نمایشگاه/رویداد Nintendo Press Conference | E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب شاید اولین کنفرانسی که قراره تنور E3 امسال رو گرم کنه ، Pre E3 Conference شرکت Nintendo باشه که قراره از دقایقی دیگه پخشش آغاز بشه ، در این کنفرانس اونطور که تا کنون اعلام شده قراره بیشتر در مورد جزییات و مشخصات کنسول جدید این شرکت یعنی Wii U صحبت بشه ، در این نمایش قراره اقای Saturo Iwata ریئس شرکت Nintendo درباره این کنسول سخنرانی داشته باشن .

Nintendo-E3-600x341.jpg

اما شاید مهمترین نمایش نینتندو برای امسال رونمایی از قدرت Wii U برای خبرنگاران و مطبوعات در روز 5 June باشه ، جایی که نینتندو با دست پر پذیرای اونها خواهد بود ، تا همین الان بازی های زیادی برای این کنسول ناشناس معرفی شده ، کنسولی که حتی جزئیات سخت افزاری اون هم مشخص نشده ، تعدادی از این بازی ها عبارتند از :

Assassin's Creed III

Injustice : God Among Us

Aliens : Colonial Marines

DarkSiders II

Rayman Legends

Ninja Gaiden III

NBA 2K13

Pikman

Killer Freaks from Outer Space

و چند عنوان بازی انحصاری Wii U مانند Zelda ، Mario و Metroid و ... که مطمئنا نشان دهنده ی قدرت این دستگاه خواهند بود .

باید منتظر کنفرانس اصلی نینتندو در روز 5 June بمانیم تا اولین رونمایی زنده از Wii U و ارائه نمایش از بازیهای ان به صورت Real Time را شاهد باشیم .

سایت رسمی نینتندو برای E3 2012 :

Official Site - Nintendo All-Access at E3 2012

66719660398674373726.png

gamespot :)

یک چیزی می زارم جبهه نگیرید برای خندست توی چت باکس gi می گفتن :d:

chris4276: usher fantasy 13
mrbastille: Pandora's usher
kinosterrrrr: Splinter Cell: Blackusher
racingjason59: FALLOUT 4
willievermakeit: Gone with the Usher
spykam22: Usher Cry 3
kinosterrrrr: Usher Six 3
americanbrony: FAR USHER 3
deathnote420: Usher's Dream land!
willievermakeit: The Ushers
chris4276: avatar the last usher
kinosterrrrr: Ghost Usher
wantafig: Usher, Usher & Irene
psychoticfix: Modern Usherfare 3
sophia616: Usher's Kong Quest
spykam22: Dead Usher 3
juvular: Tales of usher
napalmninja: Lord of the Usher
psychoticfix: Ushermoon
deathnote420: Kingdom Usher 3
jrider46: Demons Usher
wycked07: The Last of Usher
juvular: Usher Hero 2
atomic_collidersg: usher slug 8
jazmataz16: Usher's Mansion 2
willievermakeit: Usher Hearts
raiinbowdrop: USHEROUT 4
wycked07: Parapa the Usher
malevolentfrivolity: FallUsher
Super Paper Usher

کنفرانس کاملن معمولی . نینتندو اصلن خوب کار نکرد .
ترتیب بهترین کنفرانس ها به نظرم :
سونی - یوبی سافت - نینتندو - مایکروسافت - ای ای

سلام

من در دو کلمه باید بگم

EPIC FAIL

مثلا نمی تونستن از بازیهای آینده یک تیزر نشون بدن یه زلدای اف زیروی چیزی )x

پ.ن:
این پکتر گفته بود E3 امسال خسته کننده هست من باور نکردم گفتم باز دوباره قرصش رو پشت و رو خورده نگو بنده خدا راست میگفت.=((

آخرین ویرایش:
ایده بازی که با کنترل بازی و نوع گیم پلیش واقعا عالی بود ایدش دیگه چی میخوای اگه 2 تا بازی دیگه مثل این براش ساخته بشه عالی میشه .

من اصلا این ایده رو نمیپسندم ! بیشتر دوست دارم رو TV 46 اینچم بازی کنم تا روی یه صفحه ی 4-5 اینچی...
بعضی جاها کلا TV رو بی خیال میشدن !!

دیروز داشتم کنفرانس نینتندو رو از Game informer میدیدم .. اونجا که داشت در مورد Luigi حرف میزد یکی توی چت باکسش گفت Lusher =)) ملت خودشون رو با این Usher صاف کردن .. :d

دیروز سایت پکید نشد بیایم اینجا .
کنفرانس نینتندو عالی بود به نظرم . خیلی عالی ویژگی های Wii U رو توضیح دادن . Wii U Pad خیلی عالیه به نظرم . کلی ویژگی های باحال داره . من که راضی شدم وقتی اومد یکی بخرم . بازی های عالی . اون Lego City عالی بود . Luigi عالی بود . Zombie U هم خیلی خوب بود . بازی های 3ds هم نمایش خاصی نداشتن فقط یه میکس تیزر نشون دادن ازشون که یکی از یکی بهتر بود . میکی که حرف نداشت . KH و کسلوانیا هم خیلی خوب بودن .
بدترین بخش کنفرانس به نظرم معرفی بازی های Third Party و بتمن و Alien و این چیزا بود که اصلا هیچ جذابیتی ندارن واسه یه کنسول جدید و فکر هم نکنم کسی بخواد کنسول رو به خاطر اونا بخره . در کل کنفرانس خوبی بود فقط زلدا رو کم داشت .

من اصلا این ایده رو نمیپسندم ! بیشتر دوست دارم رو TV 46 اینچم بازی کنم تا روی یه صفحه ی 4-5 اینچی...
بعضی جاها کلا TV رو بی خیال میشدن !!

منم حال میکنم امین بشینم جلو TV 40 م لم بدم و بازی کنم . اما به نظرم بهتره همیشه در بازی کردن تنوع باشه الان ببین همه بازی ها دارن یا مثل COD میشن یا دارن ایده های بازی ها موفق رو استفاده میکنن به نظر من اینجور بازی ها و بازی کردن تنوع خوبی به وجود میاره .

وقتی ایده جدید نیست و همش بکش برو جلو یا بازی ها همش تکرار مکررات میشه بازی های مثل این یا HR برای من میشن مثل پیغمبر بازی ها به شخصه تنوع ایده بیشتر از هرچیز دیگه ای برای من یه نفر مهم هستش تو بازی های که انتخاب میکنم برای بازی کردن .

آدم فکر میکنه همه این کمپانی ها دست به یکی کردن که گند بزنن به E3 ! آدم سالی یه بار دوست داره بشینه دو تا چیز جالب ببینه ولی یکی از اون یکی بدتر !

منم فکر میکنم اینا باهم هماهنگن آریا
درسته رقیب همن ولی بعضی جاها باهم برنامه ریزی میکنن انگار :دی
اگه نینتندو همه برگای برندشو رو میکرد سال دیگه که 90% سونی و مایکرو نسل بعدشون رو معرفی کنن چیزی نداره رو کنه ! :دی

کنفرانس یه چیزی در حد EA بود ! :دی کنسول نسل جدید داشته باشی و این طوری نمایشش بدی.
به نظر من اول Ubisoft ، بعد سونی و مایکروسافت ، بعد هم نینتندو و EA
آدم فکر میکنه همه این کمپانی ها دست به یکی کردن که گند بزنن به E3 ! آدم سالی یه بار دوست داره بشینه دو تا چیز جالب ببینه ولی یکی از اون یکی بدتر !
اتفاقا نمایشگاه هیچ مشکلی نداشت ، شماها از قبل اینقدر به خودتون جو کنسول های نسل بعد و معرفیش در نمایشگاه رو دادید که اینجوری خورد تو برجک همتون ! مجبور نیستید وقتی خبری نیست ! اینقدر دلتون رو صابون بزنید که ps4 و 720 و .... معرفی می شن ! و حالا هم که نشدن _ چون نبایدم معرفی می شدن _ بگید نمایشگاه بد بوده و ...
سال دیگه که 90% سونی و مایکرو نسل بعدشون رو معرفی کنن چیزی نداره رو کنه ! :دی
و اینم پیش بینی های جدید دوستان که از الان برای سال بعد شروع کردن !! دوباره سال دیگه هم معرفی نمی کنن می خوره تو برجکتون ها !! حالا باز هایپ کنید از الان تا سال دیگه !!

اتفاقا نمایشگاه هیچ مشکلی نداشت ، شماها از قبل اینقدر به خودتون جو کنسول های نسل بعد و معرفیش در نمایشگاه رو دادید که اینجوری خورد تو برجک همتون ! مجبور نیستید وقتی خبری نیست ! اینقدر دلتون رو صابون بزنید که ps4 و 720 و .... معرفی می شن ! و حالا هم که نشدن _ چون نبایدم معرفی می شدن _ بگید نمایشگاه بد بوده و ...
حالا چرا انقدر غضبناک ؟! :دی من از طرف خودم و همه دوستان به خاطر اینکه از E3 به عنوان بزرگ ترین نمایشگاه بازی های کامپیوتری انتظار داشتیم دو تا دونه سورپرایز تحویلمون بده ، از شما معذرت خواهی می کنیم !
اصلآ بحث نسل بعد و این نسل و ... نیست. بحث اینه که آدم دوست داره دو تا دونه چیز جدید ببینه. وقتی مایکروسافت کنسولش رو نشون نداد ، 99.99999% میدونستن سونی هم نشون نمیده ولی باز منتظر کنفرانس بودن تا شاید چند تا بازی جدید ببینن یا یه خبر مهمی در مورد Vita داده بشه. ولی خبر خاصی نشد. نینتندو هم که کنفرانسش چیز خاصی نداشت.
دیگه ربطش به برجک (؟!) و اینا نمیدونم چیه ! کلآ این نمایشگاه یه تعداد گیم پلی از بازی هایی که قبلآ معرفی شدن داشت که خیلی هم جالب بودن ولی سورپرایز محسوب نمیشدن. فقط یکی دو تا بازی مثل Watch Dogs و Star Wars 1313 سورپرایز بودن و دیگر هیچ ! :دی
دیگه وقتی توی همه فروم ها ملت میگن نمایشگاه مشکل داشته ، وقتی Forbes میاد میگه هر سه تا کنفرانس با همدیگه سر آخرین رتبه رقابت داشتن یا وقتی Edge هیچ کدوم از کنفرانس ها رو عالی ندونسته و سورپرایزی توشون ندیده ، یعنی نمایشگاه مشکل داشته. حالا برجکش فلان طور شده و اینا معلوم نیست یعنی چی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or