Ostad fariborz
کاربر سایت
چرا شمای گیمر باید انتظار داشته باشی که گرافیک خارق العاده ps4رو روی سویچ ببینی؟@Cloud Strife
ماکان من کاری به اون دسته از فنها ندارم. توی هر فن بیسی میشه مشابه دوستانی که زیادی اغراق میکنند و الکی چیزی رو بیش از اندازه بالا میبرن پیدا کرده و هیچ عنوان هیچ محصول/شرکتی از این قاعده مستثنی نیست.
به نظرم با دید بدی داری سمت Switch میری ماکان و تمرکزت روی گذاشتی رو حواشی اون. اینکه N ماه پیش یکی از مسئولای نینتندو یه چیزی گفته یا اینکه ایده کپی برداری بشه یا نشه یا شده و.... این حرفا اصلا ارتباطی به خود کنسول و چیزی که الان دارن نشون میدن نداره. اینی که الان داریم میبینیم خداییش ایده و طرح خیلی جالبی داره و اگر نینتندو بتونه از تمام پتانسیلش استفاده کنه، ممکنه به یه محصول خیلی موفق و حتی یه استاندارد تبدیل بشه.
جدا نمیتونی بگی حتی یکبار این موضوع به ذهنت نرسیده که چی میشد اگه میتونستم بازیی که دارم انجام میدم رو به همین صورت و با همین کیفیت بعدا خارج از خونه/توی مسافرت و... ادامه بدم. بعید میدونم هیچ گیمری بتونه با قاطعیت بگه حتی یکبار این موضوع به ذهنش خطور نکرده. (اگه یادت باشه حتی بازیساز محبوب بازیسنتر یعنی کوجیما هم دنبال همچین کاری بود) الان Switch دقیقا داره این ایده و تفکر رو به واقعیت تبدیل میکنه و به نظر من دلیل اصلیی که الان اینقدر هیجان دور و برش رو گرفته بخاطر همینه.
در مورد بخش دوم صحبتات من حرفت رو به خودت برمیگردونم. الان ما اون سمت از طرف هر دو شرکت مایکرو و سونی داریم و 4K و HDR و گرافیک های محیرالعقول میبینیم که خیلی هم عالی هستند. ولی حالا من گیمر چرا باید برای دیدن این موضوع برای سومین بار هیجان زده باشم؟ چرا باید دلم بخواد نینتندو هم دقیقا و بدون ذرهای تغییر همین راهی رو که سونی و مایکرو در پیش گرفتن ادامه بده؟ بهتر نیست حالا که اون سمت دوتا (سه تا با احتساب PC) انتخاب داریم نینتندو دیگه خیلی تمرکزش رو روی این قضیه نذاره و بجاش یه کار جدید و متفاوت انجام بده؟ والا نمیدونم چرا به نظرتون دیدن همون چیزایی که سونی و مایکرو دارن الان نشون میدن، برای سومین/چهارمین بار از طرف نینتندو، میتونه جذابتر از Switch باشه که داره یه ایده متفاوت نسبت به رقبا رو دنبال میکنه.
در مورد اون مقایسه زلدا با PS2 هم نزن از این حرفا ماکان خداییش من خیلی دوست دارم با اون PS2 که میتونستی همچین گرافیکی رو (با همچین وسعتی و به صورت کاملا 3D) باهاش تجربه کنی، ببینم و یه چند وقتی باهاش بازی کنم نکن پسرم، میدونم دلت از نینتندو پره ولی از اینجور اغراقها نکن
در نهایت هم باید بگم که خداییش نمیخوام مثل این آدمای رو اعصاب به نظر بیام که با یه جمله سریع جلوی بحث و انتقاد رو میگیرن ولی خب اگر از این رویه نینتندو خوشت نمیاد (و این دو نسل اخیر هم همچین حسی نسبت بهش داشتی) چرا اصلا منتظر NX بودی؟ الان به نظرم انتظار اینکه نینتندو بیاد یه دفعهای یه کنسول خونگی بسیار قوی و استاندارد (مثل مایکرو و سونی) منتشر کنه و همه بازیاش هم بشن فوق رئال و گرافیک خفن داشته باشن، از پایه یه انتظار نامناسب و اشتباهه. نینتندو سالهاست روند متفاوتی نسبت به دیگر شرکتا در پیش گرفته و گیمرا هم نشون دادن که در صورت حمایت سازندهها، کاملا از این رویه نینتندو پشتیبانی میکنند. ( موفقیت Wii و خصوصا 3DS با وجود رقبای بسیار قدرتمندتر از لحاظ سخت افزاری کاملا گواه این موضوع هست)
با وجود اینکه به نظر خودم قدرت و گرافیک نشون داده شده موقع معرفی Switch کاملا براش مناسب به نظر میاد، اما این یه حقیقت انکار نشدنیه که اگه کسی بخواد گرافیک و قدرت روز دنیا رو توی بازیها تجربه کنه نباید سمت پلتفرمهای نینتندو بره. اگه گرافیک میخواید باید برید سمت مایکرو، سونی یا PC. نینتندو راهش از بقیه جداست و این دیگه یک حقیقته که فکر کنم همه تا الان درکش کردن. اگه چیزی که نینتندو داره نشون میده به سلیقتون نمیخوره، دقیقا معنیش همینه که سلیقه شما با نینتندو یکی نیست. خیلی راحت بیخیال Switch بشید. دست کم ۲-۳ تا آپشن دیگه وجود داره و میتونید از اونا برای رفع نیازتون استفاده کنید. هیچ محصولی برای تمام افراد طراحی نشده و کنسولای خونگی و دستی هم از این قاعده مستثنی نیستن.
جواب سادست ،کسی که سوار بنز میشه محاله دیگع حاظر بشه پراید بخره .حالا اون پراید رو هرچقدم خوشکل کنن
این کنسول همول وی یو هست.
مگه فراموش کردی زمان عرضه وی یو هم میگفتن برید ادامه بازیش رو روی دسته انجام بدید.
شما بر اساس احساسات حرف می زنید من بر اساس منطق
خلاصه اینکه نینتدو به اخر خط رسیده..