نمایشگاه/رویداد Nintendo Press Conference | E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب شاید اولین کنفرانسی که قراره تنور E3 امسال رو گرم کنه ، Pre E3 Conference شرکت Nintendo باشه که قراره از دقایقی دیگه پخشش آغاز بشه ، در این کنفرانس اونطور که تا کنون اعلام شده قراره بیشتر در مورد جزییات و مشخصات کنسول جدید این شرکت یعنی Wii U صحبت بشه ، در این نمایش قراره اقای Saturo Iwata ریئس شرکت Nintendo درباره این کنسول سخنرانی داشته باشن .

Nintendo-E3-600x341.jpg

اما شاید مهمترین نمایش نینتندو برای امسال رونمایی از قدرت Wii U برای خبرنگاران و مطبوعات در روز 5 June باشه ، جایی که نینتندو با دست پر پذیرای اونها خواهد بود ، تا همین الان بازی های زیادی برای این کنسول ناشناس معرفی شده ، کنسولی که حتی جزئیات سخت افزاری اون هم مشخص نشده ، تعدادی از این بازی ها عبارتند از :

Assassin's Creed III

Injustice : God Among Us

Aliens : Colonial Marines

DarkSiders II

Rayman Legends

Ninja Gaiden III

NBA 2K13

Pikman

Killer Freaks from Outer Space

و چند عنوان بازی انحصاری Wii U مانند Zelda ، Mario و Metroid و ... که مطمئنا نشان دهنده ی قدرت این دستگاه خواهند بود .

باید منتظر کنفرانس اصلی نینتندو در روز 5 June بمانیم تا اولین رونمایی زنده از Wii U و ارائه نمایش از بازیهای ان به صورت Real Time را شاهد باشیم .

سایت رسمی نینتندو برای E3 2012 :

Official Site - Nintendo All-Access at E3 2012

مشتاقانه منتظر کنفرانس نینتندو هستم:d
با اینکه کفگیر به ته دیگ رسیده و اصلا پول ندارم ولی منتظر کنسول جدید نینتندو هستم همراه با ماجراجویی دیگری از لینک:x
نتونستم این نمایسی که در توکیو بود ببینم ولی E3 سعی میکنم حتما همون موقع نگاه کنم

من منتظر ماريو با موتور CE 3 هستم كه توش همه تارهای سيبيل ماريو معلوم باشه:دی
ايشالا كه آخرين كنفرانس نينتندو هست، شركتی كه به دليل اينكه هر چی داره از آی پی های فرسوده شه مجبوره سخت افزارش رو هم عقب نگه داره و چيزای بنجلی رو با اسم نوآوری به خورد مردم بده...
مايكرو بايد اول نسل قبل با Rare يه جا می خريدش
چون دست خودشون نیست !!
جوون تر كه بوديم می ديديم دخترا اينا در مورد پسرا می گفتن:دی
ديگه از گيمر آی دی های بنده معلومه همه چی، ترولهای سطح بالاتر رو انتظار داشتم:دی
حقيقت تلخه، نينتندو جاش توی سطل زباله ست، اون چند تا مجله ای هم كه تو ايران تو چند سال اخير گنده اش كردن بخاطر قالب كردن نوشته هاشون در مورد Wii و DS بوده.

آخرین ویرایش:
برای اولین بار تو عمرم واسه کنفرانس نینتندو هایپ شدم :دی اگه بازی های لانچ مناسبی داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه به جای Vita اینو میخرم :دی

فکر کردم تو PreConference دیروز سخت افزار رو مشخص میکنن پس امشب سخت افراز نهایی WiiU مشخص میشه .احتمالا قیمت و تاریخ ریلیس رو هم میگن.
همین الآن از پشت صحنه به من خبر دادن دو تا بچه دست والدینشون رو ول کردن اومدن تو این تاپیک و قصد ترول های مضخرف سادیسمی دارن گفته شده باهاشون دهن به دهن نشین چون دست خودشون نیست !!

پست پارسال ـم دقایقی قبل از کنفرانس نینتندو.
نمیدونم چرا ولی به طرز فوق العاده ای منتظر کنسول جدید نینتندو هستم یعنی ترکیب بازیهای بزرگ مولتی(که تا قبل از این فقط رو 360 و PS3 میومدن) + انحصاریهای بزرگ خود نینتندو اونم با کیفیت HD و نواوری های خاص نینتندو در طراحی کنسولش باعث میشن به احتمال خیلی زیاد بره تو لیست خرید.
فقط امیدوارم قیمت مناسبی داشته باشه.
همچنان اصرار دارم بازی بعدی Ready at Dawn در کنفرانس رونمایی میشه.
خیلی جالب میشه Watch Dog رو در کنفرانس با همون کیفیت دیشب ببینیم، هر چی باشه کنفرانس امسال نینتندو (هر چند کم) بوی نسل بعد رو میده و نمی خوام از دستش بدم.
در نهایت طبق گزارشات موثق قیمت کنسول 250 یورو /380 دلار خواهد بود که کم هم نیست!

پارسال به خاطر کنترلرش توی ذوقم خورد ، ولی الآن که بهش عادت کردم و یه کمی هم بیشتر از پارسال از کنترلرش خوشم اومده ، خیلی منتظر کنفرانس هستم !
نینتندو هم صحبت های اضافی رو از قبل توی چند تا ویدئو انجام داده و مثل اینکه فقط میخواد بازی برای Wii U نشون بده. حتی اگه سخت افزارش هم چیز خیلی خاصی نباشه ، دیدن کلی بازی توی کنفرانس حال میده ! :دی

من هم همه ی امیدم به همین کنفرانس نینتندو هست که یه اویل جدید برای 3DS معرفی کنه بلکه یه کم حال کنیم:(نمیدونم چرا E3 امسال اصلا حال نکردم:(به غیر از AC3 با Splinter و The last با بقیه زیاد حال نکردم:(کلا E3 امسال رو تو 3 جمله دیدم 1.معرفی امکانات اینترنتی2.معرفی کتابچه و تبلت3.رقص و خوانندگی و بزن بکوب و بانوان گرامی روی سن;)البته وراجی کردن هم خودش مزید به علت بود که دیگه جا نشد بنویسم:dاز بس فک زدن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or