Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
آپدیت جدید گیت وی خیلی قابل توجه واقعا معلومه تیم خیلی خفنی هستن تند تند دارن آپدیت میدن
امیدوارم ورژن جدیدش پشتیبانی از فریمور جدید باشه من که بد جور تو کف لویجی منشن هستم :((

ی الان یعنی 3دی اس کامل هک شده و شمام دارین کپی بازی میکنین !!! ؟
اون بازیه annimal crossing هم کپی شده ؟ هاروست مون چی ؟ زبونا انگلیسین ؟ قیمت 3دی اس معمولیه دست دوم چنده ؟

ی الان یعنی 3دی اس کامل هک شده و شمام دارین کپی بازی میکنین !!! ؟
اون بازیه annimal crossing هم کپی شده ؟ هاروست مون چی ؟ زبونا انگلیسین ؟ قیمت 3دی اس معمولیه دست دوم چنده ؟

یه کارت 80 دلاری واسه کپی بازی کردن نیاز داری. فقط هم ورژن 4 تا 4.5. Animal Crossing هنوز نه، اون یکی آره.

قیمت 3ds معمولی 600 تا 700 هست دسته دوم رو نمیدونم بستگی به دستگاه داره دستگاه هم تقریبا میشه گفت کاملا هک شده ولی یه سری نواقص داره مثل قیمت 80 دلاری فلش کارت هکش و همه ی بازی ها رو به غیر از animal crossing و pokemon xy اجرا میکنه که احتمالا این سه تا هم به زودی ردیف میکنن .

بچه ها یه نفر میتونه برام با 3ds بازی کنه فیلم بگیره اپلود کنه من دانلود کنم هر کی این کارو کرد دمش گرم
حالا کی دمش گرمه؟:d
هر کی اینکارو کرد لطفا از یه بازی مثل ماریو فیلم بگیره

بچه ها یه نفر میتونه برام با 3ds بازی کنه فیلم بگیره اپلود کنه من دانلود کنم هر کی این کارو کرد دمش گرم
حالا کی دمش گرمه؟:d
هر کی اینکارو کرد لطفا از یه بازی مثل ماریو فیلم بگیره

سلام به نظرم برید تو سایتهای بازی فیلم بازیهاشو ببنید اینجوری کارتون سریع تر انجام میشه .از دوستان یه سوال دارم الان یه تری دی اس معمولی دست دو بخرم یا صبر کنم تو دی اس که اومد اون رو بخرم کدام ارزونتر در میاد چون پولم خیلی کمه ممنون

سلام به نظرم برید تو سایتهای بازی فیلم بازیهاشو ببنید اینجوری کارتون سریع تر انجام میشه .از دوستان یه سوال دارم الان یه تری دی اس معمولی دست دو بخرم یا صبر کنم تو دی اس که اومد اون رو بخرم کدام ارزونتر در میاد چون پولم خیلی کمه ممنون
نه فیلم بازیاشو دیدم میخوام ببینم خود کنسول رو چون فیلم بازیاش فقط کادر 3ds دورشه و خود کنسول نیست

نه فیلم بازیاشو دیدم میخوام ببینم خود کنسول رو چون فیلم بازیاش فقط کادر 3ds دورشه و خود کنسول نیست

داداش یه دور بزن تو youtube پیدا میکنی.

- - -ویرایش - - -

از دوستان یه سوال دارم الان یه تری دی اس معمولی دست دو بخرم یا صبر کنم تو دی اس که اومد اون رو بخرم کدام ارزونتر در میاد چون پولم خیلی کمه ممنون
2ds ارزونتره البته نیمدونم دست دو خود 3ds چند گیرت بیاد ها، البته این رو هم بدون که چون همشون ورژن 6 به بالا هستن gateway روشون کار نمیکنه.

داداش یه دور بزن تو youtube پیدا میکنی.

- - -ویرایش - - -

2ds ارزونتره البته نیمدونم دست دو خود 3ds چند گیرت بیاد ها، البته این رو هم بدون که چون همشون ورژن 6 به بالا هستن gateway روشون کار نمیکنه.

دوست عزیز مطمینید ارزونتره؟الان دست دو تری دی اس حدود 380 هم گیر میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or