Nintendo NX بخشی قابل حمل خواهد داشت، کیت‌ها آماده‌ی ارسال

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Nintendo-E3-2015-600x338.jpg

طبق گزارش‌های به دست آمده کیت‌های مخصوص سازندگان کنسول Nintendo NX، توسط نینتندو بین شرکت‌های Third Party پخش شده است.

به نقل از منابعی که با Wall Street Journal صحبت کرده‌اند، نینتندو درخواست لاین-آپی را دارد که "حدود سال آینده" معرفی کند.
منابع ادامه می‌دهند که این کنسول با "حداقل" یک بخش قابل حمل عرضه خواهد شد، موضوعی که شایعات پیشین را قوت می‌بخشد. در ادامه گزارش آمده که نینتندو این بار به دنبال "چیپ‌هایی پیشرو در صنعت" است، چیزی که گزارش همکاری نینتندو و AMD را تصدیق می‌کند.
کارشناسان معتقدند که کنسول در حدود ماه July 2016 عرضه خواهد شد.

در گذشته هم گزارشات مختلفی منتشر شده بود که می‌توان به نداشتن درایو دیسک اشاره کرد، مسئله‌ای که استفاده‌ی کنسول از بازی‌های دیجیتالی را یادآوری می‌کند.

منبع

راجع به این بازی زیاد نمی دونم، ولی آیا ایده کلی خیلی شبیه به لیتل بیگ پلنت نیستش؟ ساختن مراحل و اینجور چیزا تازه با محدودیت خیلی بیشتر.

- - -ویرایش - - -

به خدا که هیچی ولی به جون خودم قصد کوبیدن نیستش.....توی پست اولم هم گفت نینتندو به گردن همه ما حق داره ولی این راهی که رفته از زمان وی به اینور اصلا با مزاج من یکی حداقل (بقیه دوستانم کم و بیش شاید هم عقیده باشن) سازگار نیست.....تمرکزشون رو گذاشتن روی یه بازار دیگه....انگار نه انگار ماهم وجود داریم :d
کاملا مشخصه وقتی از لحاظ تکنولوژی سخت افزاری بالای یک نسل کنسولاشون عقبن و میشه گفت توی بازیهای انحصاریشونم جذابیتی واسه یه آدمی که دیگه توی دهه سوم، چهارم زندگیشه وجود نداشته باشه تعجبی نیست که انتقاد بشه ازش یا اینکه کسی به تولیداتشون اهمیتی نده (کسی از جمعیت قریب به اتفاق core gamer ها منظورمه)

اون چیزی که من از MM دیدم کلا با LBP فرق داره.

در ضمن جمعیت قریب به اتفاق هواداران Mario و Zelda و Kirby و کلا انحصاریهای نینتندو Core هستند (از نظر من همه اونا Core هستن)

نینتندو مسخره ترین کنسولم بده بازم ساپورتی میکنه ازش که تقریبا همه رو ترقیب به خریدش کنه...
تنها چیز مهمی که باید بهش اهمیت بده ساپورت 3rd party ها هستن که رسما نسل پیش همین یه مورد ویو رو ترکوند(گرچه بازم کنسولیه که عناوین بسیار قوی داره)
امیدوارم این قسمت دستی این کنسول جای کنسولای دستی مستقل نینتندو رو نگیره.

نینتندو مسخره ترین کنسولم بده بازم ساپورتی میکنه ازش که تقریبا همه رو ترقیب به خریدش کنه...
تنها چیز مهمی که باید بهش اهمیت بده ساپورت 3rd party ها هستن که رسما نسل پیش همین یه مورد ویو رو ترکوند(گرچه بازم کنسولیه که عناوین بسیار قوی داره)
امیدوارم این قسمت دستی این کنسول جای کنسولای دستی مستقل نینتندو رو نگیره.

اتفاقا من امیدوارم بگیره:d(که خیلی بعیده با توجه به رونق بازار کنسول های دستی نینتندو). ولی اگر یکی بشند خیالمون راحته که با خرید یک کنسول تمام عناوین نینتندو را تجربه می کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or