ehsanservat
کاربر سایت
کاری به پستای نامناسب یه عده ندارم، ولی با وجود کنسولهای فعلی/بعدی سونی و مایکروسافت و تاکید کمپانیهای بازیسازی روی سخت افزار (که همین باعث کوتاه شدن عمر کنسولهای سونی و مایکرو شد) قوی امکان موفقیت این کنسول خیلی کمه.
ضمنا در صورت موفقیتش هم (که درصدش کمه) باز گیمرهای ایرانی همین عقیده رو دارن، همونطور که Wii موفق شد ولی تو ایران کسی نمیخرید و همه دنبال PS3 و 360 بودن.
پ.ن: برام جالبه نینتندو دوباره همون سیاست Wii U رو دقیقا پیش گرفته، باز اینجا اکثریت امیدوارن با قیافه حق به جانب. همین الان هیچی نشده معلوم شد مس افکت اندرومدا برای سوییچ نمیاد. رد دد همینطور. یه ماه بگذره معلوم میشه باز N عدد بازی دیگه نمیان.
اون تیکه ای رو که بولد کردم دقیقا زدی تو خال
زمان ارزونیا همون وقتی کنسول ها لانچ شده بودن و وارد ایران شدن , کنسول wii هم قیمت xbox 360 بود ps3 کمی گرونتر بود بین 450 تا 500 هزار تومن بود
انقدر کسی تو ایران wii نخریده همین الان میشه با 150 تا 200 هزار تومن یه wii در حد آک خرید
من wii خریدم همین دوستان همش در حال مسخره کردن من بودن , وقتی هم مطلبی چیزی مینوشتم , میومدن میگفتن این کنسول آشغال - کنسول نما - گرافیکش در حد سگاه - اصلا wii کنسول نیست برای بچه هاست - مگه فسیلی - این نینتندو اصلا چی هست؟ و .................... الان تعجب میکنم همونا اومدن دارن میگن ما فن نینتندویم و ....
وقتی از دیدگاه ign و یوروگیم و ...... بازی ماریو گلگسی 1 بهترین بازی کل نسل هفت بود خود همینا داشتن خودشونو میکشتن چرا آنچارتد اول نشده چرا فلان اول نشده حق ما رو خوردن
تجربه خودم از wii
من وقتی wii داشتم تو دلم موند بازیا سطح بالایی که حتی مولتی بودن روی کل بقیه کنسول ها میومدن روی wii هم بیان , اما هیچوقت برای wii و ds نمیومدن بخاطر سخت افزار خیلی خیلی خیلی ضعیف ( برام عقده شد 2 تا بازی گرافیک بالا روش بازی کنم حداقل fps ها درست حسابی هم نداشت , مثلا بازی که برای psp میومد برای wii هم میومد )
آدم کنسول نمیخره که فقط برای چنتا انحصاری ( انحصاری ها همون کمپانی کنسول ساخته ) بازی کردن , بازی ها دیگه ام هستن که عالین و مهم
آخرین ویرایش: