Nintendo Switch کنسول جدید نینتندو معرفی شد

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خبری از عرضه بایونتا 2 روی این کنسول نیست؟ تنها علت خریدنشه

به احتمال زیاد اکثر بازیا wii u روش پورت میشه
شایعه شده شاید بک وارد کنسول گیم کیوب داشته باشه و قراره ماریو سانشین براش ریمستر کنن

وقتی کنسول رو رونمایی رسمی کنن اعلام میشه چه بازیایی قراره روش عرضه شه. احتمال بیونتا 2 هم بنظرم زیاده چون روی وی یو خیلی بد فروخته. اصولا برای خیلیا کل بازیای وی یو بازیهای کاملا جدید محسوب میشه نینتندو باید مغز گلابی خورده باشه تک تکشون رو رو سوییچ ریمستر نکنه

درست میگی حق باتوه
همین الانش بازیا wii u یا پورت شدن یا دارن میشن روی پلتقرم ها 3ds - ps4 - xbox one و nintendo switch
فعلا که Splatoon و Lego City Undercover رسما گفته شده روی nintendo switch هم پورت میشن
کلا wii u خاص و دوست داشتنی بود با یه تعداد بازیخاص و جذاب و انحصاری که نینتندو کل بازیاشو تاراج کرد

مثلا بازی ها Yoshi's Woolly World و mario maker قراره برای 3ds پورت شن

نمیدونم رییس جدید نینتندو چجوری رسما اعلام کرد ما تا اول 2018 به تولید کنسول wii u ادامه میدیم و ساپورت نرم افزاری ادمه میدیم و حمایت میکنیم --- در صورتی که دیگه بازی براش نمیسازه و هر چی هم بازی داره رو داره میفرسته روی بقیه پلتفرم ها

خودم با nintendo switch اصلا اصلا حال نکردم تصمیم گرفتم وقتی نینتندو سوییچ لانچ شد یه wii u آکبند بخرم از سری آخری که خودشون گفتن تا 2018 فقط تولید میکنن و ساپورت نرم افزاری بیشتر هست اما الان میبینم با این وضع اصلا ارزش نداره خرید wii u برم xbox 360 بخرم خیلی وضعش از wii u بهتره

images

@ehsanservat

والا شایعات خیلی قوی توی فضای اینترنت هست که تولید وی یو عملا متوقف شده و نینتندو فقط داره انبارهاش رو خالی میکنه. این حرف رو هم نینتدو میزنه که بقیه کنسولا هم فروش بره. بیان بگن متوقف شده که ممکنه حس بدی تو خریدار بوجود بیاد.

وی یو هم کلا تمام شد دیگه. بازی براش نمیاد بجز همون زلدا که اونم فکر میکنم نینتندو بخاطر اینکه از 2012 که وی یو لانچ شده تا الان قولش رو دادن وگرنه اونم بعید نبود کلا نیاد. بیشتر وفای به عهد و پرستیژ کمپانی مطرحه. بعد از زلدا هم وی یو جزیی از تاریخه.
دو تا کنسول کم فروش داشتیم تو این نسل یکی وی یو و یکی هم ویتا که اتفاقا هر دوشون هم کنسولهای فوق العاده ای بودن. بعده ها بیشتر گیمرا قدرشون رو میدونن مثل دریمکست که الان بشدت در بین ریتروگیمرا محترمه و فنای تعصبی برای خودش جمع کرده

@ehsanservat

والا شایعات خیلی قوی توی فضای اینترنت هست که تولید وی یو عملا متوقف شده و نینتندو فقط داره انبارهاش رو خالی میکنه. این حرف رو هم نینتدو میزنه که بقیه کنسولا هم فروش بره. بیان بگن متوقف شده که ممکنه حس بدی تو خریدار بوجود بیاد.

وی یو هم کلا تمام شد دیگه. بازی براش نمیاد بجز همون زلدا که اونم فکر میکنم نینتندو بخاطر اینکه از 2012 که وی یو لانچ شده تا الان قولش رو دادن وگرنه اونم بعید نبود کلا نیاد. بیشتر وفای به عهد و پرستیژ کمپانی مطرحه. بعد از زلدا هم وی یو جزیی از تاریخه.
دو تا کنسول کم فروش داشتیم تو این نسل یکی وی یو و یکی هم ویتا که اتفاقا هر دوشون هم کنسولهای فوق العاده ای بودن. بعده ها بیشتر گیمرا قدرشون رو میدونن مثل دریمکست که الان بشدت در بین ریتروگیمرا محترمه و فنای تعصبی برای خودش جمع کرده

درسته حق باتوه ، حرف و عملشون یکی نیست
از اون ور خبر توقف تولید پخش شد،که رییس نینتندو گفت نه ما تولید ادامه میدیم ، اما چیزی از حمایت از نینتندو دیده نشده که هیچ تازه نینتندو هر چی wii u داره رو تاراج کرد عناوین هاشو پورت کرده و ........

حتی برداشته سرور بازی Devil’s Third که یک سال پیش عرضه شده رو خاموش کرده

حیف شد wii u کنسول واقعا جذاب و دوست داشتنی بود پتانسیل بالایی داشت واقعا حیف شد
البته من فکر میکنم زلدا کلا برای wii u ساخته شد بعد بخاطر تغییر روند قرار شد برای نینتندو سوییچم عرضه شه درست مثل زلدا شمشیر گرگ و میش که در اصل براس گسم کیوب ساخته شده بود اما با شکست gamecube بازی ادامه ساخت رفت و برای هر دو کنسول عرضه شد در نسخه اصلی یعنی گیم کیوب کاراکتر بازی دست چپ بود اما در نسخه wii بخاطر ویموت راست دست بود
درست مثل خیلی از بازیا گیم کیوبی که پورت شدن روی wii الانم بازیا wii u پورت میشن رو ninrendo switch

داشتم سایت nintendolife قسمت wii u نگاه میکردم چقدر بازیا کوچیک eshop این کنسول بدرد نخورن در حد بازیا فوق ساده اندرویدن

با این حساب از کنسول ها نینتندو باید دوباره یه wii تمیز گیر بیارم بخرم wii قبلیمو تازگیا فروختمش ، wii u که مرخصه و از nintendo switch اصلا خوشم نمیاد
فکر کنم آخرین کنسول نینتندو که داشته باشم همین wii و دیگه از نینتندو کنسول نخرم

• Like
Reactions: benjohn
درسته حق باتوه ، حرف و عملشون یکی نیست
از اون ور خبر توقف تولید پخش شد،که رییس نینتندو گفت نه ما تولید ادامه میدیم ، اما چیزی از حمایت از نینتندو دیده نشده که هیچ تازه نینتندو هر چی wii u داره رو تاراج کرد عناوین هاشو پورت کرده و ........

حتی برداشته سرور بازی Devil’s Third که یک سال پیش عرضه شده رو خاموش کرده

حیف شد wii u کنسول واقعا جذاب و دوست داشتنی بود پتانسیل بالایی داشت واقعا حیف شد
البته من فکر میکنم زلدا کلا برای wii u ساخته شد بعد بخاطر تغییر روند قرار شد برای نینتندو سوییچم عرضه شه درست مثل زلدا شمشیر گرگ و میش که در اصل براس گسم کیوب ساخته شده بود اما با شکست gamecube بازی ادامه ساخت رفت و برای هر دو کنسول عرضه شد در نسخه اصلی یعنی گیم کیوب کاراکتر بازی دست چپ بود اما در نسخه wii بخاطر ویموت راست دست بود
درست مثل خیلی از بازیا گیم کیوبی که پورت شدن روی wii الانم بازیا wii u پورت میشن رو ninrendo switch

داشتم سایت nintendolife قسمت wii u نگاه میکردم چقدر بازیا کوچیک eshop این کنسول بدرد نخورن در حد بازیا فوق ساده اندرویدن

با این حساب از کنسول ها نینتندو باید دوباره یه wii تمیز گیر بیارم بخرم wii قبلیمو تازگیا فروختمش ، wii u که مرخصه و از nintendo switch اصلا خوشم نمیاد
فکر کنم آخرین کنسول نینتندو که داشته باشم همین wii و دیگه از نینتندو کنسول نخرم
البته بعضی پورت هاش معمولی نیست تو خبر امده Mario Kart 8 شامل 24 جاده و 10 شخصیت جدید و یک حالت جدید Battle .. میشه به نسبت نسخه Wii U

البته بعضی پورت هاش معمولی نیست تو خبر امده Mario Kart 8 شامل 24 جاده و 10 شخصیت جدید و یک حالت جدید Battle .. میشه به نسبت نسخه Wii U
اون خبر تکذیب شده

من اصلا به شایعه ها کاری ندارم , خود بازی هایی که رسما اعلام شدن که از پلتفرم wii u قراره پورت شن روی پلتفرم ها دیگه , بازیا تاپ wii u هستن
حیف شد من خودم خیلی دوست داشتم wii u بخرم که با این وضع که میبینم ارزش خرید نداره

به احتمال زیاد دوباره یه wii تمیز بخرم که قیمتی هم نداره 150 تا حداکثر 250 هزار تومنه آخر آخرش , دیگه با کنسول ها نینتندو خداحافظی کنم
wii u که ارزش نداره با این شرایط - nintendo switch که اصلا به شخصه باهاش حال نکردم

البته با یه دید دیگه ام میشه نگاه کرد , بازی هایی که از wii u پورت میشن روی nintendo switch در اصل بازیا مولتی بین 2 کنسول هستن و باهم در ارتباطن و میشه آنلاین اون بازی رو بین wii u دارا و nintendo switch دارا بازی کرد - من احتمالشو کم میبینم

انگار قیمت wii u از 299 به 200 دلار کاهش پیدا کرده
Deals: Buy a Deluxe Wii U from Nintendo for $200

آخرین ویرایش:
من اصلا به شایعه ها کاری ندارم , خود بازی هایی که رسما اعلام شدن که از پلتفرم wii u قراره پورت شن روی پلتفرم ها دیگه , بازیا تاپ wii u هستن
حیف شد من خودم خیلی دوست داشتم wii u بخرم که با این وضع که میبینم ارزش خرید نداره

به احتمال زیاد دوباره یه wii تمیز بخرم که قیمتی هم نداره 150 تا حداکثر 250 هزار تومنه آخر آخرش , دیگه با کنسول ها نینتندو خداحافظی کنم
wii u که ارزش نداره با این شرایط - nintendo switch که اصلا به شخصه باهاش حال نکردم

البته با یه دید دیگه ام میشه نگاه کرد , بازی هایی که از wii u پورت میشن روی nintendo switch در اصل بازیا مولتی بین 2 کنسول هستن و باهم در ارتباطن و میشه آنلاین اون بازی رو بین wii u دارا و nintendo switch دارا بازی کرد - من احتمالشو کم میبینم
باید صبر کرد دید چی میشه چون پورت معمولی از Wii u به سوییچ ارزشی نداره باید یک اضافاتی داشته باشن که دارن احتمالا چون اونجوری کسی نمیاد نسخه پورت شده بگیره وقتی تفاوتی نکنه wii u هست دیگه
اگه خوب پشتیبانی بشه احتمال موفقیتش زیاده فعلا که نیتندو چند تا بازی براش معرفی کرده و چند مورد جدیدم براش تو راهه

• Like
Reactions: ehsanservat
باید صبر کرد دید چی میشه چون پورت معمولی از Wii u به سوییچ ارزشی نداره باید یک اضافاتی داشته باشن که دارن احتمالا چون اونجوری کسی نمیاد نسخه پورت شده بگیره وقتی تفاوتی نکنه wii u هست دیگه
اگه خوب پشتیبانی بشه احتمال موفقیتش زیاده فعلا که نیتندو چند تا بازی براش معرفی کرده و چند مورد جدیدم براش تو راهه
مسئله اینجاست که افراد کمی Wii U دارن برای همین هم حتی پورت ساده هم برای خیلی ها جدید هست.

از اسمش معلومه پورت , یعنی تبدیل با ریمستر و ریمیک فرق داره
کدوم بازی پورت شده ای فرق داشته , همین نینتندو خیلی از بازیا گیم کیوب پورت کرد برای wii یا چنتا بازی wii پورت کرد روی 3ds و ...............
همه همون نسخه ها اصلی بودن فوق فوقش یه مود فوق ساده به بازی هم اضافه کرده

فرق همینجاست چون wii u شکست خورد و فروش کمی داشت تو کل عمرمش 13 میلیون کنسول فروخته خیلی ها بازی ها wii u بازی نکردن
در صورتی که مثلا nintendo ds حدود 154 میلیون کنسول فروخت - یا wii بلا 100 میلیون کنسول فروخت - فروش wii u نصف gamecube شکست خورده هستش

با پورت کردن بازیا wii u رو nintendo switch نینتندو با یه تیر 3 نشون میزنه
1- کسایی که میخواستن wii u بخرن بخاطر این عناوینش اما نخریدن با خرید nintendo switch هم بازیا این کنسول دارن هم بازیا wii u دارن این افراد جذب میکنه
2- کسایی که wii u دارن و باهاش حال میکنن با بازی هاش حال میکنن اینطوری راضی میشن nintendo switch بخرن چون همون بازیا wii u روی این کنسول نینتندو سوییچ هست
3- اسمارت فون گیمر باز ها رو جذب میکنه بواسطه نوع طراحی nintendo switch - بعد میگه هم بازیا جدید اسارت فونی داریم مثل پوکون گو و ..... هم بازیا انحصاری خود نینتندو داریم هم بازیا کنسول wii u روش داریم هم بک وارد گیم کیوب داریم - خوب اینطوری خیلی ها جذبش میشن
مثلا همین wii u بخاطر بک وارد محشرش خیلی ها خریدنش یا هنوز وست دارن بخرن چون بازی ها تمام کنسول ها خونگی و دستی قبل از خودشو اجرا میکنه

عنوان beyound 2 هم مشخص شده که در انحصار زمانی این کنسول منحوس هست یعنی لعنت به این یوبی باگ نسل پیشم با بایونتا به فنا رفتیم.

Beyond Good & Evil 2 Reportedly A Timed Exclusive for the Switch Before Releasing on PC/PS4/XB1

• Like
Reactions: arash1996
عنوان beyound 2 هم مشخص شده که در انحصار زمانی این کنسول منحوس هست یعنی لعنت به این یوبی باگ نسل پیشم با بایونتا به فنا رفتیم.

Beyond Good & Evil 2 Reportedly A Timed Exclusive for the Switch Before Releasing on PC/PS4/XB1
دیگه الان انحصاری زمانی هم ترفند خوبی شده یجورایی یک معامله دو سر برده برای هر پلتفرمی باشه

• Like
Reactions: s.1
خبر جدیدی آمده که مستقیما شاید ربطی به سوییچ نداشته باشه ولی گمانه زنی هایی رو در مورد سخت افزار سوویچ بوجود آورده

شیلد تی وی ساخت انویدیا که سال 2013 لانچ شد از چیپ X1 استفاده میکنه که مشابه همونی ست که شایعاتش در مورد چیپ سوییچ هم وجود داره. همونجور که در پستهای قبلی تو همین تاپیک اشاره کردم انتظار میرفت که سوییچ از X2 استفاده کنه که برپایه ی معماری پاسکال هست.

منتها سخت افزار ورژن جدید شیلد مشخص شده و اینجور که از شواهد امر برمیاد خود انویدیا هم از X2 استفاده نکرده. و همون سخت افزار سال 2013 با اندکی تغییرات دوباره در مدل جدید هم استفاده میشه.

با توجه به اطلاعات جدید تقریبا میشه مطمئن بود که خبرهای یوروگیمر کاملا درسته و سخت افزار سوییچ همون چیزی ست که در شایعات هست
یعنی Tegra X1 که پرفورمنس مشابه وی یو رو ارائه میده

سلام ممنون از بچه ها ك اخبار رو تو اين قسمت پوشش ميدن ، ي سوالى از رفقا دارم اينه كه با اين اخبارى ك ب بيرون درز كرده ميشه چه نتيجه اى از قدرت نينتندو سويچ گرفت ي مقايسه با كنسولاى رقباى نسل هفتمى و هشتمى بكنيد ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
سلام ممنون از بچه ها ك اخبار رو تو اين قسمت پوشش ميدن ، ي سوالى از رفقا دارم اينه كه با اين اخبارى ك ب بيرون درز كرده ميشه چه نتيجه اى از قدرت نينتندو سويچ گرفت ي مقايسه با كنسولاى رقباى نسل هفتمى و هشتمى بكنيد ممنون

نمیشه با طعیت نظر داد ولی تقریبا همه ی کسایی که تو این قضیه صاحب نظر هستن معتقدن که باید انتظار پرفورمنس مشابه کنسولهای نسل هفتم رو داشت البته چون سخت افزار معماری جدیدی داره و فیچرهای مشابه DX12 رو ساپورت میکنه بعید نیست مثلا بشه مثلا بازیهایی مثل اسکایریم رو با تنظیمات نسل قبل 1080 اجرا کرد. همین هست حالا اندکی بالا یا پایین

نمیشه با طعیت نظر داد ولی تقریبا همه ی کسایی که تو این قضیه صاحب نظر هستن معتقدن که باید انتظار پرفورمنس مشابه کنسولهای نسل هفتم رو داشت البته چون سخت افزار معماری جدیدی داره و فیچرهای مشابه DX12 رو ساپورت میکنه بعید نیست مثلا بشه مثلا بازیهایی مثل اسکایریم رو با تنظیمات نسل قبل 1080 اجرا کرد. همین هست حالا اندکی بالا یا پایین
اگه با اين تفاسير كه شما ميگيد باشه ، سمت هيچ كنسولى بعد اومدن سويچ نميرم ممنون

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or