طبق گفته ویکیپدیا!
درسته كه كنفرانس كامل نبود و حرفي در مورد سخت افزار زده نشد اما خداييش اين قابليتهاي wii مانندش فوق العادست،جون ميده واسه دور همي و كلي صفا كردن
به هر حال کنتور که نمیندازه اون بنده خدا هم اصلا از PS4 حرفی نزد راجب لانچ سوییچ نظر داد که تعداد بازی های لانچش کمه و درست هم گفت حالا هر چقدر هم زلدا شاهکار باشه , لانچ یه کنسول فقط مربوط به بازی های انحصاریش در اون بازه زمانی نمیشه ولی شما چون خیلی علاقه داری الکی بحث رو به اونجا بردی ! در کل این نسل شما lunch day بهتری دیدی ؟من کنسولم رو روز لانچ دبی خودم رفتم حضوری از Jumbo گرفتم با هر دو بازی کیلزون و نک
دقیقا از روز لانچ همراه با PS4 بودم