نمایشگاه/رویداد Nintendo Press Conference | E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب شاید اولین کنفرانسی که قراره تنور E3 امسال رو گرم کنه ، Pre E3 Conference شرکت Nintendo باشه که قراره از دقایقی دیگه پخشش آغاز بشه ، در این کنفرانس اونطور که تا کنون اعلام شده قراره بیشتر در مورد جزییات و مشخصات کنسول جدید این شرکت یعنی Wii U صحبت بشه ، در این نمایش قراره اقای Saturo Iwata ریئس شرکت Nintendo درباره این کنسول سخنرانی داشته باشن .

Nintendo-E3-600x341.jpg

اما شاید مهمترین نمایش نینتندو برای امسال رونمایی از قدرت Wii U برای خبرنگاران و مطبوعات در روز 5 June باشه ، جایی که نینتندو با دست پر پذیرای اونها خواهد بود ، تا همین الان بازی های زیادی برای این کنسول ناشناس معرفی شده ، کنسولی که حتی جزئیات سخت افزاری اون هم مشخص نشده ، تعدادی از این بازی ها عبارتند از :

Assassin's Creed III

Injustice : God Among Us

Aliens : Colonial Marines

DarkSiders II

Rayman Legends

Ninja Gaiden III

NBA 2K13

Pikman

Killer Freaks from Outer Space

و چند عنوان بازی انحصاری Wii U مانند Zelda ، Mario و Metroid و ... که مطمئنا نشان دهنده ی قدرت این دستگاه خواهند بود .

باید منتظر کنفرانس اصلی نینتندو در روز 5 June بمانیم تا اولین رونمایی زنده از Wii U و ارائه نمایش از بازیهای ان به صورت Real Time را شاهد باشیم .

سایت رسمی نینتندو برای E3 2012 :

Official Site - Nintendo All-Access at E3 2012

اقا قرار نبود اصلا تو این برنامه بازی نشون بدن ، فقط میخواستن چنتا از Feature های Wii U رو نشون بدن که به نظرم بهترین کار رو کردن و پس فردا به خاطر این قابلیت ها نیم ساعت وقت کنفرانس هدر نمیره ! اونجاست که باید منتظر بازی و تک دمو و ... باشید ، امروز اصن مهم نبود ! به جز همین کنترلر کلاسیک و معرفی رسمی نینتندو نتورک ! راستی اسم سینی هم به Wii U Gamepad تغییر یافت :دی

پ.ن : میدونم که بازیها تایید میشن میثم ولی امشب که اسمی ازشون نیومد :دی ولی مطمئنم پس فردا نینتندو میترکونه :دی

1 ساعت تحمل کنی امبرگو تموم بشه اطلاعات و عکس ها سرازیر میشه :دی

ممد اون جوی استیک سمت راستش خیلی ستمه :دی یعنی چی اونو بردن بالا :دی

دستش خداییش خیلی شهیده:دی ورداشتن جای دکمه ها رو تغییر دادن که پس فردا کارشون به دادگاه نکشه :دی
ولی یه خوبیی داره اینه که خوش دسته حتی با وجود اینکه جای دکمه هاش تغییر کرده چون شبیه دسته 360 طراحی شده و خیلی خوب تو دست قرار می گیره.
یعنی این کنترلر کاملا ناقص العقل بودن اهالی نینتندو رو در این زمینه تایید میکنه!:دی
یکی نیست بگه نشستی با این چیزی که طرح زدی بازی کنی؟

بابا اصلا بد نیست. فقط جای انالوگ و دکمه ها عوض شده و الان فقط چون ظاهرش عجیبه اینجوریه فقط نیاز هست دو ساعت باهاش بازی کنیم و بعدش فراموش میشه و شاید از دسته 360 هم بهتر باشه
همین الان من داشتم با دسته 360 موقعیت دکمه های این دسته رو می سنجیدم
تقریبا هیچ تفاوتی نداره و به همون راحتی دسته 360 میشه باهاش بازی کرد. میگید نه امتحان کنید با تخیلتون :دی

---------- نوشته در 03:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:25 AM ارسال شده بود ----------

از همین نمایش کوچیک چند تا موضوع تقریبا مشخص شد:
اینکه دسته مولتی تاچ نیست ( چون خیلی ها میگفتن ممکنه که آخر مولتی تاچ بشه ولی ظاهرا نشده)
اسم Wii U اسم نهایی کنسول جدید نینتندو هست
نینتندو خیلی روی سوشال و بخش آنلاین کنسول حساب باز کرده( اسم این بخش رو Miiverse که مخفف Mii universe هست گذاشتن). حالا اگه وقت بشه لیست قابلیت های معرفی شده توی این ویدئو رو میزارم .قابلیتی که همیشه در حین بازی میتونید با دوستاتون در ارتباط باشید( حتی توی بازی هایی که مولتی ندارن و کاملا تک نفره انجام میشن) و در مورد بازی و مسایل دیگه بحث کنید(text messaging) یا اینکه نکته خاصی در مورد اون بازی یا اون مرحله ای که دارید میرید بین هم رد و بدل کنید .اسکرین شات از بازی بگیرید و برای هم ارسال کنید. روی اسکرین شات می تونید نکته خاصی که مد نظرتون هست بنویسید یا علامت خاصی بکشید و بعد اون رو برای دوستتون ارسال کنید.

---------- نوشته در 03:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 AM ارسال شده بود ----------

آقا از دسته ایراد نگیرید :دی
طراحیشم خواستن شبیه دسته اصلی کنسول بشه که یه شکل در بیاد( منظورم شکل قرار گیری دکمه های اصلی و آنالوگ استیک راست هست)

wii_u-3.jpg

phpFs9wGE2.jpg

آخرین ویرایش:
اين نيتندو خنگ چرا انالوگهارو مثه ويتا پايين نذاشته؟
ويتا خيلي خوش دسته يكي از دلايلش همين انالوگها هستن كه پايين هستن
درضمن بنظر ميرسه دي پدش خيلي سفت و ناجور هست:d

این پد سیاه رنگش خیلی باحاله ! :دی یه حس بهتری نسبت به سفیده داره !
خود دسته هم خوش دست به نظر میرسه و فقط جای آنالوگ هاش عجیبه و باید توی دست امتحان بشه ! :دی

تو نگاه اول که به نظر میاد جای دکمه هاش شدیدا رو اعصاب باشه :دی به نظرم واسه اکشن های سریع مشکل ساز بشه. البته اینا فقط از رو عکس اینجوری به نظر میاد، مطمئنا به خوبی تست شده و امیدوارم برعکس اون چیزی که فکر می کنم خوش دست باشه.

باورم نمیشه 270 مگ ضرر زدم به خودم واسه این !! :دی. تا اینجا:

• Pro Controller نقطه مقابل GamePad هست. درواقع رسالت Wii U و GamePad ایجاد تجربه جدید و منحصر به فردی هست که هیچ گیمری نداشته تا الان. با Pro Controller این کنسول میشه یه Xbox360ـه Update شده.
  • قابلیت "کامنت گذاری" واقعا عالیه. میشه نظر همه دوستا رو درمورد Item یا Boss یا هرچیزی دیگه رو دید و استفاده کرد.
  • چت تصویری ام جای بحث نداره. بدون استفاده از ابزار اضافه مثل Kinect یا Eye Toy خیلی راحت صورت پذیره.
  • App ـی م که قراره واسه همه Device ها عرضه بشه ام جالبه. Halo Waypoint با قابلیت کامنت گذاری و پیغام.
  • طراحی جدید GamePad عالی. خوش‌دستر بنظر میرسه از قبلیه.

نینتندو گرگ بارون دیده ست. با همین کار 30 دقیقه از کنفرانس کم شد که هیچ، قبل از E3 ام نظر کامیونیتی رو به خودش جلب کرد.

نینتندو همیشه بهترین کنفرانسا رو داشته حالا یکی دو تا رو فاکتور بگیرین . امسال با وی یو و بازیهاش مطمئنن خارق العاده میشه .

اقا من هرجور فکر کردم نفهمیدم چه مدلی باید باید آنالوگ های بالا رو رسم کرد !
اصلا نمیشه !:|
فکر میکنم آخر این تبلت رو جوا بفروشن و رو کنسول از همون دسته 360 ها بزارن که بسیار هم خوبه !
ولی خدایی شصت من که دستم بزرگه نمیرسه به اون چه برسه به آدم های دست کوچیک !:دی

اقا من هرجور فکر کردم نفهمیدم چه مدلی باید باید آنالوگ های بالا رو رسم کرد !
اصلا نمیشه !:|
فکر میکنم آخر این تبلت رو جوا بفروشن و رو کنسول از همون دسته 360 ها بزارن که بسیار هم خوبه !
ولی خدایی شصت من که دستم بزرگه نمیرسه به اون چه برسه به آدم های دست کوچیک !:دی
برو يك جاي ديگه ترول كن فقط بلديد نينتندو رو ترول كنيد واقعا اسم شما را بايد گذاشت كاربر سايت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or