مراسم معرفی سویچ حدود یک ساعت هست
این مراسم در تاریخ جمعه 24 دی ساعت 7:30 صبح به وقت تهران برگزار می شه
این مراسم در تاریخ جمعه 24 دی ساعت 7:30 صبح به وقت تهران برگزار می شه
آخرین ویرایش:
مراسم معرفی سویچ حدود یک ساعت هست
این مراسم در تاریخ پنجشنبه 23 دی ساعت 7:30 صبح به وقت تهران برگزار می شه
مطمئنی پسر؟ 13 ژانویه میشه جمعه ها!
سوییچ میاد قیمتش سریع تر پایین و معقول میشه چون تو ایران مثل ps4 اونوجری نیتندو مخاطب نداره الان قیمت ps4 اسلسم بخاطر عدم استقبال به سرعت با معمولی هاش همتراز شد اینجا کلا اینجوریه اگه استقبال زیاد باشه قیمت بالا نگه میدارن نباشه میکشن فیتیله رو پایینزمانش چه فرقی میکنه؟؟!!! قراره کنسول زمانی لانچ بشه که ۵ تا ۶ روز مونده به عید
کلا عیدم تعطیله بازار و ......
دم عیدم قیمت ها فضایی بالاست
هر جور حساب کنی منتظر لانچ nintendo switch موندن سخته و طولانی
از اون ور کنسول اومد خوب زمان لانچ مگه چنتا بازی داره ؟ اونم با قیمت دلال ها ما پول خون باباشونو میگیرن هر بازیشو راحت ۳۰۰ هزار میدن
کنسول wii u باندل ماریو کارت بازی فیزیکی یه فروشگاهی آکبند میداد ۱.۱۵۰ الان فروشگاه dc یه wii u باندل ماریو کارت اما ریفر و بازی روش نصبه فیزیکی نیست قیمت زده ۱.۷۳۰
و........
سوییچ میاد قیمتش سریع تر پایین و معقول میشه چون تو ایران مثل ps4 اونوجری نیتندو مخاطب نداره الان قیمت ps4 اسلسم بخاطر عدم استقبال به سرعت با معمولی هاش همتراز شد اینجا کلا اینجوریه اگه استقبال زیاد باشه قیمت بالا نگه میدارن نباشه میکشن فیتیله رو پایین
من اگه قیمتش معقول شه و بازی های خوبی هم بیاد براش صدرصد استقبال میکنم ازش ولی اول منتظرم شما به عنوان فن نیتندو یک امتحانیش بکنی بعد ما بریم سمتش Dنمیدونم چقدر کنسول ها نینتندو تو ایران خریدی و بازی کردی
من تمام کنسول ها خونگی نینتندو داشتم غیر از wii u چه از famicom ( میکرو ) بگیر چه از سوپر نینتندو چه ویترال بوی و ........ , تمام کنسول پرتابل نینتندو داشتم از game & watch بگیر تا 3ds
هیچوقت کنسول ها نینتندو ارزون نکردن و ارزون ندادن , 2 تا مثال نسبتا جدید : حتی همون wii هم قیمت xbox 360 میفروختن وقتی خریدم ( مگه اصلا wii میشناختن )
یا همین wii u که 299 دلار بود از ps4 که حالا بگیم 400 دلار بود گرونتر میفروختن و میفروشن ( ویی یو رو میدادن 1.800 بعد پلی 4 میدادن 1.450 )
این در صورتیه که بازم wii بیشتر میشناختن تا wii u تو ایران
چون خودم قبلا فن نینتندو بودم و عاشق نینتندو بودم دنبال کنسول ها نینتندو بودم بخاطر همین از همه چیش با خبرم
باید به همین خیال باشی nintendo switch ارزون بخری + اینم اضافه کن چند روز مونده به عیده و ........... اوه چه قیمتی بدن بهت حالشو ببری
من اگه قیمتش معقول شه و بازی های خوبی هم بیاد براش صدرصد استقبال میکنم ازش ولی اول منتظرم شما به عنوان فن نیتندو یک امتحانیش بکنی بعد ما بریم سمتش D
الان میگی این حرف استقبال زیاد بشه دلت طاقت نمیاره بدون ماریواگر بخوای بخری باید بزاری برج 4 تا 5 سال 96 بخری هم قیمت ها شکسته , هم تا معلوم شده کنسولی هست که بشه روش حساب کرد موفق میشه یا نه , تا چنتا بازی خوب براش بیاد و .........
من به احتمال 99 درصد nitendo switch نمیخرم , به دو دلیل
اول: پولش مهمه , چون هم خود کنسول بیاد اینجا نزدیک 2 میلیون میدن یهو
همین الان فروشگاه dc که معروفه بین گیمر ها یه wii u پک ماریو کارت ریفر که بازی نصبی داره نه فیزیکی گذاشته 1.730 میلیون در صورتی که قیمت این کنسول 200 دلاره
با اینکه wii u موفق هم نبوده تا الان
بازی هاشم چون کارتریجی هست خیلی گرونه صد در صد - کمنظر هکشم نمیشه شد حداقل یه 4 سالی طول میکشه هک شه
wii u که چیدمانش با سچیدمان سخت افزاری gamecube و wii یکی بود ما بعد از 4 سال هک شد 2012 لانچ شد - 2016 کپی خور نرم افزاری شد
دوم : من کلا با nintendo switch حال نکردم من اولیت اولم کنسول خونگیه نه این کنسول تبلت مانند , هیچوقت کنسول دستی انتخاب اولم نیست
اگر بخوای بخری باید خودت بخری
الان میگی این حرف استقبال زیاد بشه دلت طاقت نمیاره بدون ماریو
ولی همیشه ماه های اول خریدن یک کنسول اشتباهه چون اول کار نه خبری از بازی هست انچنان نه قیمتش به صرفه هست من اون اوایل که ps4 گرفتم واقعا پشیمون شده بودم