نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
راک استار ابر بازی دهه چه بسا تاریخ رو میسازه، تکنولوجی های جدید به کار میگیره، باز به شددددت جلوش مقاومت بود برای گرون شدن،

الان نینتندو ولی عین اب خوردن نیومده گرون کرده، همه در مورد ابتکار و خلاقیت در بازی های نینتندو میدونیم، اما از نظر تکنولوجی و هزینه ساخت، ایا واقعا در حد راک استار یا فرست پارتی های سونی هست؟ که الان گرونتر از اونا بازی معرفی میکنه؟

طبیعتا باید نینتندو رو منفجر کنن عزیزان :D
این که میگی واقعا درسته و جای سوال داره . مثلا نینتندو نهایت هزینه ساخت بازیاش به ۶۰ / ۷۰ میلیون دلار برسه ولی یه بازی دیگه مثلا ۵۰۰ میلیون دلار هزینه اش بشه چی؟ یا چمیدونم همین مثلا GTA که میگن بیش از یک میلیارد دلار هزینه ساختش شده. کلا خیلی عجیب شد. من از این میترسم از فردا هرکی یه قیمتی ول کنه
منم اگه بدونم هر کار بکنم طرفدارام ازم حمایت می کنن، فارغ از اینکه نتیجه چی می شه منفعت خودمو فقط در نظر می گیرم! الان به قول شما اگر هر کمپانی دیگه ای بود با کمتر از ایناش خشتکشو می کشیدن رو سرش! ولی نینتندو اگر هزینه ساخت بازیش 1 دلارم بشه حق داره بالاتر از بقیه قیمت بزنه

خب، با این شروع کنم که خاک به سر نینتندو، بعد ۸ سال کنسول معرفی کنی، معرفی اولیه ات جوری باشه که مشخص باشه فقط واسه جلوگیری از لیک ها ۲-۳ روزه یک چیزی سرهم کردین و دادین بیرون، بعدش بگی پاشین برین ۲ ماه دیگه بیاین تا بهتون بگم کنسولم چیه، و بعد دو ماه یک استریم ساده نتونی پخش کنی!
کل روند معرفی و رونمایی سوییچ ۲ تا الان به نظرم فاجعه بوده و عملا گند زده نینتندو.

ولی خود دایرکت،‌ ماریو کارت ورد حرف نداشت، به شدت خوب به نظر میومد. دانکی کانگ هم همینطور و به نظر میاد جفتشون قرار حسابی سرگرممون کنن. چون دانکی کانگ بودش، نبود ماریو رو میبخشم :دی

زلدا که مشخص بود که قرار نیست معرفی بشه، ولی آپدیت روی BotW و Totk رو دوست دارم. حیف که از آخر یک مستر مود ندادن برای توتک. بازم خاک به سرشون :دی

۲ عدد گیم بسیار چرت برای به رخ کشیدن قابلیت های کنسول هم قابل پیشبینی بود. حالم داشت بد میشد موقع دیدنشون :دی

داسک بلادز خیلی صحنه سنگینی بود. به شدن به وجد اومدم. حیف که مولتیه. ولی در هر صورت انحصاری بودنش پشم ریزون بود.

Hyrule Warriors: Age of Imprisonment هم رونمایی جذابی بودش. داستانی که سری هایرول واریورز اضافه میکنن (هرچند که cannon نیستن) رو دوست دارم من. ولی بعد ۱۰ ساعت این حدودا نسخه های قبلی برام تکراری و حوصله سر بر شد گیمپلیشون و گذاشتمشون کنار. شک دارم توی این نسخه هم تغییر خاصی کنه.

تمرکز زیاد روی گیم هایی که دارن آپگرید میگیرن و تغییراتشون هم خرابکاری بود و حداقل برای من به جای اینکه حس جدید و نو بودن رو بده، بیشتر میزد نابودش میکرد. انگار سوییچ اولد معرفی کردن :))

پولی بودن چت، ایده دوربین، هرچند خنده دار، خیلی احمقانه بودن.

و همونطور هم که بچه ها اشاره کردن، موس شدن جویکان خیلی قابلیت بیخودی به نظر میاد، به ست‌آپ کنسول جور نیست واقعا همچین چیزی. با اینکه من روی کنسول کلا شوتر نمیتونم بازی کنم و این قابلیت میتونه کمک کنه، ولی شک دارم ازش استفاده کنم.

بازی های ترد پارتی کلا برای من اهمیتی نداشتن و ندارن روی کنسول های نینتندو، و تمرکز زیادشون روی این بخش واسم ضد حال بود. ولی این حجم از تمرکز روی ترد پارتی میتونه نشونه این باشه که شاید بخواد (یا بهتره بگیم با سخت افزار جدید میتونه) این قسمت که همیشه نقطه ضعف نینتندو بوده رو کاور کنه.

قیمت هم... ۴۵۰ دلار کنسول اوکیه، ولی ۸۰ و ۹۰ دلار برای گیم ها واقعا نیستش. دهنشون. توی همون کارخونه هک شه راحت شیم :دی
قشنگ تبدیل شده به اپل. همون حرف همیشگی، پایرت کردن گیم های نینتندو از شیر مادر حلال تره :دی

یک بار دیگه هم با ویند ویکر مارو ترول کردن. خدا ازتون نگذره. خدارو شکر فعلا کنسول رو نمیگیرم با این وضعیت :دی

والا همین الانش چند ساله قیمت بازی های AAA دیجیتال ۸۰ یورو :(( (ریجن نوردیک)
View attachment 373443
این کنسول هم احتمالا اینور طرفای ۵۰۰ یورو باشه:((
اونجا متوسط درآمد ماهانه ۳۰۰۰ دلاره اشکال نداره:دی اینجا ولی زیر ۲۰۰ دلاره

هیچکدوم از قیمت گذاری ها توجیح عقلانی نداره... حتی به عنوان یه فن نینتندو هم نمیتونم بپذیرم ماریو کارت جدید چیزی ارایه بده که ۹۰ دلااااار بیرزه.... رو کارتریجش سوراخ ژله ای داره بخوایم چنین هزینه ای بدیم براش؟:دی
پولی بودن چت، ایده دوربین، هرچند خنده دار، خیلی احمقانه بودن.
راستی این پولی بودن چت وقتی مثلا دیسکورد یا همه جای دیگه مجانیه، خییییییییییییلی بد بود.

• Like
Reactions: Sepi_60 and Parsa13
منم اگه بدونم هر کار بکنم طرفدارام ازم حمایت می کنن، فارغ از اینکه نتیجه چی می شه منفعت خودمو فقط در نظر می گیرم! الان به قول شما اگر هر کمپانی دیگه ای بود با کمتر از ایناش خشتکشو می کشیدن رو سرش! ولی نینتندو اگر هزینه ساخت بازیش 1 دلارم بشه حق داره بالاتر از بقیه قیمت بزنه
آقا بیخیال این داستان تکراری همیشگی گیر دادن به فن ها، همین رفتارها در هاردکور فن های سونی و اکس باکس هم هست که هر چی میزارن جلوشون با سر میخرن و در همین فروم هم کم نداریم ازشون. اینجا هم ندیدم کسی رفتار نینتندو رو توجیح کنه، خارجی ها هم همه پشماشون ریخته از این قیمت گذاری. کدوم حمایت الان اتفاق افتاده؟

کم مونده بود برا دیدن همین استریم هم ازمون پول بگیره نینتندو :‌|

خدایی بی شرمانه بود یه سری حرکت هاش
کاش پول می‌گرفت به جاش اون وسط با تصویر Enter The Gungeon کلمه Finalo fantasio نمیشندیم :))

آقا بیخیال این داستان تکراری همیشگی گیر دادن به فن ها، همین رفتارها در هاردکور فن های سونی و اکس باکس هم هست که هر چی میزارن جلوشون با سر میخرن و در همین فروم هم کم نداریم ازشون. اینجا هم ندیدم کسی رفتار نینتندو رو توجیح کنه، خارجی ها هم همه پشماشون ریخته از این قیمت گذاری. کدوم حمایت الان اتفاق افتاده؟
چرا نینتندو هر کار دلش بخواد می کنه؟

دلیلش اینه...
1000001382.jpg

منکه راسیاتش هیچ قصدی واسه خرید سویچ 2 ندارم این دایرکت رو هم به امید نشون دادن یـ سورپرایز ترد پارتی درست حسابی نشستم ببینم که با انحصاری کردن نینتندو زد تو برجکم فقط خواستم بگم نینتندو رسما درهای جدیدی از وقاحت و دندون گردی رو باز کرد . اینکه واسه یـ قابلیت ساده مثل Voice Chat پول بخوای بگیری یا اون بازی که حکم منوال کنسول رو داره پولی کنی رسما بی صفتی نینتندو رو میرسونه . با قوی تر شدن سخت افزار سویچ 2 هم باید شاهد انحصاری کردن های گاه و بیگاه ترد پارتیا باشیم :-& بدبختانه یـ مشت زامبی از همین الان صف بستن با جون دل هم بازی 80-90 دلاریش رو پیش خرید میکنن هم واسه ابتدایی ترین فیچر هاش پول میدن ~X(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or