این نسل رو خود مردم بر اساس دو تا کنسول معروف مایکروسافت و سونی تعیین میکنن و گر نه همچین هم استاندارد نیست ! نینتندو داره کار خودشو میکنه اون دو تا هم کار خودشونو اصلا قرار نیست به هم مربوط شن با معیار "نسل" !!
اگه سخت افزار قوی تری داشته باشه نسبت به ps4 و همین طور مهم ترین مساله که بازی های مولتی پلتفرم هم اکثرا واسش منتشر شن ، قطعا استقبال شدید میشه ازش

نینتندو هم که همیشه نو آوری داشته تو محصولاتش هم wii هم wii u و هم کنسولای پرتابلش

حالا اگه طبق عادت همه بخوایم از واژه "نسل"

استفاده کنم، زمانی که نسل هشت هنوز وجود نداشت این کنسول از x360 و ps3 حتی با وجود سخت افزار دانگرید شدش قوی تر بود!!
ولی سازنده های بازی های مولتی پلتفرم علاقه زیادی نشون ندادن به این کنسول جز چند تاشون در صورتی که پتانسیل شدن بهترین کنسول هم داشت (معروفترین قابلیتش mii verse بود که مربوط به هر بازی یه بخش درست میشد و کاربرا میتونست هر عکسی از اون بازی قرار بدن یا سوالاشونو بپرسن و حتی چت کنن با هم!)
که خیلی معروف نشد ... همین طور پلیرا هم معمولا به یه روند پشت سر هم علاقه دارن و از تغییرات جدید معمولا خوششون نمیاد ! به همین دلیل هم اطلاع رسانی درست تو خیلی از جاها صورت نگرفت (مثل همین ایران) و الان شما بری تو خیابون از هر کی بپرسی معمولا فقط با xbox اشنایی دارن و لا غیر !

یا مثلا تو همین اپارات خودمون که هنوز اثار تاریخی اتفاقی که چند وقت پیش افتاده بود رو دارم . قضیه هم کلا این بوده من یه ویدیو قرار دادم از مقایسه گرافیکی بازی batman arkham city بین wii u و x360 و pc که یه استاد پیدا شدن که هنوز نمیدونستن اگه دسته x360 و کلا دسته های دیگه تو اکثر گیم ها وصل شن به pc ، تو گیم هم شکل کلید ها به شکل همون دسته تغییر میکنه ... و اصلا هم حاضر به پذیرش اشتباهشون نبودن ! که اخر هم دعوا کشید که نمیذارم .اینم تصویر (

):
خلاصه کل قضیه این بود که ملت غیور پر ادعا (بد نیستا این ادعا به هیچ وجه

ولی خب یه سری جاها دردسر میشه

) نکوبید این نینتندو بدبختو

تا وقتی از نزدیک با کنسولش کار نکردید به هیچ عنوان قضاوت 100 درصد نکنید ...