نمایشگاه/رویداد Nintendo Press Conference | E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب شاید اولین کنفرانسی که قراره تنور E3 امسال رو گرم کنه ، Pre E3 Conference شرکت Nintendo باشه که قراره از دقایقی دیگه پخشش آغاز بشه ، در این کنفرانس اونطور که تا کنون اعلام شده قراره بیشتر در مورد جزییات و مشخصات کنسول جدید این شرکت یعنی Wii U صحبت بشه ، در این نمایش قراره اقای Saturo Iwata ریئس شرکت Nintendo درباره این کنسول سخنرانی داشته باشن .

Nintendo-E3-600x341.jpg

اما شاید مهمترین نمایش نینتندو برای امسال رونمایی از قدرت Wii U برای خبرنگاران و مطبوعات در روز 5 June باشه ، جایی که نینتندو با دست پر پذیرای اونها خواهد بود ، تا همین الان بازی های زیادی برای این کنسول ناشناس معرفی شده ، کنسولی که حتی جزئیات سخت افزاری اون هم مشخص نشده ، تعدادی از این بازی ها عبارتند از :

Assassin's Creed III

Injustice : God Among Us

Aliens : Colonial Marines

DarkSiders II

Rayman Legends

Ninja Gaiden III

NBA 2K13

Pikman

Killer Freaks from Outer Space

و چند عنوان بازی انحصاری Wii U مانند Zelda ، Mario و Metroid و ... که مطمئنا نشان دهنده ی قدرت این دستگاه خواهند بود .

باید منتظر کنفرانس اصلی نینتندو در روز 5 June بمانیم تا اولین رونمایی زنده از Wii U و ارائه نمایش از بازیهای ان به صورت Real Time را شاهد باشیم .

سایت رسمی نینتندو برای E3 2012 :

Official Site - Nintendo All-Access at E3 2012

پارسال به خاطر کنترلرش توی ذوقم خورد ، ولی الآن که بهش عادت کردم و یه کمی هم بیشتر از پارسال از کنترلرش خوشم اومده ، خیلی منتظر کنفرانس هستم !
نینتندو هم صحبت های اضافی رو از قبل توی چند تا ویدئو انجام داده و مثل اینکه فقط میخواد بازی برای Wii U نشون بده. حتی اگه سخت افزارش هم چیز خیلی خاصی نباشه ، دیدن کلی بازی توی کنفرانس حال میده ! :دی
صد در صد watch dogیکی از بازیهای اولیش هست.
احتمالا با دو تا باندل عرضه میشه:
یکی با کنترل پرو یا همونی که جدید معرفی کردن که معمولی هست.برای اینکه قیمت کمتری در بیاد .
دومی با همون تبلت و قیمت بالاتر.

در مورد سخت افزار هم من عقیده دارم قدرتش حداقل دو برابر این نسله ببینید کی گفتم.:d

نینتندو ضایعمون نکنی امشب.

در مورد سخت افزار هم من عقیده دارم قدرتش حداقل دو برابر این نسله ببینید کی گفتم.:d
اگه بود سونی و مايكروسافت ديشب كنسول هاشون رو رونمایی كرده بودن تا بازار رو تو فاصله زمانی لانچ Wii U و لانچ كنسول های بعديشون از دست ندن.
تنها چيزی كه احتمالش صفره همينه.
وقتی كرايتك می گه برنامه ای براش نداريم و THQ می گه مترو براش نمياد معلومه از اين خبرا نيست.

اگه بود سونی و مايكروسافت ديشب كنسول هاشون رو رونمایی كرده بودن تا بازار رو تو فاصله زمانی لانچ Wii U و لانچ كنسول های بعديشون از دست ندن.

سهيل همش به نينتندو به ديد منفي نگاه ميكنيا .نيمدونم چي بدي بهت كرده .

وقتی كرايتك می گه برنامه ای براش نداريم و THQ می گه مترو براش نمياد معلومه از اين خبرا نيست.

با این جمله میشه سه حالت رو پیشبینی کرد:
اول سخت افزار کنسول جدید از نظر قدرت تفاوت چندان یا هم سطح همین نسله که اگه اینطور باشه بازیهای مولتی باید براش رلیز میشدن مثل همین مترو که گفتی.

حالت دوم وضع سخت افزار از نظر قدرت خرابه وکمتر این نسله که نمیشه روش این بازی رو پورت کرد.که این احتمال رو خیلی کم میدم چون دیگه هر چی بخوان دسته پایین بگیرن حداقل اندازه نسل الان قدرت داره .

حالت سوم که من بیشترین احتمال رو همین میدم سخت افزار قدرتش خیلی بیشتر این نسله و برای پورت بازی باید دستورات دوباره اصلاح بشن چون معماری بالاتری روی کنسول هست برای همین فعلا منصرف شدن تا نسل بعد روی هر سه تا پلتفرم کار کنن.

البته استفاده از معماری جدید قدرت بیشتر نمیاره مگر اینکه تعداد هستهای پردازشی بیشتر شده باشه.

تا 4ساعت دیگه همچی معلوم میشه.

خب همین اوله بسم الله یکی از بازیهای Wii U لیک شد. یه زلدای جدید >:d:

i7688_zelda-fan-made-23-12-47-.jpg

منبع:
troll.png

اشتباهی که خیلی هامون انجام دادیم ، سر کنسول Wii بود که به خاطر کنترلر و قدرت سخت افزاری و به طبع گرافیکیش فکر میکردیم ارزش نداره در صورتی که نینتندو با ماریو های فوق العادش ، پلتفرمری مثل زک & ویکی ، شوتری در حد متروید ، ادونچری مثل زلدا و کلی بازی دیگه یسری از خاطرات بزرگ مون رو زنده کرده بود که سر کارهای بچگانه بهش بها ندادیم !

یه ماریو معرفی شه و قیمت کنسول خوب باشه دیگه اشتباه نسل فعلی تکرار نمیشه و میره تو لیست خرید ... >:d

یه خوبیی که نینتندو داره اینه که به ندرت پیش میاد بازی های کنفرانسش قبلش لو بره. چیزایی که قبلا معرفی شده که هیچی ولی عناوین جدیدیش تا اونجایی که من یادمه این اواخر هیچ موقع لو نرفته که باعث میشه کنفرانس مثل قدیما جذابیت بالایی داشته باشه

اگه GTA V امشب رو Wii U نشونش دادن یعنی رسما کنفرانس نینتندو میره رو هوا دیگه این IP جدید یوبی به کنار :d
بهترین کنفرانس E3 همین نینتندو هست نمیدونم چرا انقدر سرش هایپ شدم ولی اگه نمایشش فوق العاده باشه رسما میرم تو کار خریدش

با این جمله میشه سه حالت رو پیشبینی کرد:
اول سخت افزار کنسول جدید از نظر قدرت تفاوت چندان یا هم سطح همین نسله که اگه اینطور باشه بازیهای مولتی باید براش رلیز میشدن مثل همین مترو که گفتی.

حالت دوم وضع سخت افزار از نظر قدرت خرابه وکمتر این نسله که نمیشه روش این بازی رو پورت کرد.که این احتمال رو خیلی کم میدم چون دیگه هر چی بخوان دسته پایین بگیرن حداقل اندازه نسل الان قدرت داره .

حالت سوم که من بیشترین احتمال رو همین میدم سخت افزار قدرتش خیلی بیشتر این نسله و برای پورت بازی باید دستورات دوباره اصلاح بشن چون معماری بالاتری روی کنسول هست برای همین فعلا منصرف شدن تا نسل بعد روی هر سه تا پلتفرم کار کنن.

البته استفاده از معماری جدید قدرت بیشتر نمیاره مگر اینکه تعداد هستهای پردازشی بیشتر شده باشه.

تا 4ساعت دیگه همچی معلوم میشه.
دوست عزيز واقعا نمی دونم شما چطوری به اين نتيجه رسيدی كه سخت افزارش خيلی قوی تر از PS3 و 360 ـه؟ شما بخوای وجود يه چيزی رو اثبات كنی بر طبق شواهده درست؟
تا الان هر چی اسكرين شات و تريلر از بازی های Wii U اومدن گرافيك شاخی توشون نديديم. نمی دونم تريلر بازی های يوبی سافت رو ديدی يا نه.
كرايتك و THQ رو كه گفتم. اپيك هم چيزی در مورد اوردن UE 4 به روی Wii U نگفته. مطمئنم باش كلی استديو از وضع گرافيكش عصبانين و بعدا صداش در مياد. بخاطر همين تو گزارش IGN اشاره شده بود خيليا براش بازی نمی سازن.
مثلا خود همين اپيك كه گفتم الان دنبال ساخت لاين آپ كنسول نسل بعد مايكرو هست، مسلما مشخصات سخت افزاری كنسول مايكرو به قدری جلوئه كه UE 4 روش اجرا می شه، بقيه استديوهایی هم كه ظاهرن نيستن همينطور همه دنبال ساخت لاين آپشون برای نسل بعد سونی و مايكروسافتن. اين وسط نينتندو همون سياست اين نسل رو می خواد دنبال كنه، اصلا اگه قرار بود سياستش رو تغيير بده و بياد سمت گرافيك اسم Wii رو از كنسولش برمی داشت چون Wii اشاره داره به تحول كه هم تو Wii و هم تو Wii U اين تحول با كنترلرها و گيم پلی بود نه گرافيك.
سه ساعت ديگه فكر كنم فقط بخندم به اين حرفای گرافيك نسل بعد تو Wii U...

آخرین ویرایش:
یه شایعه قدرتمند داریم درمورد Mass Effect برای Wii U:

i7692_9pvfq.png

فیسسبوک رسمی المانی ME.

---------- نوشته در 06:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:10 PM ارسال شده بود ----------

اگه GTA V امشب رو Wii U نشونش دادن یعنی رسما کنفرانس نینتندو میره رو هوا دیگه این IP جدید یوبی به کنار :d
بهترین کنفرانس E3 همین نینتندو هست نمیدونم چرا انقدر سرش هایپ شدم ولی اگه نمایشش فوق العاده باشه رسما میرم تو کار خریدش
GTA رو خیلی وقت قبل پیش بینی کرده بودم :دی.
در بدترین حالت کنفرانس نینتندو بهترین هست بین شرکتها کنسول دار.
30 دقیقه هم که Pre-E3 داشتن و میشه گفت مسائل خواب اور و کم اهمیت رو جلوجلو دادن رفت. حالا یه نینتندو مونده یه دنیا فن و تعداد زیادی انونسمنت.

من از کجا کنفرانس رو ببینم که ...یلتر نباشه تو گیم اسپات با اینکه عضوم ولی برا مایکرو رو خواستم ببینم فقط یه صفحه سفید میومد

سلام.اگه میشه یک لینک برای دیدن مستقیم کنفرانس نینتندو بزارید.دیشب که بدون مشکل کنفرانس مایکرو رو دیدم:x از دوستان هم به خاطر لینک دیشب تشکر میکنم.فک کنم دیدن این کنفرانس از دوتایه دیگه واجب تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or