Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
630x.jpg

SteamWorld Heist

It’s a game about space adventure and survival, where you recruit this team of rag-tag robots and explore what’s left of a destroyed earth. The idea of the core gameplay is that you board enemy ships and command this crew in a unique variety of turn-based combat — but obviously it’s not only about this combat, it’s like Dig, it’s going to be story driven. There’s going to be a start, there are going to be characters with quite a bit more depth hopefully than we got to with the characters of Dig, and there’s going to be an end to the game. So in those respects they are similar, but otherwise the gameplay, as you have seen, is really quite different. Where Dig was a Metroidvania digging platform adventure, Heist is a turn-based combat game set in space featuring steam driven robots. So they’re very, very far apart in terms of gameplay

این بازی توسط توسعه دهنده ی سوئدی Image & Form که پیش از این بازی SteamWorld Dig را ساخته بود , در حال ساخت هست و برای 3DS, Wii U, PC/Mac/Linux, PS4/Vita and Xbox One در February / March 2015 منتشر خواهد شد

http://www.nintendolife.com/news/20...steamworld_heist_the_next_image_and_form_game

آخرین ویرایش:
اقا یه سوال فوری داشتم چون دارم یکی میخرم.
این 3dslink و گیت وی دقیقا چه قدر تفاوت دارن؟ با اولی نمیشه انلاین زد؟

بعد اینکه اگر من یک 3ds ورژن قدیمی که کپی خور نشده و یک کارت gateway داشته باشم برای هک کردنش فرآیند پیچیده ای باید انجام بدم؟ یا خودم میتونم؟

اقا یه سوال فوری داشتم چون دارم یکی میخرم.
این 3dslink و گیت وی دقیقا چه قدر تفاوت دارن؟ با اولی نمیشه انلاین زد؟

بعد اینکه اگر من یک 3ds ورژن قدیمی که کپی خور نشده و یک کارت gateway داشته باشم برای هک کردنش فرآیند پیچیده ای باید انجام بدم؟ یا خودم میتونم؟
پیش ا پیش مبارک باشه

از جمله تفاوت های مهمشون اینهست که :

گیت وی اصلی هست . تا حدی گرونتره . با گیت وی (با ریسک خود شخص (خطر بن شدن مثلا) ) میشه آنلاین بازی کرد . و تقریبا همه بازی ها رو میاره .

3dslink کپی گیت وی هست و نمیدونم دقیق میشه آنلاین بازی کرد یا نه , تعدادی از بازی ها که گیت وی میاره رو فعلا نمیاره مثل smash bros

بازم فرق هایی دیگه ای فکر کنم دارند اما همه رو الان نمیدونم

راستی یکی از کاربران بازیسنتر نتونسته بود با 3dslink آنلاین بازی کنه

فعلا فقط و فقط 4.1 تا 4.5 (فریمور دستگاه)

آخرین ویرایش:
سلام صادق جان الان من تری دی اس رو با یک تری دی اس لینک و دو تا بازی ۵۲۰ بگیرم خوبه؟
فریمور دستگاه نمیدونم چنده ولی خب تری دی اس لینک بهش میخوره گیت وی هم میخوره؟

سلام صادق جان الان من تری دی اس رو با یک تری دی اس لینک و دو تا بازی ۵۲۰ بگیرم خوبه؟
فریمور دستگاه نمیدونم چنده ولی خب تری دی اس لینک بهش میخوره گیت وی هم میخوره؟

سلام .

ببخشید من فعلا به شخصه نمیخوام در این تاپیک زیاد وارد مسائل مالی بشوم , اما تقریبا بد نیست قیمتشون اما خوبم نیست به نظرم .

فریم ور باید بین 4.1 تا 4.5 باشه برای جرای هک و بالای 4.5 اصلا نمیشه فعلا

پیش ا پیش هم مبارک باشه

نسخه کامل Smash bros هم گرفتم،این بازی واقعا شاهکاره :d
تک تک کاراکترها،استیج ها و مخصوصا موسیقی های بازی عالین،فعلا شخصیت های مورد علاقم marth,samus,megaman و لینک هستن.
کل منو های بازی ژاپنی هستن (یه تاپیک توی gbatemp بود که همه گزینه ها رو ترجمه کرده بودن به انگلیسی ولی نتونستم پیداش کنم :| ) ولی توی چندتا گزینه مختلف رفتم بخش سینگل پلیر بازی رو پیدا کردم که اینم باز عالی بود!توی این بخش یه کاراکتر (یا چندتا :d ) انتخاب میکنید و شبیه بازی های اکشن میرید جلو،دشمن های مختلف ظاهر میشن و باید باهاشون بجنگید،حتی باس فایت هم داره این بخش! (+ آیتم های مختلف و ...) مرحله ها هم فکر نمیکردم اونقدر بزرگ باشن،مثلا توی یه مرحله اول روی زمین بودم،بعد یه تیکه از زمین رفت رو هوا :| و حدود 3-4 دقیقه فقط روی وسایل شناور توی هوا با دشمن ها میجنگیدم،بعدش که افتادم پایین دیدم یه عالمه دشمن متفاوت هم پایین روی زمین هستن :|
بازی فوق العادست،با اینکه تازه 3ds گرفتم و خیلی از بازی ها رو هنوز بازی نکردم ولی به نظرم Super smash bros حتما توی top 5 بازی های 3ds قرار میگیره.......
ویرایش:
خوب او نبخش سینگل پلیری که گفتم اسمش smash run mode هست که فقط هم داخل نسخه 3ds بازی هست،توی این بخش 1 کاراکتر انتخاب میکنید و وارد یه استیج خیلی خیلی بزرگ میشید،5 دقیهق زمان دارید و هدف اینه که توی این زمان تا جایی که میشه stats کاراکترتون رو بالا ببرید:
http://www.nintendolife.com/news/20...super_smash_bros_3ds_exclusive_smash_run_mode
+
http://www.nintendolife.com/news/20...is_getting_the_3d_classics_treatment_in_japan
:|
مهمترین نکته این خبر این بود :d :
Western fans can enjoy this nice image

امیدوارم توی TGS یا FF explorers یا Bravely second رو برا غرب تایید کنن و یه تاریخ انتشار براشون بزارن.(که چون TGS هست عمرا این اتفاق بیوفته و میره برای E3 سال بعد :| )

آخرین ویرایش:
تک تک کاراکترها،استیج ها و مخصوصا موسیقی های بازی عالین،فعلا شخصیت های مورد علاقم marth,samus,megaman و لینک هستن.
کل منو های بازی ژاپنی هستن (یه تاپیک توی gbatemp بود که همه گزینه ها رو ترجمه کرده بودن به انگلیسی ولی نتونستم پیداش کنم :| ) ولی توی چندتا گزینه مختلف رفتم بخش سینگل پلیر بازی رو پیدا کردم که اینم باز عالی بود!توی این بخش یه کاراکتر (یا چندتا :d ) انتخاب میکنید و شبیه بازی های اکشن میرید جلو،دشمن های مختلف ظاهر میشن و باید باهاشون بجنگید،حتی باس فایت هم داره این بخش! (+ آیتم های مختلف و ...) مرحله ها هم فکر نمیکردم اونقدر بزرگ باشن،مثلا توی یه مرحله اول روی زمین بودم،بعد یه تیکه از زمین رفت رو هوا :| و حدود 3-4 دقیقه فقط روی وسایل شناور توی هوا با دشمن ها میجنگیدم،بعدش که افتادم پایین دیدم یه عالمه دشمن متفاوت هم پایین روی زمین هستن :|
بازی فوق العادست،با اینکه تازه 3ds گرفتم و خیلی از بازی ها رو هنوز بازی نکردم ولی به نظرم Super smash bros حتما توی top 5 بازی های 3ds قرار میگیره.......
ویرایش:
خوب او نبخش سینگل پلیری که گفتم اسمش smash run mode هست که فقط هم داخل نسخه 3ds بازی هست،توی این بخش 1 کاراکتر انتخاب میکنید و وارد یه استیج خیلی خیلی بزرگ میشید،5 دقیهق زمان دارید و هدف اینه که توی این زمان تا جایی که میشه stats کاراکترتون رو بالا ببرید:
Video: We Take A Look At Super Smash Bros. 3DS' Exclusive Smash Run Mode - 3DS News @ Nintendo Life
+
The Original Final Fantasy Is Getting The 3D Classics Treatment In Japan - 3DS eShop News @ Nintendo Life

امیدوارم توی TGS یا FF explorers یا Bravely second رو برا غرب تایید کنن و یه تاریخ انتشار براشون بزارن.(که چون TGS هست عمرا این اتفاق بیوفته و میره برای E3 سال بعد :| )

انلاینشم رفتی خبر بده. اینجور بازیا انلاینش جالب تره. (از اونجایی که رجین دستگاهت فکر نکنم jpn باشه هنوزم میتونی انلاین بازی کنی؟)

ویرایش:
Video: We Take A Look At Super Smash Bros. 3DS' Exclusive Smash Run Mode - 3DS News @ Nintendo Life
+
The Original Final Fantasy Is Getting The 3D Classics Treatment In Japan - 3DS eShop News @ Nintendo Life

Bravely second که صد در صد منتشر میشه ولی FF رو بعید میدونم :d

انلاینشم رفتی خبر بده. اینجور بازیا انلاینش جالب تره. (از اونجایی که رجین دستگاهت فکر نکنم jpn باشه هنوزم میتونی انلاین بازی کنی؟)
این بازی برای بخش آنلاینش یه آپدیت لازم داره که باید با کنسول دانلود بشه،و فقط دستگاه های ریجن ژاپن میتونن به eshop ژاپن وصل بشن و دانلودش کنن، فعلا با این نسخه نمیشه انلاین بازی کرد....
بقیه بازی ها تا وقتی آپدیت نخوان مه منیست چه ریجنی باشن،میشه با هر دستگاهی آنلاین بازی کرد......
+
Bravely second که صد در صد منتشر میشه ولی FF رو بعید میدونم :d
FF رو نیارن غرب من تو دفتر squar enix انتحاری میزنم :| :d

ای تف تو این شانس:|

گفتم اپدیت نکنم ولی من نمیدونستم حتما فریمور باید بین 4 تا 4.5 باشه .
الان فکر کنم اخرین فریمور روشه 8 خورده ایی فکر کنم.رفتم تیکن و چند تا بازی خوبش رو تو eshop بگیرم میگه فقط بصورت فیزیکی قابل دسترسه و انلاین نمیشه دانلود کرد یا خرید.
چند تا بازی دیگه هم هست که قیمتا 30 به بالا.
مشکلی برای خرید انلاین ندارم .منتها بازیهای فیزیکی که تو ایران گیر نمیاد رو چیکار کنم؟:|

بازیهای فیزیکیش هم گیر نمیان و اونایی هم که تو سایت هستن من نمیخوام.اینم که گفتم گت وی براش بخرم حداقل اونا رو کپی بازی کنم اینم پرید.
راهی به ذهنتون میرسه؟

فریم ور باید بین 4.1 تا 4.5 باشه برا اجرا اکسپلویت مورد نظر و اجرای بازی کپی .
اگه بالای 4.5 رفته فعلا نمیشه باهاش بازی کپی اجرا کرد مگر در آینده ؟ که اونم دقیق معلوم نیست اصلا بشود یا نشود ؟

بازی اصل فیزیکی هستش اما همه ی بازیهاش نیست خوب
مگر فکر کنم مثلا سفارشی بگید براتون بیارند

ای تف تو این شانس:| گفتم اپدیت نکنم ولی من نمیدونستم حتما فریمور باید بین 4 تا 4.5 باشه . الان فکر کنم اخرین فریمور روشه 8 خورده ایی فکر کنم.رفتم تیکن و چند تا بازی خوبش رو تو eshop بگیرم میگه فقط بصورت فیزیکی قابل دسترسه و انلاین نمیشه دانلود کرد یا خرید. چند تا بازی دیگه هم هست که قیمتا 30 به بالا. مشکلی برای خرید انلاین ندارم .منتها بازیهای فیزیکی که تو ایران گیر نمیاد رو چیکار کنم؟:| بازیهای فیزیکیش هم گیر نمیان و اونایی هم که تو سایت هستن من نمیخوام.اینم که گفتم گت وی براش بخرم حداقل اونا رو کپی بازی کنم اینم پرید. راهی به ذهنتون میرسه؟
از play-asia بخر. یادمه یه سایتی بود به اسم originalkey (ایرانیه) که یکی از خدماتشون خرید بازی از این سایت و وارد کردن و تحویل دادنشون بود.

از play-asia بخر. یادمه یه سایتی بود به اسم originalkey (ایرانیه) که یکی از خدماتشون خرید بازی از این سایت و وارد کردن و تحویل دادنشون بود.

ممنون دوست گرامی .از کجا بفهمم رجین دستگاه چیه؟که یه وقت برای خرید فیزیکی مشکلی پیش نیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or