نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
حالا این سخت افزارش چقدر نسبت به نسل قبل پیشرفت کرده؟ همه دارن از قیمت بازیها میگن(مرفه بی درد:D) انگار من فقط دنبال گپی خور این کنسول هستم :D فکر می کردم همه تو یه کشتی هستیم!جدا نسل قبل برای ماریو کارت 70 دلار به چیب نینتندو میفرستادید:D

الا بهترین فرصت برای استیک دک2 و بقیه شرکت ها هستن که یه کنسول دستی با مشخصات عالی بدن و بعدش قشنگ نینتندو رو خاک میکنن بدتر از زمان WII U نتونه دیگه بلند بشه و بشینه همون بازی بسازه تا این کنسول با این قیمت های ..

من چندان تارگت ادینس نینتندو نیستم ولی قطعا این حرکتی که زده راه گرون تر کردنو برای ناشرای دیگه باز می‌کنه و اینه که منو اذیت می‌کنه . نمی‌فهمم چرا کسی مشکلی با این قضیه نداره؟

کسی باهاش مشکل نداره؟
این کسی که با این قضیه مشکل نداره را به من نشان بده :دی

در واقع ماریو کارت مجانیه.

خیلی سادست:

- قیمت واقعی کنسول 500 دلاره
- نینتندو با ضرر داره ورژن معمولی کنسول رو 450 دلار میفروشه
- ولی قیمت باندل کنسول + ماریو کارت همون 500 دلار یعنی قیمت واقعی کنسوله

The more you buy the more you save

™ Powered by Jensen's Jacket

جدا امیدوارم این کرمی ( مار ) که نینتندو داره می اندازه وسط، نگیره
و گرنه از سال دیگه سونی و مایکی هم این طناب رو میگیرن میان جلو !

بازی هشتاد نود دلار
پول بده چت کن
خیلی بازی ها با مشکل اجرا میشن
یه سری ها هم اجرا میشن میخوای بهتر اجرا شن پول بده
نسخه فیزیکی گرونتر! یه سری هاشون رو هم میخری میبینی یه کد داره باید دانلود کنی

صفحه LCD :|
اقای نینتندو الان یه سری گوشی های میان رده همین قیمت کمتر حتی صفحه amoled دارن ! کسی نیاد بگه پردازنده فلان و اینا که با همین قیمت پردازنده روز و عالی بهت تحویل میدن

خوب قیمت رو که نقطه زنی کردم اما بریم سراغ دیرکت
خود دیرکت واقعا 10 از 10
ولی خبررسانی نینتندو 0 هم نمی گیره. به قدری در این زمینه بد عمل کردن که آدم صد تا سایت می ره با صد تا خبر متفاوت رو به رو می شه. از قیمت بازیا بگیر تا نحوه عرضه بازیا و ....

خوب قیمت رو که نقطه زنی کردم اما بریم سراغ دیرکت
خود دیرکت واقعا 10 از 10
ولی خبررسانی نینتندو 0 هم نمی گیره. به قدری در این زمینه بد عمل کردن که آدم صد تا سایت می ره با صد تا خبر متفاوت رو به رو می شه. از قیمت بازیا بگیر تا نحوه عرضه بازیا و ....

یعنی این قدر بد اطلاع رسانی کردن منی که این کاره ام داره سرم گیج می‌ره

الان مثلاً جدا خیلی ها نمیدونن کلی بازی آپگرید نسل بعدشون مجانیه
ولی نینتندو فوکوس کرده رو اونایی که سوییچ ۲ ادیشن دارن :|

یعنی این قدر بد اطلاع رسانی کردن منی که این کاره ام داره سرم گیج می‌ره

الان مثلاً جدا خیلی ها نمیدونن کلی بازی آپگرید نسل بعدشون مجانیه
ولی نینتندو فوکوس کرده رو اونایی که سوییچ ۲ ادیشن دارن :|
الان همون سوییچ ۲ ادیشن هارو جداگونه باید پول کامل بدن ملت؟‌ یا اگه از قبل داشته باشن باهاشون راه میاد؟

الان همون سوییچ ۲ ادیشن هارو جداگونه باید پول کامل بدن ملت؟‌ یا اگه از قبل داشته باشن باهاشون راه میاد؟

نه آپگرید پک دارن مثل پلی استیشن
تو ژاپن ۱۱ دلاره تقریبا این آپگرید
تو آمریکا احتمال زیاد ۱۰ دلار باشه

البته من یخورده دفاع کنم هم بد نیست
اکثر این نینتندو سوییچ ۲ ادیشن هایی که معرفی کردم واقعا فراتر از performance boost ساده است.
ولی خب ایده آلش این بود که بازی اصلی رو سوییچ ۲ بدون هیچ هزینه ای بهتر اجرا می شد
که انگار برای یه سری بازی ها این جوریه (مثل ماریو آدیسی)

از اتاق فرمان خبر رسوندن که گویا پکیج ارتقای بازی ها برای سوییچ ۲ اگه اشتراک آنلاین سطح ۲ داشته باشید مجانیه

برای زلدا شو که تو خود تریلر پکیج زلدا تایید کردن
بقیه بازی ها هم انگار همین طوریه

حس می کنم برای اطلاع رسانی همین چیزا هم که شده دایرکت باید نیم ساعت طولانی تر می شد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or