Nintendo NX بخشی قابل حمل خواهد داشت، کیت‌ها آماده‌ی ارسال

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Nintendo-E3-2015-600x338.jpg

طبق گزارش‌های به دست آمده کیت‌های مخصوص سازندگان کنسول Nintendo NX، توسط نینتندو بین شرکت‌های Third Party پخش شده است.

به نقل از منابعی که با Wall Street Journal صحبت کرده‌اند، نینتندو درخواست لاین-آپی را دارد که "حدود سال آینده" معرفی کند.
منابع ادامه می‌دهند که این کنسول با "حداقل" یک بخش قابل حمل عرضه خواهد شد، موضوعی که شایعات پیشین را قوت می‌بخشد. در ادامه گزارش آمده که نینتندو این بار به دنبال "چیپ‌هایی پیشرو در صنعت" است، چیزی که گزارش همکاری نینتندو و AMD را تصدیق می‌کند.
کارشناسان معتقدند که کنسول در حدود ماه July 2016 عرضه خواهد شد.

در گذشته هم گزارشات مختلفی منتشر شده بود که می‌توان به نداشتن درایو دیسک اشاره کرد، مسئله‌ای که استفاده‌ی کنسول از بازی‌های دیجیتالی را یادآوری می‌کند.

منبع

شرط میبندم یه کنسول ساخته دقیقا مثل Wiiu اما با این فرق که اون تبلت دیگه به صورت جدا و قابل حمل خودش یه کنسول بازی میتونه باشه .;)

من که خیلی خوشبین نیستم به این کنسول
کنسولای میان نسلی اصولا شکست میخورن ! :دی نمیتونه کنسول ارزونی باشه چون هم مثل اینکه از PS4/X1 قویتره هم وسیله جانبی داره
مگر اینکه یه ایده انقلابی داشته باشن که بازارش از PS4/X1 جدا باشه وگرنه کاری نمیتونه بکنه در مقابل دوکنسول حاضر !

من که منتظرم یه چیز در حد Wii بدن بیرون. واقعا Wii کنسول فوق العاده ای بود.

پ.ن : راه های بهتری از کوبیدن کنسول Wii و نینتندو برای نشون دادن Cool بودن خودتون هم پیدا میشه :d لطفا اونا رو هم امتحان کنید :-"

من که خیلی خوشبین نیستم به این کنسول
کنسولای میان نسلی اصولا شکست میخورن ! :دی نمیتونه کنسول ارزونی باشه چون هم مثل اینکه از PS4/X1 قویتره هم وسیله جانبی داره
مگر اینکه یه ایده انقلابی داشته باشن که بازارش از PS4/X1 جدا باشه وگرنه کاری نمیتونه بکنه در مقابل دوکنسول حاضر !
این نسل رو خود مردم بر اساس دو تا کنسول معروف مایکروسافت و سونی تعیین میکنن و گر نه همچین هم استاندارد نیست ! نینتندو داره کار خودشو میکنه اون دو تا هم کار خودشونو اصلا قرار نیست به هم مربوط شن با معیار "نسل" !!
اگه سخت افزار قوی تری داشته باشه نسبت به ps4 و همین طور مهم ترین مساله که بازی های مولتی پلتفرم هم اکثرا واسش منتشر شن ، قطعا استقبال شدید میشه ازش :دی نینتندو هم که همیشه نو آوری داشته تو محصولاتش هم wii هم wii u و هم کنسولای پرتابلش :x حالا اگه طبق عادت همه بخوایم از واژه "نسل" ^:)^ استفاده کنم، زمانی که نسل هشت هنوز وجود نداشت این کنسول از x360 و ps3 حتی با وجود سخت افزار دانگرید شدش قوی تر بود!!

ولی سازنده های بازی های مولتی پلتفرم علاقه زیادی نشون ندادن به این کنسول جز چند تاشون در صورتی که پتانسیل شدن بهترین کنسول هم داشت (معروفترین قابلیتش mii verse بود که مربوط به هر بازی یه بخش درست میشد و کاربرا میتونست هر عکسی از اون بازی قرار بدن یا سوالاشونو بپرسن و حتی چت کنن با هم!)
که خیلی معروف نشد ... همین طور پلیرا هم معمولا به یه روند پشت سر هم علاقه دارن و از تغییرات جدید معمولا خوششون نمیاد ! به همین دلیل هم اطلاع رسانی درست تو خیلی از جاها صورت نگرفت (مثل همین ایران) و الان شما بری تو خیابون از هر کی بپرسی معمولا فقط با xbox اشنایی دارن و لا غیر ! :دی یا مثلا تو همین اپارات خودمون که هنوز اثار تاریخی اتفاقی که چند وقت پیش افتاده بود رو دارم . قضیه هم کلا این بوده من یه ویدیو قرار دادم از مقایسه گرافیکی بازی batman arkham city بین wii u و x360 و pc که یه استاد پیدا شدن که هنوز نمیدونستن اگه دسته x360 و کلا دسته های دیگه تو اکثر گیم ها وصل شن به pc ، تو گیم هم شکل کلید ها به شکل همون دسته تغییر میکنه ... و اصلا هم حاضر به پذیرش اشتباهشون نبودن ! که اخر هم دعوا کشید که نمیذارم .اینم تصویر (:دی):

خلاصه کل قضیه این بود که ملت غیور پر ادعا (بد نیستا این ادعا به هیچ وجه :دی ولی خب یه سری جاها دردسر میشه ;) ) نکوبید این نینتندو بدبختو :دی تا وقتی از نزدیک با کنسولش کار نکردید به هیچ عنوان قضاوت 100 درصد نکنید ...

آخرین ویرایش:
این نسل رو خود مردم بر اساس دو تا کنسول معروف مایکروسافت و سونی تعیین میکنن و گر نه همچین هم استاندارد نیست ! نینتندو داره کار خودشو میکنه اون دو تا هم کار خودشونو اصلا قرار نیست به هم مربوط شن با معیار "نسل" !!
اگه سخت افزار قوی تری داشته باشه نسبت به ps4 و همین طور مهم ترین مساله که بازی های مولتی پلتفرم هم اکثرا واسش منتشر شن ، قطعا استقبال شدید میشه ازش :دی نینتندو هم که همیشه نو آوری داشته تو محصولاتش هم wii هم wii u و هم کنسولای پرتابلش :x حالا اگه طبق عادت همه بخوایم از واژه "نسل" ^:)^ استفاده کنم، زمانی که نسل هشت هنوز وجود نداشت این کنسول از x360 و ps3 حتی با وجود سخت افزار دانگرید شدش قوی تر بود!!

ولی سازنده های بازی های مولتی پلتفرم علاقه زیادی نشون ندادن به این کنسول جز چند تاشون در صورتی که پتانسیل شدن بهترین کنسول هم داشت (معروفترین قابلیتش mii verse بود که مربوط به هر بازی یه بخش درست میشد و کاربرا میتونست هر عکسی از اون بازی قرار بدن یا سوالاشونو بپرسن و حتی چت کنن با هم!)
که خیلی معروف نشد ... همین طور پلیرا هم معمولا به یه روند پشت سر هم علاقه دارن و از تغییرات جدید معمولا خوششون نمیاد ! به همین دلیل هم اطلاع رسانی درست تو خیلی از جاها صورت نگرفت (مثل همین ایران) و الان شما بری تو خیابون از هر کی بپرسی معمولا فقط با xbox اشنایی دارن و لا غیر ! :دی یا مثلا تو همین اپارات خودمون که هنوز اثار تاریخی اتفاقی که چند وقت پیش افتاده بود رو دارم . قضیه هم کلا این بوده من یه ویدیو قرار دادم از مقایسه گرافیکی بازی batman arkham city بین wii u و x360 و pc که یه استاد پیدا شدن که هنوز نمیدونستن اگه دسته x360 و کلا دسته های دیگه تو اکثر گیم ها وصل شن به pc ، تو گیم هم شکل کلید ها به شکل همون دسته تغییر میکنه ... و اصلا هم حاضر به پذیرش اشتباهشون نبودن ! که اخر هم دعوا کشید که نمیذارم .اینم تصویر (:دی):

خلاصه کل قضیه این بود که ملت غیور پر ادعا (بد نیستا این ادعا به هیچ وجه :دی ولی خب یه سری جاها دردسر میشه ;) ) نکوبید این نینتندو بدبختو :دی تا وقتی از نزدیک با کنسولش کار نکردید به هیچ عنوان قضاوت 100 درصد نکنید ...

احیانا منظورتون از کوبیدن نینتندو من نبودم که ؟! :دی من همیشه نینتندو رو دوست داشتم و دارم ولی اگر یکی هم پیدا شد کوبیدش حق بدین بهش عملا چند نسله تو کنسولای خونگی خیلی عقب افتاده
میدونم میخواید بگید Wii و Mario و Zelda و... منم همه اینارو قبول دارم و شخصا Super Mario Bros. رو بهترین بازی تاریخ میدونم ! ولی منظور کنسولهای هاردکور هست که نینتندو خیلی وقته راه خودشو گم کرده
به هر حال شما قبول داشته باشید یا نه این "نسل" وجود داره بعد از سه سال از گذشت این نسل بیاد یه کنسول قویتر بده فکر نمیکنم بتونه موفق بشه
به نظر من نینتندو ایده ی بکری داره درست یادم نیست ولی شایعاتِ NX با همکاری نینتندو با یه شرکت بزرگ موبایل تو ژاپن شروع شد ! یه جور پیوند بازیهای کنسولی با موبایل ؟! :دی
امیدوارم موفق بشن ولی مطمئنم بازار دیگه ای به جز بازارِ PS4/X1 هدفشون هست

فکر نکنم نینتندو کنسولی قویتر از کنسول های فعلی رو تولید کنه چون هزینش بالا میره و نمیتونه گرونتر بفروشه.
الانم که ps4 شده 350 دلار بنظرتون عاقلانس اینکه بیاد کنسول قویتر تولید کنه و مثلن بخاد 500 دلار بفروشه؟
من یه چیز تو همین مایه های کنسول های فعلی میبینمش با یه مقدار نواوری و خلاقیت های خاص نینتندو.
قیمت هم بره رو 400 از الان شکست خورده میبینمش.

آخرین ویرایش:
احیانا منظورتون از کوبیدن نینتندو من نبودم که ؟! :دی من همیشه نینتندو رو دوست داشتم و دارم ولی اگر یکی هم پیدا شد کوبیدش حق بدین بهش عملا چند نسله تو کنسولای خونگی خیلی عقب افتاده
میدونم میخواید بگید Wii و Mario و Zelda و... منم همه اینارو قبول دارم و شخصا Super Mario Bros. رو بهترین بازی تاریخ میدونم ! ولی منظور کنسولهای هاردکور هست که نینتندو خیلی وقته راه خودشو گم کرده
به هر حال شما قبول داشته باشید یا نه این "نسل" وجود داره بعد از سه سال از گذشت این نسل بیاد یه کنسول قویتر بده فکر نمیکنم بتونه موفق بشه
به نظر من نینتندو ایده ی بکری داره درست یادم نیست ولی شایعاتِ NX با همکاری نینتندو با یه شرکت بزرگ موبایل تو ژاپن شروع شد ! یه جور پیوند بازیهای کنسولی با موبایل ؟! :دی
امیدوارم موفق بشن ولی مطمئنم بازار دیگه ای به جز بازارِ PS4/X1 هدفشون هست

نه عزیز !!:دی ولی خب معملا تو این تاپیکا زیاد پیدا میشه گفتم اخرش که کسی دیگه نکوبه .
من نه ماریو رو بازی کردم تو wii u و نه زلدا رو :دی همش مولتی پلتفرم بوده جز سونیک که اصلا عشق منه :x
بازم میگم نینتندو راه خودشو پیش میره با کسی هم کاری نداره و فقط بحث سر اینه که هیچ کس نمیخواد ریسک کنه که پلتفرم قبلیشو رد کنه بره سراغ یه پلتفرم جدید :)

Several people who said who have seen a demo said what they saw is impossible to run on a computer without a “industry-leading” or “cutting-edge” chips. Cutting-edge in what way, they refused to elaborate.
-And an important thing to remember, probably you know well already, is that chip specs won’t be finalized until much closer date to the release.

WSJ journalist comments a bit more on the power behind NX - Nintendo Everything

بنظرتون کنسول nx میتونه ارتباطی به همکاری نینتندو با dena داشته باشه؟!!:-/
شاید پلتفرم جدید نینتندو ی device مابین موبایل و کنسوله(حالا اینکه چی میتونه متمایزش بکنه از موبایل رو نمیدونم)

یه کنسول بزنه از لحاظ قدرت مثه PS4/X1 که بازی های مولتی پلتفرم و هاردکور رو در کنار بازیهای خاص خودشون خوب اجرا کنه که همه راضی باشن، در کنارش حالا یه نوآوری هم داشته باشه که عالیه...

راجع به این بازی زیاد نمی دونم، ولی آیا ایده کلی خیلی شبیه به لیتل بیگ پلنت نیستش؟ ساختن مراحل و اینجور چیزا تازه با محدودیت خیلی بیشتر.

- - -ویرایش - - -

من که منتظرم یه چیز در حد Wii بدن بیرون. واقعا Wii کنسول فوق العاده ای بود.

پ.ن : راه های بهتری از کوبیدن کنسول Wii و نینتندو برای نشون دادن Cool بودن خودتون هم پیدا میشه :d لطفا اونا رو هم امتحان کنید :-"

به خدا که هیچی ولی به جون خودم قصد کوبیدن نیستش.....توی پست اولم هم گفت نینتندو به گردن همه ما حق داره ولی این راهی که رفته از زمان وی به اینور اصلا با مزاج من یکی حداقل (بقیه دوستانم کم و بیش شاید هم عقیده باشن) سازگار نیست.....تمرکزشون رو گذاشتن روی یه بازار دیگه....انگار نه انگار ماهم وجود داریم :d
کاملا مشخصه وقتی از لحاظ تکنولوژی سخت افزاری بالای یک نسل کنسولاشون عقبن و میشه گفت توی بازیهای انحصاریشونم جذابیتی واسه یه آدمی که دیگه توی دهه سوم، چهارم زندگیشه وجود نداشته باشه تعجبی نیست که انتقاد بشه ازش یا اینکه کسی به تولیداتشون اهمیتی نده (کسی از جمعیت قریب به اتفاق core gamer ها منظورمه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or