نمایشگاه/رویداد Nintendo Press Conference | E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب شاید اولین کنفرانسی که قراره تنور E3 امسال رو گرم کنه ، Pre E3 Conference شرکت Nintendo باشه که قراره از دقایقی دیگه پخشش آغاز بشه ، در این کنفرانس اونطور که تا کنون اعلام شده قراره بیشتر در مورد جزییات و مشخصات کنسول جدید این شرکت یعنی Wii U صحبت بشه ، در این نمایش قراره اقای Saturo Iwata ریئس شرکت Nintendo درباره این کنسول سخنرانی داشته باشن .

Nintendo-E3-600x341.jpg

اما شاید مهمترین نمایش نینتندو برای امسال رونمایی از قدرت Wii U برای خبرنگاران و مطبوعات در روز 5 June باشه ، جایی که نینتندو با دست پر پذیرای اونها خواهد بود ، تا همین الان بازی های زیادی برای این کنسول ناشناس معرفی شده ، کنسولی که حتی جزئیات سخت افزاری اون هم مشخص نشده ، تعدادی از این بازی ها عبارتند از :

Assassin's Creed III

Injustice : God Among Us

Aliens : Colonial Marines

DarkSiders II

Rayman Legends

Ninja Gaiden III

NBA 2K13

Pikman

Killer Freaks from Outer Space

و چند عنوان بازی انحصاری Wii U مانند Zelda ، Mario و Metroid و ... که مطمئنا نشان دهنده ی قدرت این دستگاه خواهند بود .

باید منتظر کنفرانس اصلی نینتندو در روز 5 June بمانیم تا اولین رونمایی زنده از Wii U و ارائه نمایش از بازیهای ان به صورت Real Time را شاهد باشیم .

سایت رسمی نینتندو برای E3 2012 :

Official Site - Nintendo All-Access at E3 2012

نمی دونم جا خوردم انصافی واقعا نینتندو ثابت کرد دنبال جمع کردن اعضای خونواده دور همه همین و بس
مثه اینکه تاریخ انتشار و قیمتشم تو TGS مشخص کنه

ناامید شدم :دی نه تاریخ عرضه، نه قیمت، نه هیچی. بازیها هم خوب بود کلا ولی واسه کنسولی که قراره تعطیلات امسال بیاد بازیهایی که 6 ماه پیش واسه سایر کنسول ها عرضه شدن خیلی کافی به نظر نمیرسه. فقط اون Super Mario Bros U خوب بود.

خیر سرش مثلا کنسول جدید داره میده بیرون:دی احتمالا بدترین کنفرانس امسال.
کلا E3 مزخرفی بود، فقط میشه گفت کنفرانس یوبی سافت در سطح متوسط بود و سرش به تنش می ارزید.

رفتیم تا سال بعد...:دی

انصافا اولاش خوب بود ولی کم کم گند زد رفت جز دارک سادیرز و AC3 تقریبا هرچی دیگه واسش 6 ماه تا یک سال پیش اومده این که نشد لانچ آخه :|
اگه تو گیمزکام و TGS هم همین باشه دیگه هیچی خسته نباشند
پ.ن:بریم E3 2013 دیگه این که چیزی نشد :d

کنفرانس یه چیزی در حد EA بود ! :دی کنسول نسل جدید داشته باشی و این طوری نمایشش بدی.
به نظر من اول Ubisoft ، بعد سونی و مایکروسافت ، بعد هم نینتندو و EA
آدم فکر میکنه همه این کمپانی ها دست به یکی کردن که گند بزنن به E3 ! آدم سالی یه بار دوست داره بشینه دو تا چیز جالب ببینه ولی یکی از اون یکی بدتر !

مشکل اینه که خیلی ها که دارن نظر میدن تا بحال تو عمرشون Pikman اصلا ندیدن که چی هست و هنوزم اطمینان دارم که نمی دونن این بازی دقیقا چیه و تا حالا به ندرت یه بازی انحصاری نینتندو تموم کردن و انتظار داشتن که کنسول نسل بعد نینتندو شبیه 360 و PS3 بشه که نشده. Pikman 3 و نمایش دو تا ماریو و یه سری بازی دیگه به اندازه که بخوایم در کنار کنفرانس های دیگه قرارش بدیم کافی بود ولی من زلدا می خواستم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or