نمایشگاه/رویداد Nintendo Press Conference | E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب شاید اولین کنفرانسی که قراره تنور E3 امسال رو گرم کنه ، Pre E3 Conference شرکت Nintendo باشه که قراره از دقایقی دیگه پخشش آغاز بشه ، در این کنفرانس اونطور که تا کنون اعلام شده قراره بیشتر در مورد جزییات و مشخصات کنسول جدید این شرکت یعنی Wii U صحبت بشه ، در این نمایش قراره اقای Saturo Iwata ریئس شرکت Nintendo درباره این کنسول سخنرانی داشته باشن .

Nintendo-E3-600x341.jpg

اما شاید مهمترین نمایش نینتندو برای امسال رونمایی از قدرت Wii U برای خبرنگاران و مطبوعات در روز 5 June باشه ، جایی که نینتندو با دست پر پذیرای اونها خواهد بود ، تا همین الان بازی های زیادی برای این کنسول ناشناس معرفی شده ، کنسولی که حتی جزئیات سخت افزاری اون هم مشخص نشده ، تعدادی از این بازی ها عبارتند از :

Assassin's Creed III

Injustice : God Among Us

Aliens : Colonial Marines

DarkSiders II

Rayman Legends

Ninja Gaiden III

NBA 2K13

Pikman

Killer Freaks from Outer Space

و چند عنوان بازی انحصاری Wii U مانند Zelda ، Mario و Metroid و ... که مطمئنا نشان دهنده ی قدرت این دستگاه خواهند بود .

باید منتظر کنفرانس اصلی نینتندو در روز 5 June بمانیم تا اولین رونمایی زنده از Wii U و ارائه نمایش از بازیهای ان به صورت Real Time را شاهد باشیم .

سایت رسمی نینتندو برای E3 2012 :

Official Site - Nintendo All-Access at E3 2012

این چرا انقدر سیمش گندست؟ :o

---------- نوشته در 09:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:30 PM ارسال شده بود ----------

این چرا انقدر سیمش گندست؟ :o
zombi u عالی بود

دارن چیزی به نام Nintendo Land معرفی میکنن و گفت مثل Wii Sport تا بازی نکنی نمیفهمی چی هست
این دو تا با هم صحبت میکنن رو مخم رفته!!!
هنوز یه زلدا و پوکمون معرفی نکردن، همش منتظر همین دو تا هستم

Next up an original hardcore titles from Ubisoft called Zombi U. Yesterday, I described this as Plants Vs. Zombies meets AMC’s “The Living Dead:d.” As the zombie’s approach from behind, the player must run — you can die from just one bite! This really is a hardcore game.
اقا سایت برای چی بالا نمیاد!!!!11:d

فهمیدم چیه، همون Disney Land کردن Nintendo Land!!! شوخی بود ولی یه چیزی تو همون مایه ها هست
کنفراس هم تموم شد ولی The Legend of Zelda و Pokemon جدید معرفی نشد!!
قیمت و زمان انتشار مشخص نشد

راستش یکم از سطج انتظار من یکی که پایین تر بود
نه Zelda و نه Pokemon
ولی خوبیش ایت بود یه Luigi Mansion اعلام شد و قابلیت های Wii U نمایش داده شد

دارم نگاه میکنم این Wii Fit U مثل همین Wii Sport هم میمونه

فقط یه سوال برام مونده، کاربرای بازی سنتر از این همه چیزای مختلف و ایده های جالب فقط یه Zomnie U دیدن که اکشن و شوتر بود؟!!:-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or